Snak

Mere indhold efter annoncen

LKS slår hårdt tilbage mod Rygaards kritik

Skrevet af bold
tor 16. dec 2021

Mikkel Rygaard ophævede for godt en måned siden kontrakten med LKS Lodz på grund af manglende løn. Rygaard har siden kritiseret forløbet i klubben, som nu slår tilbage.Læs hele nyheden her
Skrevet af Martin Jørgensen-stavblenderen
Væmmeligt at en fodboldspiller tager til en klub for pengenes skyld! Jeg var overbevist om at han havde et brændende klubhjerte for LSK
Skrevet af Nickdkinter
Han mangler stadigvæk løn. Den ejer prøver at skubbe alt væk fra ham selv hehe.
Skrevet af Beermania
Kom så FCN, vi kunne godt bruge en med mere end dun på overlæben :)
Skrevet af JUXTAPOZ
Det er almen viden i erhvervslivet, at de er tunge at danse med de polakker.
Jeg har egen virksomhed og har med polakker at gøre jævnligt. De er pisse rigide, stædige og ikke særligt fleksible. Man skal nærmest vride armen om på dem, før de giver sig...

Jeg tror ikke man skal tro alt for meget på klubbens præsident i dette tilfælde. Det nemmeste er at skyde på en spiller, der ikke er i klubben længere.
AaB fan til jeg dør..bum bum!
Skrevet af Pep Guardiola
Men han forventede måske, at sportsdirektøren skulle ringe til ham hver dag og spørge, hvordan han havde det?, siger Tomasz Salski.


Nej Tomasz, men måske han forventede sin løn og løbende opdateringer af hvor filan den blev af.
Tænk at føle at man er i en position til at skyde efter en spiller som man ikke engang har anstændigheden til at give løn for det arbejde han har udført for klubben.
Dertil er det dårlig stil at tage til Polen for pengene, men for de andre lande han nævner ville det være en helt i orden udmelding. Virker som en smålig og dårlig ledelse som har mere travlt med at give indtrykket af at de har styr på butikken og frakende sig ansvar end de har med at være ledere og rent faktisk have styr på det.
Skrevet af lucatoni666
Hva fanden vil man også i Polens næstbedste række, penge eller ej.
Skrevet af Onkelreje
Det er cirka også den mest usexede fodbold destination længe hørt.. der findes skatte alle steder, meeeeen.... Det må have været et godt kontraktudspil- det bestyrker desværre kun fordommene og jeg tvivler på Rygaard er en "løgner" men kan derimod godt forstå hvis man ikke giver dem særlig lang snor, hvis man er hvor han var, så havde det været noget andet på den spanske solkyst, eller et pulserende storbyliv med en masse kultur og oplevelser, så havde man måske kunne abstrahere for det i en periode!
annonce
0