Snak

Mere indhold efter annoncen

Lloris: Forventer spilletid

man 17. sep 2012
Hugo Lloris accepterer sin øjeblikkelige rolle som andetvalg i Tottenham, men franskmanden vil have spilletid på sigt, understreger han.

Læs hele nyheden her
Det får han også. Friedel har stået godt i de sidste par kampe, men Lloris er trods alt 15 år yngre, og jeg mener også han er en bedre målmand. Han kommer nok ind i næste kamp, måske i euro league kampene?
@ gluud
Ja han starter sikkert mod Lazio på torsdag og Carlisle d. 26.. Lur mig om han ikke leverer så solide præstationer, at han allerede kan true Friedels position i ligakampene.
It is no use just winning, we have got to win well. - Bill Nicholson
Tror faktisk at Friedel forbliver 1 målmand i ligane resten af sæsonen. Lloris vil så få alle cup kampe, som der forhåbentligt bliver mange af. (gerne en 20-25 stykker)
Ja efter den kamp Friedel leverede mod Norwich er det svært at se hvorfor han skulle miste pladsen. Han så dog enormt tung ud i opspillet både mod Newcastle og Reading. Han kunne desuden også klandres lidt for West Brom.-udligningen, hvor han ikke havde komplet kontrol over luftspillet i feltet.

Jeg tror godt at Lloris kan slå ham af pinden inden januar, hvis han leverer i cup-kampene.
It is no use just winning, we have got to win well. - Bill Nicholson
Hugo Lloris skal nok komme til. Det kan være at AvB vil give ham lidt tid til at falde på plads, inden han for alvor begynder at bruge ham.

Til gengæld er der noget andet jeg ikke fatter en brik af, som sker i Tottenham..

Hvorfor har de købt Adebayor, når der absolut ingen udsigt til ordentlig spilletid er?

Så sent som i går valgte man jo at tage Clint Dempsey på banen frem for ham.
Odense Boldklub F.C Internazionale - ‎\"I am sure Javier Zanetti has three lungs. Zanetti has no age, he is ageless - like an original highlander.\" Barcelona
Han har vidst ikke trænet i ret lang tid. Så han er ikke i form. Er også derfor Dempsey ikke er på banen før i går :) defoe er jo også rigtig skarp for tiden.
Hvis du er en klub, som forventer omkring de 40-45 kampe på en sæson, så kan jeg godt forstå at en klub ikke køber f.eks. Adebayor ind i truppen, hvis han umiddelbart ikke er førstevalg. Hvis du dog forventer, at spille med om titlerne i de forskellige turneringer, så bør du have ligeligt fordelt kvalitet i hele truppen (konkurrence om pladserne), så der kan udskiftes fra kamp til kamp.

Jeg håber at AVB vil gøre mere for at holde hele truppen i form end Rednapp, som mere holdt til en kerne af spillere (eller nedprioritere turneringer). Det er svært at have en bænk, som skal gøre en forskel, hvis de er ude af kampform eller der er simpelthen for stor forskel i kvalitet.
Til gengæld er der noget andet jeg ikke fatter en brik af, som sker i Tottenham..

Hvorfor har de købt Adebayor, når der absolut ingen udsigt til ordentlig spilletid er?

Adebayor har da udsigt til store mængder spilletid. Udover Defoe er han jo den eneste reelle boksspiller i truppen (Dembélé og Dempsey kan dog spille på toppen, men er hhv. 4. og 3. valg til den position).

Defoe er perfekt at sætte ind mod et langsomt og dårligt organiseret forsvar, men Adebayor bliver helt sikkert førstevalg til de kampe hvor angriberen skal have en mere dominerende fysik (CFC, United osv.).

Spurs er med i 4 turneringer så alle spillere i førsteholdstruppen skal nok få rigeligt med spilletid.
It is no use just winning, we have got to win well. - Bill Nicholson
Et mindre mysterie, at man ikke satser på Lloris, når man køber ham for £12 mio. Friedel er en god, solid keeper, men så heller ikke mere, og som 41-årig uden fremtiden foran sig.

Vil mene, at Lloris på stort set alle parametre er bedre end Friedel, så er der naturligvis spørgsmålet om rutine, men det er unægteligt svært at få uden spilletid. Fair nok, hvis ikke han er i form pt., men udmeldingen synes at være, at Friedel skal stå i denne sæson, også når Lloris er i kampform.
Manchester City F.C. I was there when we were shit.
Yidz!: Nu er Lloris heller ikke en ørn i feltet. Han er en smule klejn og tror sagtens han kunne få bøvl med de mere kropsstærke typer.
annonce