Snak

Mere indhold efter annoncen

Lodberg udlignede drømmehug i Haderslev

søn 8. dec 2013
Alexander Szymanowski bragede flot Brøndby i front, men Niels Lodberg svarede igen og sikrede SønderjyskE 1-1 i holdenes sidste kamp i 2013.

Læs hele nyheden her
Må indrømme jeg ikke rigtig ved hvem jeg synes har været dårligst i dagens kamp.. Ørnskov har en afleveringssucces lavere end hans nummer, Guira har lavet flere frispark end SønderjyskE har haft dårlige afslutninger, dommeren har været så hovedrystende ringe at jeg ikke mindes noget dårligere siden Danmark-Sydafrika i Frankrig i 98 (dog dårlig begge veje, så ikke nogen undskyldning for nogen af holdene) og Peter Graulund lyder dumme end Super Brian Nielsen på Ketamin.
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Hva så boulahrouz dit lille møg svin, gør det ondt at blive snydt af Absalonsen?

Godt spillet af drengene, og fryd at købeholdet ikke kan tage 3 point mod det hold med det mindste budget i superligaen..
Sønderjyske Lars Søndergaard ... GÅ NU VÆK
Kanibalen er da vist blevet til en lille tøs
FOR SATAN han er dårlig SOWHORE.. Han er jo lige så effektiv som en symaskine uden nål og tråd.. RAUS RAUS RAUS!!!!

Martin Ørnskov, sætter vel ikke en fod korrekt i denne kamp og Anti, skal vist træne lidt på det der med at ramme netmaskerne..

suk suk suk.. 2 tabte point..
Brøndby i hjertet til den dag jeg dør..
skidt kamp ørnskov var håbløs.
men surt vi ikke snupper den til sidst med antipases kæmpe chance btw hvorfår får sønderjyskespilleren ikke en advarsel??
Brøndby if Napoli Dortmund Bundesligaen har overhalet PRL! Økonomiske ( 16/18 klubber har overskud), flere tilskurer både procentvis og antal(og en langt bedre stemning på stadion), samt bedre fodbold.
Bare ikke godt nok med et point i en hjemmekamp, der skal vindes.

Ser håbløst ud, med mindre klubben vinder 9-10 af forårets 15 kampe.
Mojn do!
Får sikkert en mase gule fans på nakken nu, men føler egentligt at det ikke havde været ufortjent med en sejr til os i dag. Men det viser bare endnu engang hvor dårlige vi er til at score på vores chancer.

Guira, Absalonsen og Jensen var outstanding i dag.

Dejligt at se Antipas brænde så stor en chance. Svinsk spyttescene af Boulahrouz. Det er åbenbart ydmygende at blive tørret af bundholdet når man har været hollandsk landsholdsspiller engang.
[b]SønderjyskE[/b] [b]Spurs[/b] Sympatisør af Kolding IF COYS
Ufatteligt Vi ikke vinder den kamp.
Trættende at se et hold på hjemmebane pakke sig med 10 mand konstant bag bolden.
Ufatteligt det ikke udløser kort at Hjulsager bliver revet omkuld og Kalle bliver forsøgt sparket ned i samme opspil.
Og ja mr. Antimål er bare uduelig!

Boulahrouz er altafgørende for et ustabilt BIF-hold uden noget synligt koncept og for mange flagrende unge spillere. SE spiller klart bedre uden Henrik Hansen som forsinkende led på midten, men det er nok for sent for dem. Vestsjælland og Viborg overgiver sig ikke uden kamp.
Dårligt spillet kamp, men hvad sker der for dommerne i det her efterår?

Klart offside på SE´s frispark der fører til målet (medmindre de har ændret reglerne igen), Guira slipper igennem en kamp med flere grove aktioner self efter sit første gule kort, og midt i den chance til Antipasti til sidst i kampen flås en af vores spillere til jorden (så dog ikke hvem det var) uden det får dommerens opmærksomhed.
annonce