Snak

Mere indhold efter annoncen
Fint at Superligaklubberne kommer ud og viser sig frem hos nogle af de lavere rangerende klubber. Også meget sjovt med lidt prestigefyldte lokalopgør som eksempelvis Frederikshavn-Vendsyssel, Middelfart-Fredericia og Tårnby-Fremad Amager.


Du kan ikke remse de klubber op uden at tage Kolding-SønderjyskE med.

1/3 af Kolding Kommune ligger i Sønderjylland. Hele den del af Kolding som ligger syd for Kolding Å var oprindeligt Slesvig og kunne lige så godt være blevet tysk i 1864. Halvdelen af SE´s sponsorer kommer fra Kolding og de to klubber ligger generelt og slås om sponsorer og fans og det provokerer dem i Kolding når SønderjyskE blandt andet laver events og happenings i Kolding og har Kolding med i trøjen hvor alle byerne er remset op, selvom det handler om at der er mange SE-fans i Kolding. Og så er der blot 23 km mellem de to stadions. SønderjyskE havde i mange år venskabsaftale med Koldings ærkerivaler i KB men en god andel af KIF´s spillere de sidste mange år har været ungdomsspillere fra SønderjyskE´s akademi som aldrig slog til i Haderslev.

Der kommer til at blive fyldt på stadion inkl i udebaneafsnittet.
Men kunne det ikke være en ide at smide kampen mellem Vatanspor og GF på Ceres Park? der er ikke nogen reel rejsetid involveret for fans.


De to klubber kan selv aftale, hvor kampen spilles!
Kan de ikke blive enige, spilles kampen på det lavest rangerende holds bane. Man kan vel ikke udelukke, at TV-udbyderne også blander sig.
Men kunne det ikke være en ide at smide kampen mellem Vatanspor og GF på Ceres Park? der er ikke nogen reel rejsetid involveret for fans.

AGF kan ikke spille kamp på Sødalsskolen (eller Arena Vest) hvor Vatanspor normalt spiller. Det er der slet ikke plads til.
Kan de ikke blive enige, spilles kampen på det lavest rangerende holds bane. Man kan vel ikke udelukke, at TV-udbyderne også blander sig.

Og det samme kunne politiet også godt finde på.
@Tjoh: Nu skrev jeg jo “eksempelvis” for at gardere mig lidt. Havde jo heller ikke Vatanspor (som jeg ikke vidste er fra Aarhus/Brabrand før i dag) mod AGF med blandt eksemplerne. Og nu er jeg nærmest glad for at jeg undlod at nævne Kolding-SønderjyskE, så du fik lejlighed til at understrege hvor prestigefyldt et lokalopgør det åbenbart er. ;)
AGF kan ikke spille kamp på Sødalsskolen (eller Arena Vest) hvor Vatanspor normalt spiller. Det er der slet ikke plads til.

De skal vel stadig kun stille med 11 spillere ad gangen - det må der være plads til.. ;-)
Hvis der ikke kan være ret mange tilskuere, så kan der jo blive udsolgt. Det er Vatanspor (og til dels politiet), der bestemmer, om kampen kan afvikles forsvarligt. Hvis den kan det med begrænset tilskuertal, så er det jo vilkårene.
Jeg frygter/forventer dog, at Vatanspor sælger kampen til AGF og tager den indtægt, de kan få på Ceres Park. Det er ærgerligt, når de mindre klubber ikke spiller hjemme og udnytter fordelen ved det. Det er sådan, pokalfodbold bør være.
Boldklubben FREM - Ægte København! 137 års arbejderkamp.
et er ærgerligt, når de mindre klubber ikke spiller hjemme og udnytter fordelen ved det. Det er sådan, pokalfodbold bør være.


Jeg forstår som sådan premissen, men jeg tror ikke der er flere der dukker op på Vatanspors hjemmebane end på Ceres Park, afstanden taget i betragtning.

Til en kamp som denne, hvis den afvikles på Ceres Park. Synes jeg heller ikke der bør være et udebaneafsnit i større forstand, end at hvis man virkelig vil brage igennem som Vatanspor fan, kan man købe billet dertil.

I det store hele vinder AGF denne kamp ligemeget hvor den spilles, da jeg forventer Vatanspor lige akkurat er dårligere end Larna :´( og derfor håber alle bare kan få en god dag på stadion
Og nu er jeg nærmest glad for at jeg undlod at nævne Kolding-SønderjyskE, så du fik lejlighed til at understrege hvor prestigefyldt et lokalopgør det åbenbart er. ;)


Det er i hvert fald et opgør med mere på spil end mange regner med. Og mange bliver også overrasket over når man fortæller dem afstanden mellem Haderslev og Kolding. En del tror åbenbart at der er væsentligt længere :)
Hvis man også har interesse i, hvilket seriehold der kommer længst og dermed får fingrene i den pengepræmie, så er det forkert angivet at Ishøj fx er divisionshold, da de var i DS, da denne pokalturnering blev indledt.

Det samme kan man sige om SFB Oure og i øvrigt er Karlslunde registreret som 3.div hold ved pokalens start. Så de kan ikke vinde præmien, mens de to førstnævnte godt kan.
Endelig et "The Battle of the Bridges" :)))
annonce