Snak

Mere indhold efter annoncen

Lopetegui: Kompliceret Costa-situation

ons 20. sep 2017
Spaniens landstræner Julen Lopetegui kalder Diego Costas situation i Chelsea for ærgerlig og håber, at den snart bliver løst.

Læs hele nyheden her
Han er og forbliver en forkælet idiot
LIVERPOOL FC Forever YNWA siden 1969
Det er jo Chelsea der ikke vil bruge ham, og heller ikke solgte ham i transfervinduet. Så kan ikke se hvad Costa gør forkert her.
Skulle du også træffe at tilhøre den forsvindende lille gruppe af mennesker, der tænker "hmm, fedt navn ham Spaniens træner har, menøh hvordan udtaler man det lige?" - ja, så er der hjælp at hente lige her:

https://youtu.be/SZXvmvuipUo

Selv tak og velbekomme!
Spørgsmålet er om Spanien overhovedet kommer til at spille med en decideret frontagriber fremadrettet. Det gik jo meget godt uden mod Italien.
BVB97 - Nu er jeg Chelsea fan og Costa har haft flere glimrende tilbud på hånden. Med klubber som Chelsea havde en købsaftale på plads med. Men Costa ville kun til Athletico Madrid, som var velvidende om hans ønske, så de pressede prisen ned til et niveau som Chelsea ikke ville sælge til. Men som fan, ville jeg da ønske at de havde skudt ham af, og bare tjent en lille mønt på ham.
God pointe guars...

Men men men..... Costa skal da stadigvæk selv bestemme hvem han vil spille for?

Det er Chelsea som ikke vil bruge ham lige pludselig.... Så kan man da ikke bare sælge en spiller til en klub der betaler mest uden at spørge spilleren...

Det er da ikke sikkert at Costa gider spille for en kinesisk klub bare fordi de vil betale mere end Atletico Madrid!
Vis os dog den SMS Costa... Og så tag og pas dit arbejde, ligesom os andre. Kæmpe fjols!
Det er Chelsea som ikke vil bruge ham lige pludselig....


Der skulle ikke være så meget "lige pludselig" over det. Costa og hans agent skulle angiveligt allerede være blevet gjort bekendt med, at deres samarbejde var færdigt når sæsonen sluttede.
Men men men..... Costa skal da stadigvæk selv bestemme hvem han vil spille for?Ja altså bortset lige fra det med at han er på kontrakt. Så skal han stå til rådighed for klubben, og når man så ikke engang gider tage til England, så er han jo også selv en del af problemet.
"Nogle gange rammer man kassen, andre gange rammer man pølsevognen" - Søren Frederiksen Jeg drømmer om at se den hvide puma som chef i nordens Paris.
annonce