Snak

Mere indhold efter annoncen

Lucas A. er stærkt tvivlsom til AGF-brag

Skrevet af bold
lør 14. sep 10:53

Nordjyske skriver, at Lucas Andersen ikke trænede lørdag, og cheftræner Jacob Friis fortæller mediet, at han er tvivlsom til søndagens kamp mod AGF.Læs hele nyheden her
Skrevet af AllanKasketten
Det må simpelthen være forbandet røgslør det her ellers forstår jeg intet.

Manden har jo ikke været skadet, han har været på ferie i København, man kunne følge ham med ungen ude på tur på københavnske cafeer på hans instagram.

Og i går stod hans buddies til træning og gav ham kanel.
Men nu her lørdag morgen er han pludselig skadet?


Super nitte for os hvis det er rigtigt, AGF er personligt det hold jeg aller helst vil banke fordi der kun skal 10 minutters medgang til før de føler sig hævet over alle andre.
Skrevet af alexis
@Allankasketten

Ahh hvad? Føler vi os hævet over andre fordi vi har lidt medgang? Det var alligevel noget af et statement
Skrevet af Snigskytten
Alligevel et vildt statement Hr Kasket...
Moral er godt.....
Skrevet af Slettet(442020220602)
Allan, drop nu alle de latterlige angreb på andre fangrupper. Det er skrækkelig at se på.
SAaB Korabi Peshkopi Churchill Brothers AaB U. Sucre
Skrevet af Peder Vendelbo Mikkelsen
AllanKasketten har nok ret, i det lange løb er det nok bedst at man ikke bliver alt for glade bare fordi man har fået et par point på kontoen og kan overhale AaB i tabellen hvis AGF vinder kampen i morgen.

Sjovt som nogen mennesker helst lige vil være lidt negativ på forhånd, så de ikke bliver fanget i at gå og smile lidt.

Jeg vil gerne proaktivt sige undskyld til Allan, jeg har kun fulgt AGF i de sure år så nu hvor de af og til får point på kontoen smiler jeg som en lille sol og har en fest. Undskyld.
Kom så de hviie
Skrevet af AllanKasketten
For 3 uger siden sad jeg herinde da Aab signede Iver Fossum, og diskuterede med flere AGF fans der var af den klare holdning AGF burde kunne tiltrække bedre spillere end Aab da de på alle fronter er en lidt mere attraktiv klub.

Kig godt i spejlet, luk øjnene og spørg jer selv ´er AGF mere attraktiv end Aab´
hvis jeres svar er ja.

Så åben øjnene igen og indse at jeg har fuldstændig ret i min første kommentar.
Skrevet af Jesboy
Er det ikke cirka samme niveau spillere de to klubber kan tiltrække? Tænker de har meget ens budget også. Aab har dog været klart bedre til at få noget ud af deres talenter. Som AGFer må jeg bare sige at jeg er dybt misundelig på en spiller som Lucas Andersen. Han er simpelthen for god til superligaen.
Skrevet af Allan Reese
AllanKasketten, du vrøvler. At du er blevet fornærmet over en diskussion på bold.dk for 3 uger siden forklarer ikke hvorfor du skriver nok en gang bræk om GF og storhedsvandvid. Spar dig selv en lang omgang rygsvømning og skriv et hurtigt "undskyld" her i tråden, så ser vi bort fra det.

Håber da at Andersen må sidde over imorgen, nok ligaens bedste spiller når han rammer sit topniveau. Selv hvis han sidder over må AaB alligevel betegnes som favoritter deres nuværende for taget i betragtning.
Skrevet af 24601
Endnu engang gør den stakkels Allan sig selv voldsomt til grin.
Skrevet af HerbalAttraction
AGF er ikke bedre end AaB. Alle der mener det, bor i Aarhus udelukkende. Men. AGF er et super godt hold og AaB og dem har altid haft nogle intense møder og alt kan ske i fodbold. Lad os nu se i morgen. men at kalde AGF bedre er vanvid. AaB har altid været den bedste klub i Jylland. Selv FCM er bedre end AGF og de har eksisteret i sølle 20 år.
Skrevet af Jesboy
´Aab har altid været den bedste klub i Jylland´

Hvem er det lige der har storhedsvanvid?
Skrevet af Hynkjii
Ærgerligt hvis Lucas er ude i årets vigtigste kamp.
Men tror det bliver et fedt opgør hvis AGF ikke bare stiller sig ned, som de gjorde i nedrykningsspillet.
Men mon ikke også de vil fremad på hjemmebane.
@ allankasketten
Ingen grund til at nedgøre andre fans. Lad is holde debatten på et sobert niveau.
Skrevet af Slettet(252059190512)
hmm, kunne det være for at snude AGF rent taktisk? kan selvfølgelig være han fik indhalleret lidt for maje kanel:-) håber dog godt nok han er klar, en fornøjelse at se ham når han er bedst
Skrevet af Slettet(252059190512)
snude det skulle så være snyde, åndsvage auto correckt
Skrevet af JLS
Kig godt i spejlet, luk øjnene og spørg jer selv ´er AGF mere attraktiv end Aab´
hvis jeres svar er ja.


Har du så ikke selv lige nu kigget godt i spejlet, og konstateret, at AaB er mere attraktiv end AGF..? Altså du må gerne - men GF´ere må ikke.. :D

Men til oplysning har AGF ca 10 mio mere årligt i spiller budget end AaB.. Tallene er så godt nok fra 2018, og vil gætte på, at det i indeværende sæson er en del større.. Gæt selv hvor meget 9-10 mio mere årligt er i lønkroner - og hvor det så er mest attraktivt, at sætte sin underskrift..?

Så kan der naturligvis være det sportslige.. Men her har de 2 klubber vel været nogenlunde lige de sidste par sæsoner - et par pladser plus/minus til begge klubber.. Men nok ikke noget der i det store billede virker mere eller mindre attraktivt på en given spiller.. Ergo landet vi igen der hvor en given spiller kan få mest i løn..

Men tilbage til artiklen.. Det er rent spind.. Naturligvis er han med i morgen.. ;)
Skrevet af bruger 155512
Der går rygter om at Lucas har fået skade i øjet og har problemer med at trække vejret. Han er angiveligt blevet overfaldet af flere holdkammerater med kanel. Skulle eftersigende være sket som et bagholdsangreb da han blev 25 år.
#vildtrygte #jegharstartetdet #passerikkeenskid #lucasergudommelig #komsåderøde
Skrevet af Slettet(182018200211)
Agf slår AaB på alle paramatre, undtagen tabellen pt.. AaB vil så gerne være blandt de store, men faktum er den klub er fuldstændig ligegyldig. Med mindre selvfølgelig man er så uheldig at være født deroppe. Der er tre store hold i dk. Slut. Forstå det dog, aab´er.
Skrevet af Hynkjii
Hvilke klubber er det og hvad måler DU det efter?
Skrevet af HamsyMamsy
Jeg tror faktisk vi har fundet en person der kan overgå allan i forhold til latterlige angreb på andre i form at gul spand...
Skrevet af Slettet(182018200211)
Hov hov hamsy.. nu skal du ikke komme ind fra sidelinjen og ændre præmissen. Allan startede med at lukke lort ud og fik tilbage derefter. Eller... Allan lukker altid lort ud.
annonce
0