Snak

Mere indhold efter annoncen

Lukaku-mål sænkede Southampton

Skrevet af bold
lør 23. sep 2017
Romelu Lukaku blev kampens enlige målscorer, da Manchester United vandt 1-0 på St. Marys Stadium i Premier League.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Slettet(220030191409)
Puha,det holdt sgu hårdt,Southampton havde nu fortjent mere.
Men vigtigt, at disse dårligt spillede kampe kan give 3 point,det er fremskridt...
AGF Manchester United
Skrevet af Diden
Vigtigt.
Skrevet af Manchester_United17
Den her havde endt X sidste år..
Manchester United.
Skrevet af RonniP01
Første halvleg spillede vi godt, men anden halvleg var elendig. Vi kunne ikke noget offensivt og så når vi endelig fil chancen, missede Herrera. Vi mangler et straffespark til Fellaini i første halvleg og generelt var dommeren ikke særlig god. Det er godt, at se selvom vi ikke spiller på vores bedste niveau, at vi stadig vinder. Sidste år havde det end anderledes. Og Lukaku for satan! Jeg elsker ham.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Midtbanen havde en kollektiv off-day i dag. Jones & Bailly fik kriget 3 point hjem sammen med Lukaku. Han er simpelthen et fysisk monster oppe foran.
Skrevet af MIghtyBlues
Anden halvleg ligner bestemt noget man har set før i Chelsea. Ikke om jeg forstår hvorfor Mourinho går mere efter 2-0 målet end bare forsvare den hjem. Det bliver simpelthen for nervepirrende på den måde.

Gad vide hvad han fik sagt siden han blev bortvist ? Og hvor mange kampe det koster ham på tribunen...
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Martial må snart få lov at starte for Mata, som er faldet lidt i niveau. En arbejdsejr på en dag hvor spillet ikke rigtig fungerede.
Skrevet af AlwaysRed
Hvad skal Martial gøre for at starte inde? Supet talent som vi må bruge mere! Men hold da op hvor er Jones, Bailly og De Gea vigtige i dag! Dejligt at få 3p med i dag, selvom vi ikke har fortjent det efter en dårlig anden halvleg. Ville garanteret have endt med uafgjort eller tab i sidste sæson.
Op på hesten igen imod CSKA Moskva og gjerne med Martial i start 11.
Skrevet af Diden
På baggrund af de 2 sidste kamp vil jeg os sige at Pogba er mega vigtig for det her united hold.
Skrevet af Poboy
3 point vigtigt, men ufortjent efter spil og chancer. Skuffende taktik af Mou...en taktik der ligner noget man så alt for ofte sidste sæson.

Som andre har nævnt - hvorfor stiller vi os tilbage så tidligt i kampen, i stedet for at jagte et mål eller to mere. Jeg sidder og krummer tæer over dette United spil - lutter defensive indhop. Fokus på at holde hjem, var også årsagen til Martial ikke kom ind, da Rashford er bedre defensivt. Fellaini skal aldrig starte inde - han bidrager simpelt ikke med noget i det offensive spil, hvor det går alt for langsomt når han deltager. Han skal indskiftes i offensiven, hvis vi jagter et resultat.

I sidste sæson gik fejlede Mou ofte med denne taktik - og vi endte med uafgjort...det gjorde vi heldigvis ikke i dag. Mod et bedre hold en Southampton var vi blevet straffet!

Vigtige point, men resten var ikke United værdigt...

"I Don't Play Against Any Particular Team. I Play Against The Idea Of Losing..." - Eric Cantona
Skrevet af RuneG
Det krævede sgu heller ikke meget at se, hvor vigtig pogba var før han blev skadet. Han er bare en verdensklassespiller og omdrejningspunktet på midten.
Skrevet af RonniP01
@AlwaysRed Rashford er også et supertalent? Han er også begyndt, at få starter hvis du kigger med i de seneste kampe. Men når Martial har startet inde, har han ikke gjort en forskel. Det først når Rashy har løbet forsvaret trætte, at han har gjort en god forskel.
Skrevet af AlwaysRed
@ronnip01 var nu heller ikke Rashford jeg var utilfreds med, hellere Mata som har skuffet på det seneste. Micki kan sagtens spille bag Lukaku med Martial og Rashford på siderne. Martial får bare ikke lige så mange chancer at vise sig frem som andre spillere f.eks Mata og Micki. Pisse vigtigt at Rashford spiller 90 min fordi han gør et kæmpe løbe arbejde begge veje, men savner Martial på banen når Mata er ringe og spillet bare generelt ikke fungerer.
Men okay, det var heller ikke dumt med defensive indskiftninger til en kamp som i dag når vi bliver presset helt vildt.
Skrevet af RonniP01
@AlwaysRed Nå undskyld, troede du mente Martial/Rashford. Enig med at Mata burde havde været skiftet ud med Martial. Martial/Lukaku/Rashford ville være vildt at se.
Skrevet af Randers-fc4ever
Helt enig. En indskiftning af Martial istedet for Mata havde været klogt i en kamp hvor United ikke presser på og skal forsøge at åbne et forsvar, men derimod er presset i bund og forsøgte at leve på kontrabold.
Skrevet af Topscoreren
Disciplineret. Men tror det bliver dyrt, så dårlig De Gea er ude i det lille felt. Tæt på at koste igen.
Skrevet af Real-United
Generelt må man sige, at Rashford i den grad har taget de fleste af os med storm, men jeg synes nu ikke han var imponerende i dag, ligesom midtbanen som flere skriver var ganske ringe. @Randers: Jeg var også meget uforstående over, at Mou ikke sætter Matial ind med henblik true med kontra. Uden dette var kampbilledet nærmest givet i sidste halvdel af 2. halvleg.
Skrevet af LyngUnited
Gad vide hvad han fik sagt siden han blev bortvist ? Og hvor mange kampe det koster ham på tribunen...


Han trådte udenfor sit område. Noget alle trænere kommer til når der er så meget pres på. Havde det ikke været Mourinho var han ikke blevet udvist. Håbløs dag for dommeren i det hele taget.
annonce
0