Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Krausee
Det er så patetisk når en Chelsea fan skriver, at han skal vælge mellem at blive rig eller fast spilletid i Chelsea?
1: Hvorfor skulle han ikke kunne få masser af spilletid i City?
2: De rygter der sender Hazard til Chelsea spår også om en mulig ugeløn på 250.000£ vel at mærke et godt stykke over 2 mil. Dette ville umiddelbart gøre ham til PRM Leagues bedst betalte spiller... Så kom igen
Skrevet af SUFC-AGF
respekt til ham i forhold til Terry der rendte rundt og opførte sig som om han havde vundet finalen alene
Skrevet af JCech
Han får begge dele i Chelsea, det er derfor. City har så meget kvalitet overalt, så der bliver ikke så meget spilletid til ham, som han vil kunne få i Chelsea. Og behøver jeg nævne alle deres offensive midtbanespillere? Hvem gider være halv førstehold halv rotation, når man kan spille hver uge?
De rygter der sender Hazard til Chelsea spår også om en mulig ugeløn på 250.000£ vel at mærke et godt stykke over 2 mil. Dette ville umiddelbart gøre ham til PRM Leagues bedst betalte spiller...

Og? Jeg nævnte han blev rig bænkevarmer i City, mens han kan blive rig nøglespiller i Chelsea. Jeg gik ud fra, at det med han bliver nøglespiller i Chelsea, ville folk kunne læse mellem linjerne.
Så kom igen
Done :).
Thank you, José.
Skrevet af MIghtyBlues
SUFC-AGF

respekt til ham i forhold til Terry der rendte rundt og opførte sig som om han havde vundet finalen alene


Det kan vel næsten ikke skrives dummere. Ja, det er meget forargerligt og underligt, at Terry render rundt og fejrer de endelig vandt Champions League, især efter de har været så tæt på flere gange, og denne sæson har været noget af en rutchebanetur for spillerne og klubben. Gør det meget ondt ?
Skrevet af Naughtydog
Jeg er lidt i tvivl om Torres. Efter han forlod Liverpool forsvarede han sig også med at det ikke skyldtes lønposen, men det at spille for en større klub hvor han kan vinde trofæer, samt at han var blevet lovet nogle ting i Liverpool som ikke var blevet holdt...

Umiddelbart ser det ikke ud til den store trofæhøst kommer til at foregå i Chelsea, selvom de vandt ChL, og ifølge hans egen udtalelse, så er han blevet lovet nogle ting i Chelsea som de ikke har opfyldt... At det er mangel på spilletid, og den vil komme efter Drogbas afsked, eller om det er noget andet, det ved jeg ikke, men det er klart, hvis mere spilletid er alt han kræver, så ser det lyst ud for Chelsea, for at holde på ham...

Men jeg ser stadig ikke Mata-Torres-Hazard som en trio der vinder mesterskaber i England. Tror Chelsea afslutning på sæsonen er lidt ala Liverpools sidste sæson. Frygter, på vegne af Chelsea, men håber på vegne af Liverpool, at Di Matteo-effekten dør ud ligesom Liverpools King Kenny-effekt... Enten dét, eller en helt ny manager som skal gennemføre et nyt spilkoncept som spillerne skal vende sig til, og vil Abramovich acceptere at det tager den tid det tager, eller smide en ny mand på porten som AVB, hvis ikke resultaterne kan ses med det samme?

Og HVIS Torres bliver i klubben og Hazard kommer til, så angrebet hedder Mata-Torres-Hazard, hvor længe vil Lukaku så blive hængende? Chelsea ville kunne drage nytte af Lukaku af 2 grunde:
1: Han minder om Drogba, og derved "lever Drogba længere"
2: Ham og Hazard kender formentlig hinanden meget godt.

Men det kan de kun drage nytte af hvis Lukaku spiller. Og hvis ikke, så drager de ikke nytte af ham, og han udvikler sig ikke, og vil næppe blive hængende særlig længe, specielt hvis man husker på at Drogba ikke er i truppen, som er en af årsagerne til han valgte Chelsea. HVIS man bruger ham, så bliver det på bekostning af Torres, og så bliver hans krav om spilletid ikke overholdt, og så bliver han slet ikke hængende, hvis han bliver valgt fra til fordel for et talent? Som endnu ikke har bevist det store i PrL...

Uanset hvad, så tror jeg ikke på at Chelsea holder på både Torres og Lukaku særlig længe, HVIS Hazard kommer. Hvis ikke Hazard kommer, så er Chelsea´s offensiv, imo, ikke stærk nok til at vinde noget som helst
My passion is as red as it can be My shirt as well, as you can see My heart as red as Stevie G I would tell you a lie if I denie IM A SCOUSER TILL I DIE YNWA!
Skrevet af JCech
Hvis han tror, at han skal være den store konge, og tror at han skal spille hver evig eneste kamp, og tude som en lille prinsesse over, at han ikke får fuld tid i de store kampe, jamen så kan han søge mod døren med "exit"-skiltet ovenover. Sådan en primadonna skal overhovedet ikke være i Chelsea. Lukaku er i min optik det mest lysende angrebstalent i Europa (min optik er ikke nødvendigvis rigtig, haters), så er man også nødt til at udvikle det. Hvis Torres ikke har respekt for det, så har Cavani helt sikkert.

- Og jeg beder dig, lad nu være med, at få det til at lyde som om, at AVB ikke selv var skyld i fyringen. Han var den største retard over dem alle! Han bænkede Lampard uden at give forklaring, som er et ansigt på Chelsea! Efter Di Matteos ankost er Lampard vokset igen. Samme historie med Mikel. Begge er bedre end elendige Meireles (håber du nyder de 100+ mio for ham, du må have en vældig god smag i munden, Naughtydog :) ). Han spillede en taktik, som Chelsea ikke havde spillerne til, hvilket var årsagen til kikset. Og vigtigst af alt; han tabte ikke spillernes tillid. Når spillerne er imod dig, så er spillet slut. Lige meget om du er Søren Kusk, eller om du er Pep Guardiola, så er der simpelthen intet at gøre.

Jeg tror, at et hold med belgierne med Kevin De Bruyne, Hazard, Lukaku og Courtois ville være en ekstra motivationsfaktor for at vælge Chelsea. Hazards afleveringer, og ekstremt høje tempo er guld for Torres, og belgisk samarbejde mellem tre kanter.. Jizz
Thank you, José.
Skrevet af Mrbertelsen
Kørte hele holdet efter det princip, var der ingen til at løfte trofæet ;)


Jeg kan ikke lide Chelsea, men det der er simpelthen en latterlig kommentar. Hvad er der gør at de ikke har fortjent titlen ? - fordi de slog Barca ud ? - fordi de spiller på deres styrker. AVB prøvede jo at spille offensivt og se hvor det bragte ham hen.. - arbejdsformidlingen.

Jeg synes sQ det er respektfuldt at forsvare i 120. Score når man SKAL - Bayern kom foran med 7-8 min igen, dvs ikke lang tid til at svare tilbage. De var uden deres normale anfører og styrmand, John Terry.

Hvis man ikke kan anderkende at fodbold kan spilles på anden måde end 400 tværafleveringer og en aflevering til Messi, synes jeg man har en ret ringe forståelse for spillet.
United!
Skrevet af Naughtydog
Jeg mener helt bestemt AVB selv var ude om det... Dog kan jeg godt lidt følge ham... Drogba, Terry, Lampard... Det er ikke just fremtidens spillere, så før eller siden skal man lære at spille uden dem, og så hellere gøre det mens de er i klubben og kan agere "brandslukkere"... Han gjorde det på en meget dum måde og ALT for hurtigt. Jeg læser til pædagog, og noget af det vi lærer inden en praktik er, at det er vigtigt at skabe en god relation til børnene før man hjælper med konflikter og irettesætter dem. Det er lidt det samme i trænerjobbet. Man skal skabe tillid og respekt før man laver drastiske ændringer. Det gjorde AVB bestemt ikke (hvorfor jeg for alt i verden ikke selv håber han kommer til Liverpool)

Og primadonna er måske det rette ord til Torres, hvilket præcis er årsagen til jeg tror han smutter. Han vil næppe acceptere at blive sat bag i køen, efter at have stået i skyggen af Drogba. At stå i skyggen af en klublegende kan man leve med, selv med et ry og talent som Torres´, men at blive fravalgt pga. en ung spiller med en lys fremtid, det tror jeg bare ikke han vil acceptere. Og så står Chelsea pludselig kun med Mata, Lukaku og Hazard. 1 har bevist sit værd, og 2 store talenter, men de er altså ikke gode nok, endnu, til at vinde det vilde. På sigt måske, med den midtbane Chelsea har. Problemet er bare at inden de har udviklet sig tilstrækkeligt til at kunne gøre sig gældende som nogle af de bedste angribere i PrL, så er Terry og Lampard formentlig smuttet. Personligt synes jeg Terry er overvurderet, rent spilmæssigt, så det bliver "let" erstattet, men hans betydning for truppen, den bliver straks sværere... Og Lampard... Den bedste midtbanespiller Chelsea har haft i alle de år jeg har fulgt med, og nok en af de bedste i engelsk fodbold, han bliver straks sværere at erstatte. Selvom Ramirez er god, så er der en verden til forskel på de 2.

Og nej, jeg fryder mig egentlig ikke over de 100 millioner. Jeg fryder mig lige så lidt over dem, som de 400 vi fik for Torres... Meireles gjorde det ganske godt i Liverpool, og i denne sæson har vi manglet nogle af de kvaliteter han har, når Gerrard har været skadet. Meireles har været ringe i Chelsea, men stadig over dobbelt så god som Adam har været i Liverpool...
My passion is as red as it can be My shirt as well, as you can see My heart as red as Stevie G I would tell you a lie if I denie IM A SCOUSER TILL I DIE YNWA!
Skrevet af SUFC-AGF
"SUFC-AGF

respekt til ham i forhold til Terry der rendte rundt og opførte sig som om han havde vundet finalen alene


Det kan vel næsten ikke skrives dummere. Ja, det er meget forargerligt og underligt, at Terry render rundt og fejrer de endelig vandt Champions League, især efter de har været så tæt på flere gange, og denne sæson har været noget af en rutchebanetur for spillerne og klubben. Gør det meget ondt ?"

det gør overhovedet ikke ondt da jeg ikke holder med nogle af de hold der spillede finale. Synes bare det var mega ringe stil at Terry fik lov til at iklæde sig spilledragt efter kampen og komme med på podiet. Han kunne få lov til at modtage sin medalje efter kampen ligesom alle de andre spillere der ikke var med i finalen
Skrevet af lund2911@hotmail.com
Mere ufortjent CL sejr har jeg ikke set.

Alle Chelsea spiller bør røre så meget ved trofæet som muligt, tage billeder af svinet, få lavet replicas etc etc.

De kommer ikke til at røre ved et trofæ af den kaliber i meget lang tid.

Simpelthen for lidt klasse og for meget luckbox på det hold.Skrevet af JCech
Lyden af bitre barcafans.. Elsker det for evigt! :D
Thank you, José.
Skrevet af Mrbertelsen
Hold nu mund med jeres patetiske klage sang. Det er sQ ynkeligt. Chelsea triller ikke bolden rundt og giver den til Mata. De spiller forsvar i 90+ min. - og gør det til perfektion i årets Chl. Det er måske ikke underholdene for alle. Men det er intenst og en fighter vilje uden lige.
Ja, jeg gentager nok lidt mig selv - men i må holde op med at tude. Tag en kiks, og accepter at fodbold kan spilles på mange måder - og at den der vinder har fortjent det.

Hvorfor kørte Bayern dem ikke bare over hvis chelsea er så piv ringe ?
Jeg troede på Bayern ville vinde da de på papiret så stærkere ud og havde hjemmebane fordel. Men en fight af guds nåde gav Chelsea sejren.

Hvordan tror i det er nemmest at vinde. Når man har bolden 90% af tiden eller når modstanderen har den 90 % af tiden.

Og så begriber jeg ikke jeg skal sidde her og forsvare et hold jeg virkelig ikke bryder mig om :S

Men nogle fans har seriøst brug for en tude kiks.
United!
annonce
0