Snak

Mere indhold efter annoncen

Lukas Lerager har fået annulleret sit gule kort fra derby

Skrevet af bold
ons 19. okt 11:44

Fodboldens Disciplinærinstans har valgt at annullere Lukas Leragers gule kort fra derbyet, efter FC København har indgivet protest. I stedet har Valdemar Lund fået tre karantænepoint.Læs hele nyheden her
Skrevet af DenGodeTone
hahaha :D

Skrevet af Matters
Underlig linie - undrer mig stadig af alt mest over, at Rooney ikke får gult for at hovere mod sydsiden. Den er så klokkeklar og er givet senest da FCN udligner sent i parken.
Skrevet af Jillionaire
@Matters,
Enig.

Men underligt der skal gives gult kort for at gå ud og juble og tysse ved fan grupperinger fra andre hold - det er sku en del af gamet og det er lir - det gælder for alle hold :)
Fc København Tottenham Hotspurs
Skrevet af JimWendler
Jeg synes der er ved at gå lidt inflation i alle de her kendelser som bliver annulleret på efterkrav og som dommerne er ude og kommentere i pressen.
Fint at meget kontroversielle kendelser omgøres, men i langt de fleste tilfælde bør dommerens skøn stå ved magt, da man ellers risikerer at underminere dommernes autoritet på længere sigt.

Skal lige siges at jeg ikke har set situationen med Lerager så den kan jeg ikke kommentere på, men mit indlæg skal ses som en kritik af en generel tendens
Skrevet af Polkagrisen
I morgen: VAR har fundet et straffespark til FCK
Skrevet af Mr.Slotved
især når de fans råbte ludersøn af boile da han blev båret ud med en skade.
Skrevet af quazz
Skal lige siges at jeg ikke har set situationen med Lerager så den kan jeg ikke kommentere på, men mit indlæg skal ses som en kritik af en generel tendens


Dommeren gav ganske enkelt gult kort til den forkerte spiller i den situation. Valdemar Lund skulle have haft det og ikke Lukas Lerager.
Skrevet af Halløj89
Dommerens skøn var ganske enkelt forkert, så selvfølgelig skal det på efterbevillig laves om .. Man kan jo ikke straffe spilere for noget de ganske enkelt ikke har gjort . Det burde da være logik for alle .. Og rigtigt nok fik Valdemar Lund points, da det var ham der begik noget , som kan takseres til strafpoints .
Skrevet af Alle Achtung
Det er jo kun rimeligt. Lerager forholdt sig da helt roligt i situationen.
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
annonce
0