Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Esrever
VM-bronze er MEGET imponerende. Minimum sammenligneligt med EM-guld i ´92... Jeg vil bare heller ikke negligere Confederations Cup i ´95.
Faktum er dog at hvis man kun går 40 år tilbage i tiden, så hedder statistikken 15 danske sejre, fire uafgjorte og 8 svenske sejre. 40 år med så markant en føring er en lang nok periode til at gøre krav på titlen som "storebror"
Skrevet af AG
Man kan jo også se på de stormagter Sverige måtte forbi i deres vej til bronzen: Saudi Arabien, Rumænien og Bulgarien.


Underkend ikke Rumæniens og Bulgariens styrke i 1994! Det var to glimrende hold.
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Maarkap

Vildt nok at underkende Rumænien ´94 med klassespillere som Hagi, Popescu, Dumitrscu og Munteanu på den måde. De slog bl.a. VM-favoritterne fra Argentina med Batistuta, Redondo, Simeone og Ortega ud inden de røg ud til svenskerne.

Edit - Bulgarerne havde to spillere på all-star holdet, udvalgt af FIFA´s tekniske komite. Den ene var turneringens topscorer og kæmpe stjerne i Barcelona, Hristo Stoichkov. Balakov var den anden. De slog i øvrigt tyskernes forsvarende verdensmestre ud.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af dshoig
@karl_91_lidkpg
Kristian den andre.. haha, vi har halva ert land inom vára gränser. Kom tillbaka när ni har tvá VM-brons och ett VM-silver plus har slagit oss i fler matcher än vi har slagit er. Det Lustig säger är ju bara sunt förnuft :)


Hva´ siger aben?
Manchester United siden Schmeichel det sagde hun også i går
Skrevet af Flecas
C´mon, giv manden et break... Han hedder Lustig, for fa´en...!
If you\'re happy and you know it Klopp your hands, KLOPP KLOPP YNWA
Skrevet af LarsenSindaco
@Viola4ever.

Jeg underkender ikke præstationen i at vinde vm-bronze. Det er flot og måske sværere end at vinde em - men jeg vil nu alligevel hellere have vundet EM. Det er dog ikke pointen. Hverken da svenskerne vandt/tabte vm-bronze eller da vi vandt em var der tale om storhold, som på nogen måde kunne måle sig med Danmarks 80´er hold. 80`er holdet vandt ikke EM, Confederations cup - eller noget andet, men det er stadig mit med afstand mest stolte fodboldminde.
Det handler om det der er bedst for dansk fodbold.
Skrevet af roede_orm
@Job

I øvrigt skrives Christian II da vidst ikke med K - eller hur?


Det er rigtigt - men dog ikke med romertal (nu om dage), men arabertal; altså Christian 2.
An der Nordseeküste, am plattdeutschen Strand Sind die Fische im Wasser und selten an Land
Skrevet af Sover de andre
Sverige er lillebror, med de udtalelser svenskerne selv er kommet med kan det ikke være anderledes.

I bund og grund så jeg gerne begge hold som EM-deltagere men sådan bliver det selvfølgelig ikke, med-mindre Sverige slår Danmark men bliver udelukket pga. borgerkrig.
Skrevet af žarulja
Det er vel underordnet, hvad Lustiga Michael mener. I vores incestramte nordiske familie ynder vi gerne at lægge vores Storasyster ned på en lørdag aften, hvor vi alligevel ikke kan få andet.

Der burde være en lov, der forbød at bruge " Der er et yndigt land" i reklamer.
Skrevet af haraltidret
De sidste 4 årtier (Den moderne fodbolds tidsalder, dvs hvor professionelle spillere har kunnet spille på det danske landshold) har Danmark resultatmæssigt været Sverige klart overlegen, så i fodboldmæssig forstand er Sverige lillebror.
Skrevet af Der Grüne
Sverige vandt OL-guld i 1948. Det hører med til historien. Vi vandt sølv i 1960.
Skrevet af VbRocks
Vi har også vundet OL.. Plus EM og confederations cup. Mere guld må da betyde vi er størrere?!
Skrevet af samuel
??
Skrevet af morten_bo
@karl_91_lidkpg@hotmail.com

Forskellen på Danmark og Sverige i 50´erne og 60´erne var jo at Sverige kunne bruge sine professionelle spillere, hvor dette føst blev tilladt I Danmark efter 1972. Da Sverige vandt VM-sølv, havde de Hamrin, Skoglund, Liedholm og flere andre som var professionelle I Italien med. Danmark havde også virkelig gode professionelle i Italien på det tidspunkt. Vi måtte bare ikke bruge dem.
Brøndby, Landsholdet
Skrevet af skoletræt
Personligt elsker jeg svenskerne, og jeg føler de elsker mig. Kan bare ikke helt tolke, om de elsker mig pga de billige dåseøl jeg har med til dem fra Tyskland. Pyt nu også med det, for en sjælden gang byder de da på en af dem. Vi taler Småland, hvor danskerne snart er i flertal. Når man en sjælden gang møder en bil på de endeløse veje er den ofte dansk. Der er dog spor af svenskere på vejene, dækafbrænding er åbenbart en nationalsport hos storebror. Fred være med det, der er sikkert sjovt som bare fanden. Go kamp imorgen......
Kom nu da for h.........
Skrevet af Sover de andre
Lillebror Sverige kan få lov at være storebror i is-hockey, men ikke fodbold.
Skrevet af Slettet(411246200304)
Bruger 126851

Danmark har aldrig vundet OL-guld i fodbold.

En anden ting er, at jeg kan læse, at nogen skriver, at Sverige ikke har haft et verdensklassehold a la det danske 80´er hold.

Jeg vil nu mene, at 1994-holdet (til dels også det svenske 1992-hold) var verdensklassehold, hvilket bronzemedaljerne i 1994 også indikerer.

Martin Dahlin, Tomas Brolin, Thomas Ravelli, Kennet Andersson, Stefan Schwarz, Håkan Mild, Jonas Thern, Roland Nilsson, Klas Ingesson (RIP), Henrik "Henke" Larsson, Lars Eriksson, Pontus Kåmark, Jesper Blomqvist, Anders Limpar, Joachim Björklund, Roger Ljung... Navnene taler for sig selv. Det var et verdensklassehold.
Skrevet af SotD
Sverige var rigtigt nok enormt stærke i 1994.

Rumænien var i øvrigt det bedstspillende hold ved hele VM slutrunden, efter min mening. Særligt var kampen imod Argentina en af de bedste jeg nogensinde har set, om ikke den bedste.

Jeg er virkelig ked af, at Rumænien ikke kom forbi Sverige, for Rumænien - Brasilien ville have været det ypperste verden havde at byde på under den turnering.
Silkeborg IF
Skrevet af L.Haahr
Tillad mig at lé
1 26 8 11
Skrevet af Hicks
Enig Sotd

Rumænien 94´ var et suverænt hold og i kampen mod Argentina, som også spillede en god kamp, foldede de det hele ud. Kampen mod svenskerne var bestemt også en af de bedre kampe, ved et generelt set godt VM.
annonce
0