Snak

Mere indhold efter annoncen

Lyngby bruger flest danskere - BIF færrest

Skrevet af bold
tir 24. dec 2019

Lyngby har ikke givet et eneste minut til en udenlandsk spiller i denne sæson, mens Brøndby har givet flest spilminutter til udlændinge.Læs hele nyheden her
Skrevet af NS1995
Så runger de blå/gules forskellige krav om mange masterclass og danske spillere rigtig hult
Skrevet af Kim W
Fremtiden er KONGEBLÅ!
Skrevet af Nicodemus
Skaderne til Wind, Bjelland og Boilesen har trukket FCK en hel del opad... Omend de andre skader har givet Daramy og Thomsen flere minutter.
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Skrevet af Sysmin
Ganske givet min uvidenhed som skinner igennem nu, men Daramy, tæller han som værende dansk?
Skrevet af Djangdjang
Hmm statistisk set burde Daramy vel ikke, men godt spørgsmål egentligt.
Skrevet af Snigskytten
Får han ikk først sit danske pas i start januar ??
Moral er godt.....
Skrevet af Top1206
Hvordan så tallet ud for BIF i forrige sæson? En af årsagerne med at fyre AZ og ansætte NF var at få flere unge danskere på banen?
Skrevet af Djangdjang
Procentdel af spilleminutter til udlændinge fra 1/7 til 20/12-18:

Brøndby - 80,88 procent
AGF - 50,61 procent
Esbjerg - 49,44 procent
FC København: 46,24 procent
FC Midtjylland: 44,41 procent
Vejle: 44,34 procent
FC Nordsjælland: 34,93 procent

SønderjyskE: 33,85 procent
Randers: 30,75 procent
Vendsyssel: 26,09 procent
AC Horsens: 22,64 procent
Hobro: 21,71 procent
AaB: 20,34 procent
OB: 14,00 procent
Skrevet af applause
Imponerende af Lyngby.
Det interessante er vel, at Lyngby ikke er dårligere af den grund. Det taler imod, at klubber henter gennemsnitlige spillere fra andre lande, som så til gengæld tager plads og spilletid fra nye danske talenter.
Skrevet af Blokvogn
Lyngby er helt fantastisk, dejligt også at se hvad de får igennem af egne spillere. Gad vide hvordan det ser ud i 1. Division, om det er de klubber med flest udlængdinge er der ligger til oprykning?
ACHorsens
Skrevet af Bløde babser
Imponerende af Lyngby.
Det interessante er vel, at Lyngby ikke er dårligere af den grund. Det taler imod, at klubber henter gennemsnitlige spillere fra andre lande, som så til gengæld tager plads og spilletid fra nye danske talenter.


Der er vist en del andre faktorer man skal have afdækket før man kan komme med sådan en konklusion.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Slettet(301120211302)
Det er dem med de bedste spillere der ligger til oprykning. ;)

En blanding af udlændinge, danske spillere OG EGNE talenter, som de er dygtige til og burde flere klubber lære af.
Skrevet af Blokvogn
Det er altid dem der klarer sig bedst der rykker op, og dem der gør det dårligst der rykker ned, sådan er det. Denne her tråd handler om udlængdinge i superligaen og jeg tillod mig bare at spørge om 1. Division, det er der vel intet ondt i? eller hvad.
ACHorsens
Skrevet af Slettet(301120211302)
Næ, jeg svarer blot (da jeg ikke troede det var et retorisk spørgsmål) at den der ligger nr. 1 har nogle udlændinge og en masse danskere og nogle EGNE talenter, hvilket der er anledning til at rose da flere burde satse på egne spillere som du også roser Lyngby for i stedet for kun at hente ude fra. Det er vel intet galt i at svare når du stiller et spørgsmål. Jeg tænker dem med flest udlændinge ligger til nedrykning.
Skrevet af Slettet(361642220710)
Lyngby ligger også nr 1 i U 17 ligaen, de satser virkelig på talenterne i Lyngby:)
Skrevet af Molnr
Det giver mening i Danmark i forhold til både økonomi og international eksponering/opmærksomhed, at klubberne fortrinsvis satser på egne danske talenter. Man får mere for pengene hvis man fx som Lyngby er dygtige til at sammensætte et hold med få rutinerede spillere af høj kvalitet suppleret med 6-7 helt unge spillere i start-11 der vil bevise sig og slå helt igennem. Hatten af for de klubber der bruger danske spillere og bidrager til de danske U-landshold!
Skrevet af kimjen
Bilbao styrer for vildt !
kimjen
Skrevet af KennethF
Bold for fa´en! Ifølge jeres egne tal har FCM og SønderjyskE altså IKKE givet godt halvdelen af spilleminutterne til udenlandske spillere.
Skrevet af VIF57
Troede at Jydekompagniet i Herning ville toppe for DK. De hedder nærmest alle sammen noget kryptisk.
Skrevet af pbx
Det er jo mega fint at Lyngby bruger danske spillere men at det er unge der talenter der bruges er en sandhed med modifikationer. I følge supersats er gennemsnitsalderen 27 år 103 dage... Det er 3. Højeste gennemsnit i superligaen.
annonce
0