Snak

Mere indhold efter annoncen

Lyngby-chef ærgrer sig over profilsalg: Er nødt til at acceptere det

Skrevet af bold
tor 19. jan 13:45

Freyr Alexandersson ærgrer sig over, at Lyngby Boldklub har solgt flere profiler, men han føler, at han er nødt til at acceptere det.Læs hele nyheden her
Skrevet af bruger 151464
Man har bare erkendt, at den står på nordicbet-liga til næste sæson.
Skrevet af Chris1234
Man kan jo godt forstå Friends of Lyngby vil have lidt valuta tilbage for deres investering og nedrykningen er jo mere eller mindre garanteret.

Det er ærgerligt og en svær opgave for Freyr men det må han jo løse.
Skrevet af UMURUM
Forhåbentlig betyder det, at vi skal tilbage og spille 4- 4- 3 (eller hvad man vil kalde det). Bare det ikke længere er med 3 midtstoppere. Det er jeg virkelig træt af, at se på.
Skrevet af Top1206
Du mener 4-4-2 andet vil være snyd :-) ift Lyngby og materiale så ligger det nok ml. 4-3-3 eller 4-4-1-1.
Skrevet af Lyngby1
JA det er bare virkelighedens verden og Lyngby har bare en plads i fødekæden og der,
hvor vi er nu syntes jeg det er helt rigtigt at tage en god gevinst når muligheden er der!
Tænker at 1 til 2 salg yderligere vil ske?
Skrevet af shu-lei-gen
Hellere sælge, end at over prioter og blive smidt ned i Danmarksserien.
Klubhold før landshold. Samme klub altid, både i modgang som i medgang, specielt i modgang. Kongeblå for altid. Har altid hængt ved LYNGBY BK og S.L.Benfica.
Skrevet af Lifetec
Ja, det må man desværre bare acceptere.
Ligesom mit hold må acceptere, at Lyngby for nyligt har rippet os for tre store profiler, og en fantastisk dygtig presse-/SoMe-medarbejder. Prøv nu for f..... at kigge andre steder hen. Dem I napper fra os, formår I jo alligevel ikke at få ret meget ud af!
Skrevet af ALTID BLÅ OG HVID !
@lifetec : Blame Claus Jensen. Manden er jo åbenlyst lyngby fan ;)
Skrevet af SotD
Jeg synes det er fint. På et eller andet tidspunkt i ungdomsrækkerne må man tage en ekstra mand på banen. Det er vel ved at være det tidspunkt for Lyngby. Så lad dem prøve kræfter med en 4-4-3 i foråret.
Silkeborg IF
Skrevet af Lifetec
@lifetec : Blame Claus Jensen. Manden er jo åbenlyst lyngby fan ;)


Ja, det er der nok ikke så meget tvivl om :-)
Jeg har nu også stor sympati for klubben, og har sågar selv boet i byen, men det er svært ikke at være en lille smule bitter, når ens egen klub bliver sat lysår tilbage fordi Lyngby over to sæsoner har rippet os for de bedste spillere (for blot at bruge dem som reserver) - men sådan er vikårene, og det har Lyngby jo selv oplevet et utal af gange fra større klubber.
Skrevet af Soebronx1889
Lyngby tager det fornuftige valg i situationen. De rykker nok ned og de penge der er kommet i kassen burde kunne købe en oprykning, så at sige.

Jeg havde sgu gjort det samme.
Skrevet af LØMBØ
Nu blev største parten af de spillere solgt lige da han havde overtaget fra Carit. Når man er træner i Lyngby, så skal man hele tiden genopfinde sig selv, da profilerne ryger videre. Det har altid været vores vilkår, da vi ikke har rige ejere der kan hjælpe os.
annonce
0