Snak

Mere indhold efter annoncen

Lyngby er fortsat uden sejr efter pointdeling mod AaB

Skrevet af bold
søn 11. sep 14:01

AaB og Lyngby spillede søndag eftermiddag 1-1 i 3F Superligaen. Lyngby er fortsat uden sejr efter ni spillerunder. Læs hele nyheden her
Skrevet af DaveEricGrohl
Meget sigende for vores sæson indtil videre, at vi får en skade til Lucas i stedet for et 50/50 straffe.

Og Kramer der måtte udgå tidligt, en skade vi ikke måtte få. Vi virkede forkrampede efter Kramer måtte udgå, og skabte ikke meget.

Indtil videre en sæson stærkt op af bakke, hvor vi skal have 3 point i Århus for ikke at være totalt distanceret top 6. Og det skal i øvrigt ikke overraske mig hvis den kamp passer bedre til os, sådan som det har set ud hidtil.

Men jeg kan kun sige det er helt fortjent Lyngby får point med hjem, de står med 5 dernede og laver et hav af frispark, men det bliver jo ikke straffet af dommeren og rytmen blev spoleret. Uanset skal det ikke være nogen undskyldning, vi burde kunne håndtere det bedre.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af UMURUM
Med tanke på de to 100% chancer Gytkjær og MK brænder i 2.halvleg, så bør vi vel egentlig vinde denne her kamp. Aab skabte ikke det helt store, udover den foræring vi giver dem.
Skrevet af Ditmer-K
Vi et heldige med 1-1 på hjemmebanen imod Lyngby. Hold kæft hvor er det bare elendigt. Energien er totalt væk allerede under opvarmningen. Skamfuld indsats.
Internazionale AaB
Skrevet af AaBager
Vi skabte ikke en skid, akkurat som i resten af sæsonen. Vi har endnu ikke formået at lave et gennemspillet angreb hele sæsonen, alt vi skaber er på andres fejl. Meget sigende at det er Lyngby der skaber mest i slutningen og havde fortjent sejren.
Skrevet af Født i Aalborg
Det er jo helt vildt at Lyngby får lov til at lave så mange frispark og kun få 3 advarsler.

Det er godt nok svært at få noget flow i spillet med så mange frispark. Alle de små riv i trøjen som potentielt ville give en farlig situation - måske det var blevet en helt anden kamp hvis det var blevet stoppet noget før !

Men ok fair med 1-1. Og 5-18 til Lyngby i frispark !
Skrevet af Pedro1
Marcel Rømer er den eneste der kan være indsats bekendt! Alfred F. gjorde hvad han kunne indtil udskiftning. Adam virker helt væk i øjeblikket og ser tung ud.(skuffende)

Vi pisser det hele væk idag mod et yderst ringe AAB hold. Mange virkede ukoncentreret og nogle er ikke i form. Dårlig boldomgang, dårlig teknik(bestemt ikke Lyngby DNA) og så er vi ikke klar fra 2 halvleg igen igen igen!!!!
Kunne det være man lige skal have pulsen op fremadrettet, lige inden start på 2 halvleg ??? I mine øjne dårligt trænerarbejde, at man ikke har luret det endnu!!!!

Måske er det tid til lidt ny energi på bænken??, selvom man endeligt gik væk fra 5 i bagkæden.

Dog ufortjent, at Lyngby ikke henter 3 point..
Skrevet af Justwinbro
Argh, det er ikke godt nok. Hellere ikke selvom 3 spillere måtte udgå med skader. Synes dog at udtrykket efter pausen var klart bedre end første halvleg. Lyngby med de største chancer dog.

Simpelthen så skidt at Sousa nu er i karantæne imod Agf. Pedro, Kramer og Lucas skal blive klar, ellers ser det godt nok svært ud.
Prip er en skygge af sig selv denne sæson. Det er utroligt at han bliver ved med at få så meget spilletid.
9000 Aalborg
Skrevet af DaveEricGrohl
Men vi har slet ingen rytme i kampen, og ja det var en del af taktikken for Lyngby og det virkede fint. De kunne måske godt have fået flere gule kort, men det kan vi ikke give skylden for 2. Halvleg. Det var måske den forkerte udskiftning at skifte Pedro ud, trodsalt
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af UMURUM
Jeg ved ikke hvad for en kamp, du har set Pedro, men vi spillede faktisk en rimelig fornuftig kamp på en svær udebane, og formår at score et mål og derefter skabe to 100% chancer, som vi desværre brænder. Jeg synes overhovedet ikke at der mangler energi. Evnerne rækker ikke altid, men det er noget helt andet.

Det var en fornøjelse at se os spille med 4 i forsvaret igen, og det håber jeg, at vi holder fast i. Jeg er træt af, at vi skal have en ekstra forsvarsspiller på banen, når det tydeligvis er i den anden ende, at vi mest har brug for effektive folk.

Mht de mange frispark, er jeg glad for at Lyngby for en gangs skyld viser sig fra sin kyniske side. Det har vi ofte manglet og spillet alt for pænt. Dommeren burde måske have dømt tidligere og hårdere, men når han så vælger ikke at gøre det, så skal den altså også have fuld gas, og det fik den i dag.
Skrevet af DaveEricGrohl
Justwinbro

Jep, savner den gamle Prip, aner ikke om det er systemet eller et formdyk han skal ud af.

Var den Sousa lavede virkelig til 6 karantæne point? Det lignede ikke et gult kort fra mit sæde
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af Mitch Connor
To elendige hold, der nærmest kun lukrerede på de andres fejl. Lyngby er decideret dårlige, og derfor er det ekstremt pinligt, at vi ikke er bedre, end vi er. Spillet er lige så dårligt, som det har været hele sæsonen. Utroligt rodet kamp, som aldrig fandt en rytme.

Lucas viser ingenting endnu engang og laver en gigantisk markeringsfejl ved Lyngbys mål. Ludewigs eneste egenskab er at sparke den ind på modstanderen og håbe på indkast. Makaric er aldrig nogensinde en trussel. Prip og Sousa bliver ikke sat i scene, fordi vi har meget svært ved at sætte tre sammenhængende afleveringer sammen over midten.

Eneste positive er, at Pallesen spiller en god kamp. Men det betyder så også, at Ludewig er nødt til at spille.
Jeg har stavet mit brugernavn forkert
Skrevet af RVP
Det her er det ubetinget ringeste AaB hold i mere end et årti. Hovedløst tyndt besat på kritiske pladser og ingen kvalitet frem i banen til selv at skabe chancer. At man er presset i bund det sidste kvarter hjemme mod rækkens bundprop siger alt.
"Hvis man vil vide, hvor uundværlig man er, så skal man stikke en finger ned i et glas vand og måle hullet bagefter."
Skrevet af Champon
Lucas Andersen hvis din drøm om Spanien skal blive til noget så skal du kunne rive dit hold op i en kamp imod et svagt lyngby..
..
Iver Fossum hvis du skal være norsk landsholdsspiller igen så skal du være en bærende kraft på en svagt AaB hold.
Champion
Skrevet af DaveEricGrohl
Rvp, jeg tror nærmere 2. Halvleg så så ringe ud fordi Pedro blev ofret, det gik ikke særligt godt må jeg sige. Resten af midtbanen kendte jo ikke deres roller. Det lignende det i hvert fald, de var også bange for at åbne sig for meget for vores tynde forsvar samtidig.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af raNdOMiNAtoR
Sæsonens ringeste kamp? Det er tæt på. Kampene i Silkeborg og Viborg var dog også ringe.

Lyngby fik et fortjent point, der sagtens kunne have været tre point med lidt skarphed.

Peter Kjærsgaard-Andersen var i øvrigt ringe, han tillod alt for meget.

Det er mærkeligt at skrive, men Pallesen var vel kampens AaB´er. Ikke mange kunne være deres indsats bekendt.

Skrevet af Pedro1
UMURUM

Alt for mange små tekniske fejl, lette afleveringer der bliver for korte/lange, mange af vores spillere virker ukoncentreret(måske trætte tidligt), simpel mangel på kvalitet. Og så kan det godt være jeg forventer for meget, men idag mod et dårligt AAB hold skal der 3 point hjem.

Børnefejl i begge ender har været kendetegn for sæsonen indtil videre, så det er vel ikke overraskende, at de store chancer bliver brændt. Som min. skal man jo have målmanden ud i en redning og det formåede man ikke engang..

Enig i, at formationsændringen er positiv og 5 man bagerst må være passe? Selvom det koster flere løb for eks Adam.. og så skal der gøres noget med vores forfærdelige indgange på 2 halvleg. Ud 1 min før og pulsen op, noget vores fysiske stab må have ideer til? Det gør mange også store klubber rundt i Europa… Vi er simpelhen ikke klar…

Ja, jeg så kampen og ser også noget andet og tænker vi ikke er så langt fra selvom vi økonomisk ikke kan være med på dette plan…
Skrevet af Djolas
Nogen der ved hvad AaB´s offensive plan går ud på? jeg har ikke fundet ud af det endnu. Syntes simpelhen ikke AaB-spillerne kan være sådan en indsats bekendt. Fossum, Prip og Lucas spiller kun på 50 % af deres ydeevne, hvorfor mon?
Skrevet af kim1a
Jeg kan ikke svare på spilleplanen, men synes nu det er hårdt sagt at Lucas på 50 % Jeg synes faktisk vi ser en løbevillighed og fornuft med bolden. Han oversatser i dag i opspil til Lyngbys mål, men ellers gør han god figur.
Prip er ret langt væk fra sidste sæson, Fossum er ofte anonym når han ligger på midtbanen, selvom han løber mange meter. Jeg tror begge to havde sat næsen op efter nye klubber i det netop overståede vindue, selvom især Prip ikke lignende en spiller der havde lyst til at løfte sit niveau yderligere efter sidste sæson, men var også ramt af en tidlig skade i opstarten.

Bakiz må presse sig på til start 11 snart. Men Makaric var elendig i dag, så måske der skal prøves noget helt andet i front.
Udvandret Nordjyde. https://9gag.com/gag/aQ3rNP7
Skrevet af Frozzy
Nu spiller Aa.B. jo også med 2 totalt anonyme spillere I Fossum og Makaric. Sådan har det været hele sæsonen. Fossum gider ikke mere og Makaric kan ingenting.
Skrevet af skagen
Aab, et hold fra en arbejderby. Bruger en dagsløn og en halv dag på at se en gang gudsjammerligt gang bold. I det mindste burde holdet da kæmpe en hvis legemsdel ud af bukserne, som minimum, men nej ingen det…
Kæmp som mandfolk næste gang - tak
Aab Liverpool Schalke 04 Real Madrid
annonce
0