Snak

Mere indhold efter annoncen

Lyngby forlænger med 17-årigt stortalent

lør 7. aug 2021

Lyngby Boldklub har forlænget kontrakten med 17-årige Sanders Ngabo, der får yderligere tre år i 1. Divisionsklubben.Læs hele nyheden her
Fedt, han ser godt nok også lovende ud! :)

Med tanke på at mange profiler er solgt over sommeren, er det flot at man har nye profiler i støbeskeen fra eget akademi og talenter udefra. Adam Sørensen og Sanders Ngabo ser rigtig skarpe ud.

Virker også som om mixet og balancen mellem erfarne og unge spillere fungerer rigtig godt.
Yessss - han bliver så vigtig for os. Virker moden af sin alder at være også samt sympatisk!
10-års jubilæum d. 13. januar 2022. Tid til at søge mod nye eventyr - tak for dansen venner og frænder. Håber jeres 2022 bliver fantastisk!
Jeg havde ham som elev i folkeskolen. Han var noget ekstraordinært på bolden - og havde en masse fart. Kvik dreng, han har et rigtig godt hoved - skole sagde ham dog ikke det store, men husker ham som en glad dreng, men også noget hidsig til tider. Håber, han lykkes med at udfolde talentet!
Godt gået Sanders - du er sgu sej!
Set ham spille et par gange, ret overlegen teknik, ligesom Emre Mor.
Men der slutter sammenligningerne også! Sanders er en god fyr, og opfører sig ikke som en snotskovl som Emre Mor gjorde i Lyngby (og som han tog med sig videre, som diverse andre klubber senere måtte sande).
Mr_Oasis@ Jeg tror bare der refereres til Emre Mors fodboldfaglige kvaliteter og ikke så meget til hans opførelse, det er sådan jeg læser det.
AK1978
annonce