Snak

Mere indhold efter annoncen

Lyngby indstiller sig på mellem-sæson

fre 5. jul 2013
Lyngby erkender, at man næppe kommer til at se de store resultater i den kommende sæson. I stedet ruster de kongeblå sig til fremtiden.

Læs hele nyheden her
Fornuftigt...vi har prøvet det med at bygge luftkasteller op for derefter at få grimme, grimme tæv. Efter sigende har der igen (sidste sommer) været nogle alvorlige økonomiske problemer i klubben, og jeg har endda hørt ordet "betalingsstandsning" nævnt...

...selvom man ikke meldte alt for offensivt ud omkring oprykning sidste år, så tror jeg alligevel, at man skal se de erfarne eller forholdsvis dyre (i Perdadejs tilfælde) spillere i sidste års trup, som et udtryk for, at klubben gik hårdt efter at rykke op igen...

...som fan kan jeg fint acceptere en mellemsæson eller to, så længe det betyder at klubben klarer sig igennem økonomisk, og at det samtidig ikke betyder, at vi går på kompromis med vores positive offensive spillestil...

...det bliver virkelig spændende at følge et (selv for Lyngbys standarder) så ungt hold.
Helt sikkert godt at se noget økonomisk ansvarlighed.. det er der efterhånden flere og flere klubber der begynder at udvise....

Lyngby skal nu nok finde en række nye spændende talenter som de plejer..
Man kan kun have sympati og lidt medfølelse for Lyngby. Rigtig god talentudvikling, men så snart de største talenter udfolder sig og klubben ikke spiller med i superligaen er de væk igen. Heldigvis har Lyngby så i de fleste tilfælde sikret dem på en kontrakt, hvor klubben trods alt tjener gode penge på dem. Det må trods alt give lidt håb.
Hvordan skal man på noget tidspunkt få et slagkraftigt hold når de unge der slår igennem nærmest kun lige når at lande på 1. holdet før de bliver solgt.
Det lyder fornuftigt. Spørgsmålet om fasne vil slå sig til tåls med to mellemsæsoner, hvor man ikke kommer i nærheden af oprykning.

Jeg gætter på en placering omkring 7-10 pladsen. Derefter en sæson omkring 4-6, og så må vi se, om der er stabilitet og penge til at spille med om oprykning til den tid.

Det bliver i alle fald ren genopbygning, der forhåbentlig ikke ender i en kamp om overlevelse.

Man har fået ny træner, fem fra startopstillingen og to indskiftere. Det kommer til at kunne mærkes.

"Spørgsmålet om fasne vil slå sig til tåls med to mellemsæsoner, hvor man ikke kommer i nærheden af oprykning."

Hvis folk bare er en smule realistiske i deres forventninger, så ved de også godt, at det her, er den eneste farbare vej.

"Man kan kun have sympati og lidt medfølelse for Lyngby. Rigtig god talentudvikling, men så snart de største talenter udfolder sig og klubben ikke spiller med i superligaen er de væk igen. Heldigvis har Lyngby så i de fleste tilfælde sikret dem på en kontrakt, hvor klubben trods alt tjener gode penge på dem. Det må trods alt give lidt håb."

...og ja det er pisse hårdt, at se de bedste spillere forlade klubben (specielt til Farum), men for de flestes vedkommende også forståeligt, at de ønsker at komme videre i deres karriere. Så det bliver helt sikkert meget svært, at få opbygget et hold, der er slagkraftigt nok til at rykke op i Superligaen igen, men måske endnu vigtigere formår at blive der.
Det er sgu flot at have et hold i den bedste og et i den næstbedste danske række.
Medløber siden 22 August 2001!
mærkeligt at ingen af jer blå fans kommer og ser jeres påståede 1. hold...
Jeg påstår ikke noget som helst, men jeg kan se, at du har så dårlig smag i munden over din klubs ageren, at du føler dig nødsaget til at nævne det...
Ja vi savner jer sku i Farum Park UMUR. Kom nu en tur over på den anden side af fursøen hvor der sker noget med jeres førstehold som i påstår at det er.
annonce