Snak

Mere indhold efter annoncen

Lyngby-kant revser Rösler: Uacceptabel og respektløs opførsel

Skrevet af bold
man 31. okt 07:28

Lyngbys kantspiller Magnus Kaastrup mener, at AGF-træner Uwe Rösler udviste mangel på respekt, da tyskeren fejrede aarhusianernes overtidsmål i søndagens kamp.Læs hele nyheden her
Skrevet af bruger 132451
Uden at have set jubelscenen, så noterede jeg mig i begyndelsen af kampen (ja ja nede fra udebane-afsnittet), at hold da op hvor var det nogle mikroskopiske små tekniske felter hvert hold har på Lyngby Stadion og med ufatteligt kort mellem rum mellem den. 4. dommeren kunne vist akkurat lige været mellem de to tekniskefelter - jeg tænker aldrig der kunne have været et issue på nærmest samtlige andre stadions pga. afstanden mellem de to holds tekniske felter.
Skrevet af klykke
Rösler Jubler voldsomt i eget tekniske felt, over i mod Lyngby bænken. Provokerende og måske unødvendigt, ja (vi ved trods alt ikke hvad der er sket i kampen imellem bænkene.) Men Rösler overtræder ikke nogen regler - for man må gerne juble i eget tekniske felt.

Derimod er flere far Lyngby´s stab over i AGF´s tekniske felt, og en kaster noget på Rösler (Vel noget sportstape eller lignende. Ufarligt).

Så var Rösler´s juble for meget? Måske lidt - overtrådte han nogen regler? Nej. - Har han så gjort noget forkert? Nej.
Skrevet af The_X
Nu har vi da vidst også snart hørt fra hele Lyngby, hvor dum og træls Rösler er
Skrevet af ataxx
Tør øjenene Lyngby. Han jubler over en sejr i sidste sekund. Det er da helt forståeligt.
Han bliver i sit tekniske felt - I har absolut ikke noget at komme efter.
Kom så de Hvii'e
Skrevet af Juventino83
Det var ærgeligt for Lyngby at der blev scoret så sent i kampen, det er aldrig sjovt. Men helt ærligt, gem de tudekiks væk. Sådanne scener ses også på serie 3 niveau, når adrenalinen er oppe at køre. Og så bør duksedrengene fra Lyngby måske også lige se sig selv i spejlet inden de fortsætter yderligere ud at det her spor. Det bør vel koste en ekstraordinær lang karantæne at kaste en genstand mod modstanderholdet. Hvilket i øvrigt også er dybt usympatisk gjort.
Skrevet af Tangopro
Ja, men så må vi jo håbe, at der bliver givet igen til AGF/Trænerstab under de kommende kampe... det er da bare helt frem i skoene med usympatisk optræden fra alle trænere mod AGF...
Skrevet af Alle Achtung
Hvem er det der kaster noget efter Rössler?
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Skrevet af Martan
Har ikke set jubelscenen, Men man kan sgu da ikke fornægte ham at juble over en matchvinder scoring i overtiden, især ikke hvis han stod i han eget felt.
Skal man for alvor have gentleman-sport må de skifte ril golf eller lign.
AGF, Landsholdet og følger de danske spillere i Europa.
Skrevet af Tom Wanks
"det er da bare helt frem i skoene med usympatisk optræden fra alle trænere mod AGF.."
Totalt enig, lad enhver ´usympatisk optræden´ ledsages af tilsvarende fra den noble og respektable del af fodbold-Danmark, hvis man ikke kan nakke ´problemet´ med karantæner eller anden straf. NU må der gøres op med de formastelige, som ikke jubler på en acceptabel facon; alle må omgående skride til uacceptable undtagelsestilstande mhp. at dæmme op for faren.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Skrevet af Linne
Er det snart tilladt at gøre noget som helst i fodbold?
Ja det er sgu da pisse provokerende at juble mod taberholdet, men kom over det og kom videre. Mon ikke bare han får tilbage af samme skuffe næste gang.
Det er korrekt at der smides, et eller andet, på Uwe. Kan være det er det der giver Beckmann det røde kort
Skrevet af BoroDane
Ja, men så må vi jo håbe, at der bliver givet igen til AGF/Trænerstab under de kommende kampe... det er da bare helt frem i skoene med usympatisk optræden fra alle trænere mod AGF...


I samme ombæring skal vi også huske at give alle carte blanche til at tyre ting efter Lyngby bænken igennem kampene.

Vi har set toptrænere løbe op og ned af sidelinjen ved målscoring, og skal der koges så meget suppe på en træner der står i eget felt og jubler over så vigtig en scoring. Med AGF´s form de foregående 8 kampe, så var det her mere end bare de tre point. Det var fra krise til acceptabelt. Det kan meget vel blive definerende for resten af grundspillet for AGF.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Næver
Mener han er overdrevent usympatisk , kan høre ikke alle er enige i det og han bliver på sin side osv , men sådan ser vi så forskelligt på, hvordan man bør opfører sig.
Skrevet af Kåssådehvie
Nu har der snart været en artikel med hver leder og med hver spiller, der revser Rösler for hans jubel i overtiden. Jeg ved ikke hvordan stemningen har været mellem bænkene i løbet af kampen, men det lyder selvfølgelig en smule provokerende at juble over mod modstandernes bænk. Men så mange artikler om det samme tema, med samme argumenter og samme modsvar fra Rösler? Stram op bold.
Skrevet af Tom Wanks
Linne, husk at vi alle optræder. Hvert skridt, vi tager, er identitetsgivende og risikerer at få skæbnesvangre følger for verden. Pynt vinduet og hold alt grimt/tvivlsomt ude af syne; det er afgørende for fremtiden.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Skrevet af Snigskytten
Men det er okay og kaste ting efter ham, Kaastrup ???
Moral er godt.....
Skrevet af skiltemand
Hvorfor er det uge efter uge, sådan at AGF aldrig kan erkende de ting der sker i deres kampe.
Uwe er den første der brokker sig over alt, anklager var dommere for at være partisk. Selv render han rund som er være version af Bo Henriksen og skaber sig til dommere, 4 dommer, modstanderbænken og modstanderspillerne.
Han opfører sig så provokerende og spillerne tager det med ind på banen.
Hvor spiller provokere målmænd, smider sig efter små berøringer, spytter mod en modstander. Uwe råbe gennem kampen flere gange mod Lyngby bænken. Han laver gestuser med krop og hænder samme vej.
Da agf scorer, så jubler han ikke imod den retning hvor spillerne er og sammen med hans bænk. Næ han vender sig mod Lyngby bænken og laver ”sex” bevægelser råber og griner hånligt. 4 dommeren skulle havde straffet ham for usportslig optræden, men provokatørerne vinder og Lyngby assistenten bliver straffe, for ikke at kunne bevare roen.
TV opfanger det ikke, med det gør ikke situationen bedre.
Om han skal straffes, må DBU om, burde 4 dommeren ikke havde gjort mere?
Ifølge fodboldlovens tekst, burde begge trænere stab været blevet straffet for usportslig optræden.
Men ham der sætter ild til det hele slipper.
Skal AFG aldrig tage ansvar for deres usportslig optræden?
Er AGF fans virkelig så farveblinde?
PS.
Jeg var på stadion og holder ikke med nogle af de 2 hold.
Men jeg forstå Lyngbys vrede.
Skrevet af klykke
@skiltemand

Der er video af hele jubelscene, de viste den i Onside og ligger på TV2sports hjemmeside..

Kan du vise hvor Rösler laver de såkaldte "Sex-bevægelser?"

Han jubler ret provokerende, men helt klart inden for reglernes rammer, modsat reaktionen fra Lyngby..


Og hvis en Jubel imod modstanders bænk, inde i eget tekniske felt, skal give karantæne for usportslig optræden. Hvad så med en spiller der scorer der "tysser" på modstanders fans, eller holder hænderne op ved ørene for at "provokere"
Det er lige så usportsligt, og provokerende. Må de godt det så jvf dig?
Skrevet af Pedro1
Simpel mangel på klasse Uwe R!!!

Men passer meget godt med AGF’s måde, at gøre tingene på..

Store klubber og trænere udviser respekt for modstandere…selvom man er presset.

Lang vej igen for AGF, som aldrig kommer i nærheden af en placering i DK fodbold som berettiget ifht økonomi, tilskuergrundlag, by osv(min top 3) med mennesker som Jakob N og Uwe R….som har svært med temperament og dårlig opførsel…

Ligner for mig nedrykkerkandidat med den attitude og ikke mindst spil.
Kommer til at møde Lyngby 2 gange mere i denne sæson og igen i sæsonen 23/24:)

Skrevet af Toon Toon!
Pedro

Hverken Lyngby eller dit trolleri har niveau til mere end 1. division
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af BoroDane
Pedro, den ultimative mangel på respekt er at kaste ting efter andre. Beckmann bør stå til en meget lang karantæne. Det er noget af det værste jeg har set fra en bænk længe. Hvor lang en karantæne ville en fan få, hvis han blev fanget i at ramme en træner med en genstand? Det er absurd opførsel, men den glemmes helt i den her fokus på en jubelscene, som Uwe nok skulle have rettet i den anden retning. Men ved du hvad der blev sagt mellem bænkene igennem kampen?

I øvrigt har vi nu set mange toptrænere fra store klubber juble overdrevent? Flere har endda forladt deres tekniske område. Men i Lyngby nøjes i bare med at tyre ting efter modstanderbænken. Classy.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
annonce
0