Snak

Mere indhold efter annoncen

Lyngby nedlagde Fremad Amager i sidste test

lør 17. jul 2021

Lyngby BK sikrede sig en sejr på 2-0 over Fremad Amager i holdenes sidste testkamp, inden 1. division starter i næste weekend. Læs hele nyheden her
Specielt det sidste mål, var en perle. Der er masser af spændende unge talentfulde spillere på det Lyngby hold. Jeg håber, at nogle af dem bliver forløst i løbet af sæsonen, og at de rutinerede kræfter (Rømer, Fosgaard, Bjelland) holder niveau og skubber mentaliteten i den rigtige retning. Så er der grobund for noget godt...
Ham Sanders var fandme spændende!
Sanders og Adam bliver vilde. Kasper J ser også stærk ud. Lover godt for fremtiden.
Fald nu ikke i svime over en sejr over 1. divisions i særklasse svageste hold.

Fremad Amager var nedrykningsspillet absolut ringeste hold.

Siden har man skilt sig af med de fleste af de spillere der bar holdet, f.eks Pierre Larsen, og Cavnic. Man har siden kun hentet spillere ind der ikke kunne bruges andre steder.

Det nuværende Fremad hold har ikke den mindste chance for at overleve i 1. division.
Det jeg hæfter mig ved er at Adam endelig ser ud til at være tilbage.
Han har godt nok døjet med skader længe, men hvis han endelig er ovre dem, så kan han blive en virkelig vigtig spiller for Lyngby, hvis han lever bare marginalt op til de forventninger der er til ham!
Aaaarggh Forza så slemt er det altså heller ikke. Er enig i det ikke bliver til kamp om oprykning men synes nu ikke vi er det svageste hold.
I øvrigt var det også dejligt at se en fantastisk redning af Schram på straffe. Det var et udmærket spark nede og helt ude ved stolpen i målmandens venstre side - men Schram viste så prøver på både som længde og sine evner på straffe.
annonce