Snak

Mere indhold efter annoncen

Lyngby-profil: Vi har en plan B nu

Skrevet af bold
man 4. aug 2014
Lyngby har i denne sæson i højere grad end plan B end tidligere, mener Jesper Christjansen. Det er blandt andet ham selv og Valon Ljuti, der har bragt mere fight ind på holdet.

Læs hele nyheden her
Skrevet af UMURUM
Det er dejligt at høre, at klubben har reageret på det, vi fans længe har efterspurgt. Noget mere fight og energi, når det tekniske spil ikke fungerer. Det er ikke sådan, at vi skal gå væk fra at spille teknisk seværdigt fodbold, men typer som Valon og Christjansen giver den ekstra dimension til vores spil, som vi har manglet. Jeg så ikke kampen mod Horsens, men det var tydeligt mod AB, hvor spillet slet ikke hang sammen, at man i 2. halvleg fightede sig til en sejr. Det var specielt tydeligt efter at Christjansen blev sendt på banen.
Skrevet af bluemotion
Fight og vilje er en afgørende del af fodbold og ofte en forudsætning for at vinde. Spørg bare i Hobro, Haderslev og Slagelse.

Men ren fight gør det ikke alene, hvis der også skal være nogen som gider at kigge på det. Fordelen for Lyngby er at man nu i højere grad kan kombinere tilgangen om teknisk fodbold med noget mere vilje og power. Det har desværre været savnet, men skønt at Lyngby nu har optimeret på dette parameter.

I øvrigt skal det nævnes at hverken Valon eller JC er totale tonsere som ikke kan andet end at konkle. Begge er stadig dygtige boldspillere.
Skrevet af UMURUM
^absolut
Skrevet af FuglenDK
Kan ikke siges bedre.

Forza Lyngby!
annonce
0