Snak

Mere indhold efter annoncen

Lyngby sikrer forlængelse med topscorer

tor 6. jan 2022

1. divisionsklubben Lyngby forlænger med topscorer Frederik Gytkjær, hvis kontrakt nu løber frem til sommeren 2025.Læs hele nyheden her
Ja tak!
Han er så dejlig!!!
Vigtigt, men det er nok trods alt med en aftale om, at han kan smutte for et mindre beløb, hvis han får chancen for et sidste udlands eventyr, som han selv luftede ønsket om for nogle dage siden. Lyngby har sjældent stået i vejen for at deres loyale spillere, ikke får lov til at forlade klubben, hvis der kommer et spændende tilbud til dem.
Tror ikke at det er for et mindre beløb, men der kan selvfølgelig godt være et beløb fastsat. Men det kommer selvfølgelig an på hvad du mener med "mindre" :)
Mindre betyder vel omkring en mil. eller lidt mindre. Gytkjær kunne sikkert godt gå for lidt mere end det, men hvis vi går med tanken om, at der er lavet en gentleman agreement omkring et evt. fedt skifte for Gytkjær, så tror jeg ikke, at vi skal regne med et større transfer beløb.

Jeg håber i stedet, at han bliver. Gytkjær er vigtig for vores hold. En klasse angriber når han er skadesfri.
10-års jubilæum d. 13. januar 2022. Tid til at søge mod nye eventyr - tak for dansen venner og frænder. Håber jeres 2022 bliver fantastisk!
Tror ikke der er så laven klausul
Super! Gytkjær er bare elstremt vigtig i jagten på oprykning! Går han i stykker i løbet af foråret, så er det et stort bet for Lyngby. Dog er det i den henseende positivt at Knudsen har scoret 6 basser på 563 spilleminutter, som faktisk er højere målsnit end Gytkjærs 11 basser på 1388 spilleminutter. Det giver henholsvis mål pr. 94 spilleminutter og mål pr. 126 spilleminutter. Sævar Atli Magnússon viste også opadgående tendenser, og landede på 2 basser for 257 spilleminutter som giver mål pr. 129 spilleminutter.
Nu får Petur og Sævar så opstarten med, hvor grundformen for et turneringsår generelt lægges. Tror at begge to får stor gavn af det. Petur skal specielt arbejde på fysikken, som har haltet noget i efteråret.
@Makhitta: Og så glemmer du helt Lyngbys Sebastian Koch, der også som fløjspiller har scoret imponerende meget hidtil i denne sæson. Så det kan godt blive et spændende angreb til slutspillet.
Ja og Emil Nielsen og Greko, der måske også er klar, så er Lyngys angreb rimelig skræmmende til 1. div.
annonce