Snak

Mere indhold efter annoncen

Lyngby tæt på Esben Hansen

Skrevet af bold
tor 23. sep 2010
Lyngby snakker med den kontraktløse Esben Hansen, men ifølge sportschef Birger Jørgensen mangler endnu en dispensation og de sidste detaljer.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Piquenbauer
Sådan! Det kunne være for vildt!
FC Barcelona Lyngby BK
Skrevet af recoiN
Vel kun en breddespiller. AC og Bertolt bliver vel næppe skiftet ud ;)
Fan af mange klubber, men har kun ét SønderjyskE hjerte.
Skrevet af Sule12
Det piner mig at sige det, men jeg må tage hatten af for Lyngby. Ikke nok med at de har et hold fyldt med talentfulde spillere, de formår også at agere fornuftigt på transfermarkedet. Jeg kan ikke huske om Bertolt var gratis, men ellers så Tauber og nu Esben Hansen. Spillere der skaber balance og bringer lidt erfaring ind i den unge trup. Fornuftigt!
Skrevet af nippo
Bertolt var ganske rigtig transfer fri.

Men dejligt at se der handles med hovedet på Lundtoftevej ;-)
Skrevet af Internazionale4everr!!!
God idé. Jeg synes han var fremragende i OB inden han røg til Tyskland og floppede (ligesom alt for mange andre danske spillere). Men jeg tror stadig, at han har superliga klasse og jeg ser et lille scoop for Lyngby hvis de slår til...
.
Skrevet af Dansk1860
Den er sikker! Se eventuelt eb.dk

Velkommen til Lyngby Esben!
Liverpool F.C (Mit livs store kærlighed) Lyngby Boldklub!(Min lokal klub, altid i hjertet) 1860 München (Skandinavisk fanklub Page på facebook!) Djurgårdens IF (Stockholms Stolthet!) (Stor sympati for Glasgow Celtic og Irlands Landshold)
Skrevet af BRFC-4ever
Det vil være et mindre scoop ! :D FORZA LYNGBY
Blackburn Rovers since 1998
Skrevet af Lange
"Vel kun en breddespiller. AC og Bertolt bliver vel næppe skiftet ud"

AC blir sgu da skiftet ud hver gang! :)
Skrevet af Slojder
Hvorfor skal de have dispensation? Som jeg forstår det kan man altid signe transferfrie spillere!
Skrevet af Aryan
Flot transfer Lyngby!! Som OB fan, og kæmpe Esben Hansen tilhænger, kan jeg kun sige tillykke med en arbejdshest, dygtig teknikker som samtidig besider et fremragende overblik!
Come on Spurs! Djiby er KONGEN!http://www.dr.dk/Sporten/Fodbold/Superliga/2008/08/03/191906.htm
Skrevet af lager05
Hvor er det FUCKING vigtigt!!! Først bliver brøndby smidt ud af pokaltuneringen af varde, og nu får lyngby en rutineret spiller, der enda har været med i en landskamp mod liechenstein em kval!!!
FORZA LYNGBy!!!!!!
Mangler bare at de tar OB på mandag!!
Lyngby BK Tottenham Hotspur
Skrevet af donsvin
Den nævnte Lyngby-spiller hedder strengt taget Morten Bertolt og ikke Martin... ;o)
Skrevet af Sjus
Selvom det er svært at holde armene nede som Lyngby fan PT. Forståeligt nok jo, som vi har præsteret. (Ja hvem havde troet på det?)

Skal vi ikke lige vente på at et mere sikkert medie end EB præsenterer nyheden? Synes langt fra altid at de kære journalister derinde "gætter" rigtigt.

Det vil være fantastisk om vi kan få Esben på plads. Bertolt og AC gør det fantastisk, men den nu meget forstærkede midtbane (Red Bertolt tilgang og Ac i topform) er så ekstrem vigtig for vores spil at det ville være perfekt med endnu en spiller på højt niveau til pladsen.

Krydser fingre.
Skrevet af Dennis1989
Den er sikker! Se eventuelt eb.dk

Altså nu skal jeg ikke så tvivl om, hvorvidt det er sikkert eller ej, men at fremhæve EB som pålidelig kilde er godt nok et long shot. Kildekritik, tak!
Skrevet af NPK
Hatten af for Lyngby. De skal nok overraske i år!
Skrevet af nixcha
Ønsker kun det bedste for Esben, der i flere sæsoner var en af OBs bedste, selvom han tit var overset af medier/eksperter. Håber han kan finde noget af tidligere tiders niveau, for så kan han godt blive en gevinst for Lyngby. Omvendt må man også sige, at hvis Esben viser det niveau, som han har vist i sin sidste OB-tid; så kan han få problemer med at slå igennem. I foråret var han til tider skræmmende ringe, og han har reelt ikke spillet godt siden afrejsen til Tyskland. Spændende at se om han kan rejse sig.
Skrevet af Mr.FCBARCELONA
godt køb..
Skrevet af Sule12
Slojder

Var han ikke lejet ud til Randers i foråret? Han må nemlig ikke repræsentere mere end 2 klubber på et kalenderår. Det var samme situation da han skiftede til tysk fodbold, så kunne han kun komme tilbage til OB, fordi OB var en af de 2 klubber
Skrevet af Aryan
@nixcha

Ønsker kun det bedste for Esben, der i flere sæsoner var en af OBs bedste, selvom han tit var overset af medier/eksperter. Håber han kan finde noget af tidligere tiders niveau, for så kan han godt blive en gevinst for Lyngby.

Kunne du ikk bare ha holdt dig til denne del af din konklusion??!
For den er helt rigtig observeret. Men at sige at Esben faldt helt vildt i niveau i sin sidste OB tid viser mig jo tydeligt, at du som du selv endda nævner at han blir overset. Det var et kollektivt OB kollaps hvor Esben var en af de få der rent faktisk holdt niveau og den fanden i voldskhed han har(!)
Men alligevel på forunderlig vis, blev han en slags syndebuk fordi djemba manglede, og derfor ku OB ligepludselig ikke præsterer. (en gang pis!)

Så derfor en SUPER SUPER signing af Lyngby, og er sikker på at den aftale nok skal blive forlænget. Og han blir en kæmpe succes.
Come on Spurs! Djiby er KONGEN!http://www.dr.dk/Sporten/Fodbold/Superliga/2008/08/03/191906.htm
annonce
0