Snak

Mere indhold efter annoncen

Lyngby-træner vil holde på vigtige Rygaard

søn 7. jan 2018
Lyngby-træner Thomas Nørgaard er opsat på at holde på offensivprofilen Mikkel Rygaard, men han forstår godt, hvis der er interesserede bejlere.

Læs hele nyheden her
Han har bare tendens til at tabe hovedet og lave nogle åndssvage tacklinger, ellers er han en udemærket spiller
Godt at han ville holde på en spiller der ingen bud har været på.

Jeg hader den klub du holder med. Fck Fan. Årets bold.dk bruger 2011 & 2014.
Njaaa... Mærkeligt at man melder ud at klubber burde finde ham interessant og de skal have den store tegnebog frem, hvis han skal væk. Og samtidig siger man ikke vil af med ham.

Kunne godt lyde som om, man gerne vil sælge og tjene godt på det. Ser dog ikke lige, at han skulle være specielt mange penge værd.
Above all: FC København Second in command: Real Madrid Luis Figo, Raul & Maldini - Stjerner på og udenfor banen. Fænomenet Ronaldo ændrede standarden for angribere. Eden Hazard - Det nye stjerneskud!
Spørgsmålet er hvor langt hans talent rækker til?
Umiddelbart tænker jeg maks. En midterklub i Holland, Belgien eller en af de svenske eller norske klubber. I Championship tror jeg vil gå lidt for hurtigt for ham i tanke og handling, der skal han virke være på tærene, og se over skulderen hele tiden. I superligaen får han alt for meget betænkningstid til at tænke sig frit om, inden han lægger den afgørende aflevering/assist eller plads til at drible og skyde selv.

Med hans alder taget i betragtning vil jeg lave "en Ilsø" og rejse det halve af kloden rundt og få en på opleveren, samt tjene gode penge ved siden af. Måske hvis han var 2-3 år yngre kunne der være mere perspektiv/bedre muligheder for en større, svære og mere ambitiøs udfordring i Europa. Ryggård er vel det man godt kan kalde en Late Bloomer.
En late bloomer, der trods alt var i England som teenager ;)
@Snoeflen
At være i udlandet som teenager er vel ikke det samme som at have bloomet? Man kan vel godt have sin bedste tid som 28-29 årig, selvom man havde et mislykket udlandsophold som teenager.
AGF 1880
Præcis @Kick and Rosh, ham Snoeflen har bare forstået definitionen af det. Giv dig selv god til at slå det op mate.
Det er ikke helt rigtigt at der ingen interesse har været for ham.

Flere omkring OB, har peget på netop ham, som en interessant potentiel signing!

Ingen tvivl om, at Nørgaard snakker værdien af Rygaard op så meget som muligt. Det er der ikke noget mærkeligt i. Han bliver dog svær at undvære i forsøget på at redde livet i superligaen. På den anden side er der en del spillere i truppen, der kan spille pladsen, som Shala, Bror, og måske også Seid. Eller man kunne spille med to deciderede angribere i stedet for med én angriber og en 10er.
Åh nej Thomas N ?Ingen salgs-tale nu ???
annonce