Snak

Mere indhold efter annoncen
@Sholle

Du formår at gøre dig selv til skoleeksempel på det, jeg skriver om i første afsnit af min kommentar. Du skriver dig selv ud af enhver seriøst debat med sådan en bemærkning. Tillykke.
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
Så kan alle tudefjæs og AGF haters få luft - det må være en skøn følelse - næsten lige så skøn som følelsen efter et sejrsmål scoret i FIRE minutters overtid 🤣🤣🤣
Men tak for Lyngby støtten, vi accepterer at være elevatorhold et par år endnu ;)


Det kender jeg kun alt for godt til selv. Men nu holder jeg også med Sønderjyske og Coventry :)
Sønderjyske & Hansa Rostock.
Jeg synes at brugere herinde skulle lade være med at bruge ordet "kn*ppebevægelse" ... nu om dage hedder det altså kvindebevægelsen!
KSDH!
https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/rosler-forklarer-situation-mod-lyngby-undskyld her kan i se situationen, kan ikke se noget grænseoverskridende.
Men man kan jo netop ikke se hele situationen og hvad der foregår under AGF spillernes jubel… der klippes jo først til situationen på bænken efterfølgende.
Krænkelsesparatheden og den tynde hud er jo helt uudholdelig.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Mangel på klasse Uwe R.. !!! Men så passer du meget godt ind i AGF.

Mangel på klasse er måske netop problemet med Gymnasterne. Med det potentiale som by, tilskuergrundlag, økonomi osv. burde man ligge top 3 hvert år, men kommer aldrig i nærheden af, bl.a. grundet dette..

Lyngby bænken forståeligt provokeret og som jeg så det, startede provokationerne allerede i starten af kampen(sad lige bagved udskiftningsbænkene), hvor AGF træneren flere henvendte sig vredt fagter osv til Lyngby bænken…4 dommer og AGF ass, fys mf måtte da også flere gange flytte og tysse på ham.

Lyngby er selvfølgelig presset og løbet er kørt, men Uwe og AGF virker i den grad presset og med den attitude og med det spil er de helt sikkert i kandidater til, at skulle møde Lyngby 2 gange mere i denne sæson og den næstbedste række 23/24;)
Nu så jeg den i onside og han laver klart fist fucking bevægelser over mod Lyngby bænken
annonce