Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Paul Allen.
Hvis det står til trone det der her bliver sagt og skrevet om Uwe, så er han omtrent ligeså sympatisk som Erik Sviatchenko fra FC Midtjylland. De begge to har åbenbart en tendens til at hovere og råbe og skrige modstandere ind i hovedet i situationer hvor det er totalt upassende. I sidste weekend løb Erik Sviatchenko direkte mod Claesson og skreg ham ind i hovedet da han brændte sit straffespark. Uwe gør tilsyneladende noget lignende idag.

Ikke videre pænt. Det er ikke en prematch til en boksekamp det her.
Skrevet af Taco mix
Ja, taco, vi må se over de næste to kampe, hvor vi skal mødes i nedrykningspillet.


Que?
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Linne
Stop nu med at lave en sag ud af alting!!

Ja det kan være Uwe provokerede ved scoringen, men måske lyngby bænken har provokeret ved de annullerede mål og nu var det “payback”
Vi aner det ikke så stop nu bare
Skrevet af Taco mix
Hvis det står til trone det der her bliver sagt og skrevet om Uwe,


Selvfølgelig står det til trone. At Lyngby træneren ikke kan huske det, betyder ikke noget. Vi har trodsalt en beretning fra en bruger der var på stadion og så det.

Manden har lavet kneppebevægelser!
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Sholle
Uwe er et kneppemonster...... Direkte importeret til det århusianske galehus
Skrevet af Paul Allen.
Hvis der findes billeder af det der, så får han da karantæne resten af efteråret. Kan da ikke være anderledes.
Skrevet af Toon Toon!
Hvordan har Lyngby-bænken opført sig i løbet af kampen? Nå, det ved I ikke? Så er det vist svært at gøre at gøre sig til dommer over om det var “fortjent”.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Kuglelyn
@taco
Du virker optaget af kneppebevægelser, jeg lagde nu ikke mærke til det, men jeg så en erfaren træner, der helt overtændt, var mere optaget af hovere overfor lyngbybænken end af at fejre eget mål. Virkede bare meget usympatisk, men sådan kan man se forskelligt på tingene.
Skrevet af Deepakji
@Sholle

Ja, det kunne du vel godt tænke dig hva
Skrevet af Taco mix
Hvis der findes billeder af det der, så får han da karantæne resten af efteråret. Kan da ikke være anderledes.


Nej, men der er 1 bruger der har set det, og som du kan se på kommentarerne så må det jo være rigtigt.

Jeg er enig i din vurdering. Men jeg mener nu karantæne resten af sæsonen. Måske også næste sæson, bare for at sætte et eksempel mod disse afskyelige kneppebevægelser.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Taco mix
@taco
Du virker optaget af kneppebevægelser


Selvfølgelig. Der er jo en bruger der har set det, og så må det jo være rigtigt, når det bliver skrevet. Det er jo også derfor vi er sure og forarget.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Sholle
@Deepakji

Neeeej nej nej. Selv om han virker meget civiliseret og moden i forhold til den århusianske standart, så er han altså for gammel til mig.
Skrevet af Kuglelyn
@taco
Så det er kun slemt at hovere, hvis man har lavet kneppebevægelser, når vi nu lige skal latterliggøre og ubetydeliggøre situationen helt?

Jeg var på tribunen bag bænken og så det som sagt ikke, men jeg så at Rösler opførte sig meget hoverende og pinligt, som han stod, helt oppe at køre og skreg mod Lyngbybænken, så en assistent måtte gå imellem.
Og igen havde jeg ikke forventet sådan en smålig opførsel af en så erfaren træner.
Skrevet af RaSMuS.
Det er utroligt hvor lavt et niveau, folk tillader sig selv at synke ned på, blot fordi de ikke kan lide AGF. At skrive at det er naturligt, at Rösler opfører sig på den måde, fordi han er ansat i en klub uden moral, format og lignende. Tja, det siger måske faktisk meget mere om ens eget format, hvis man har brug for at skrive sådan noget. Heldigvis kan de fleste godt gennemskue sådan nogle indlæg, og deres ophavsmænd diskvalificerer sig selv og deres holdninger fra enhver efterfølgende debat.

Som die hard AGF fan vil jeg gerne sige direkte, at hvis det er sandt, at Rösler er løbet hen foran Lyngby staben og har hoveret på de beskrevne måder, så håber jeg næsten, at han får karantæne. Det hører naturligvis ingen steder hjemme, såfremt det er retvisende i forhold til det faktiske hændelsesforløb. Ligesom det forventes, at man efter en tabt kamp er gode tabere og siger tak for kampen, er det også en naturlig forventning, at vinderen opfører sig respektfuldt. Uwe Rösler skal ikke opføre sig sådan der, og da især ikke når han er træner for AGF.
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
Skrevet af Taco mix
@Kuglelyn: Hvis vi lige skal være seriøse engang, så er der én ting der er slemmere end både dårlige tabere og vindere (og her virker begge dele til at være plausible)

Men at sprede usandheder på et forum, som nogle næsten går med på, er i mine øjne en langt større forbrydelse, og det ville faktisk klæde dig, at italesætte dette, istedet for at gå efter, hvad I tror er en modstander i mig.

Jeg kan fortælle dig, at jeg iøvrigt heppede på Lyngby hele kampen, og flere gange herinde har sagt at der er et eller andet over Lyngby jeg holder af.

Men som sagt, at man bare hopper med på, hvad en enkelt bruger beretter på internettet er også en langt værre ting, og noget der i den grad er ødelæggende.

God aften til dig, iøvrigt. Håber I kommer op på hesten igen. Lyngby er sgu en fed klub.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af T_B
Som alle andre AGF fans, har jeg ikke set episoden, men jeg har ingen grund til at tvivle hverken på Lyngby træneren eller på den/de brugere herinde, som har set, hvad der skete.

Selvfølgelig er det langtfra i orden at skabe sig sådan og hovere, hvis det virkelig er foregået. Jeg håber, Uwe er mand nok i morgen til at ringe til Lyngby at sige undskyld.

Og så bør han tænke over at holde hovedet koldt i stedet for at lade sig rive med. Det har holdet brug for. Ikke en overtændt provokatør.

Forestil jer lige, hvordan man som AGF mand ville reagere, hvis en fra FCK´s bænk gjorde det her over for os om en uge, hvis der scores et mål til sidst, der stjæler pointene?! Vi ville eksplodere i harme.

Rigtig lavt niveau. Vi forventer mere af vores stab i Aarhus!
Skrevet af Træmanden
@Taco troede du holdt med agf. Min fejl. God søndag
Skrevet af ALTID BLÅ OG HVID !
Som lyngby fan er man ik kun pinlig over spillet på banen… ham Freyer skal bare lukke og smutte i en fart…
Skrevet af Sholle
@RaSMuS

Uwe Rösler skal ikke opføre sig sådan der, og da især ikke når han er træner for AGF.

Jeg mener bare at opførslen da ellers passer meget godt til AGF
Skrevet af Kuglelyn
@taco
Jeg kan jo kun sige, hvad jeg selv har set, som jeg oplevede det.
Kan derfor ikke hverken af-eller be-kræfte de forbudte underlivsbevægelser, for jeg så det som sagt ikke, men kan heller ikke sige det ikke er sket, bare fordi jeg ikke har set det.
Men Röslers opførsel var meget overraskende for mig og uden format.

Men tak for Lyngby støtten, vi accepterer at være elevatorhold et par år endnu ;)
annonce
0