Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af klykke
Man kan sagtens mene det er usmageligt... Ren holdnings spørgsmål. Kan ikke se han laver nogle fist fucking bevægelser eller andet ? Han jubler på kanten af egen zone, provokerende måske.

De eneste der laver strafbare ting i den sekvens er flere fra Lyngby bænken der er ovre i AGF zonen, og så idioten der kaster noget efter Rösler.. Hensigten er at ramme Rösler, og det gør han. Med Links karantæne for det usportslige i spyttet, så er det da lige så usportsligt at kaste noget på en modstander.

Skrevet af Tom Wanks
Darios joint & Det Hvide Snit, kanske en smule sarkasme sneg sig ind i min kommentar, men lad da endelig tankeløsheden og paranoiaen råde på alle sider.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Skrevet af Toon Toon!
Never go full retard, Wanks
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af BoroDane
Og i hele den her debat glemmer man helt at Lyngbys bænk kaster ting efter AGF´s bænk. Det må i særdeleshed give en lang karantæne. Hvis det giver 2 dage for at spytte i nærheden af en spiller så må det giver en meget længere karantæne at kaste med ting og ramme modstanderens træner. Hvor lang en karantæne havde en fan fået, hvis det blev kastet fra tribunen?
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af DetHvideSnit
@BoroDane
Det kan du da ikke sammenligne. Kasteren er jo ikke AGF´er så det gider disciplinærkomiteen da ikke at belemre sig med.
KSDH!
Skrevet af 1.DK
Skrækkelig opførsel af Uwe R.
annonce
0