Du svarer på indlægget:
Av Av fik helt hovedpine i 2. Halvleg
Stor respekt for Lyngbys comeback, men må aldrig ske i FCM. Dahlsgaard spiller 2 vidt forskellige halvlege. Og anden halvleg koster de 3 point. Hans usikkerhed forplanter sig til resten af holdet. Samtid spiller han med alt for stor risiko. Olafsson har ikke overbevist mig efter han er kommet tilbage efter sin skade. Som om han er blevet bange for at komme ud i duellerne. Og på stregen er han ikke noget vidunder. Samtidig gør hans elendige pasninger at det ender som en duelbold hvergang han får den.
Idag startede vi fint ud og kom jo hurtigt foran med 3. Derefter tror jeg spillerne tunede hen på Benfica kampen og blev magelige. Det kostede et mål inden halvleg.
Hvilket gav lyngby blod på tanden. Sikkert med den viden at vi havde spillet en hård kamp et par dag forinden og derfor nok ikke kunne spille med samme energi i anden halvleg. 3-2 og vi fik i panik og som det så ofte sker endte den go 3-3. Sjovt sad faktisk og tænkte at jeg skulle smide en plovmand på at den endte 3-3 da de reklamerede for Oddset et par minutter inden de scorer til 3-3 til odds 5 😊
0