Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Træmanden
Hvor er det vildt at der kan være så stor forskel på halvlegene. Imponerende comeback, hjulpet godt på vej af straffesparket med hjælp fra VAR. Flotte mål af Nielsen og Magnusson og shiiiiit, hvor havde det været sindssygt, hvis Kaas’ spark var gået ind til sidst :P Men fortjent resultat de to forskellige halvlege taget i betragtning.
Måske havde fcm tankerne på deres returkamp i næste uge. Håber de blev inspireret. Lyngby klarede det på en halvleg plus slutningen af første halvleg. Fcm har 90 minutter til at gøre det samme. Jeg vil vil i hvert fald heppe på dem på tirsdag <3
Skrevet af UMURUM
Fantastisk comeback at være vidne til på stadion. Jeg var helt målløs over mit hold helt fantastiske fight og indstilling. Det er latterligt svært at komme tilbage når man er bagud 3-0, og specielt med tanke på, at Lyngby var totalt udspillet i de første 30 minutter af kampen. På det tidspunkt havde jeg aldrig troet, at vi kunne komme tilbage. Det er svært ikke at være umådelig stolt at vores spilleres indsats i dag, selvom vi bør komme bedre ud til kampen.

Indskiftningen af Westergaard var helt rigtigt set at Freyr. Han er en kriger og et betød meget for kampen, at han kom ind. Jeg kan godt lide Thellufsen, men han er ikke en kriger. Det er en anden type kampe, han passer til.
Skrevet af Fuckedupiskalle
Kaastrup gad jeg godt se tilbage i Århus. Han er bare blevet bedre af kontinuerligt spilletid. Flot 2.halvleg af Lyngby.
Skrevet af Lasse599
Det kan godt være at I vil have Dalsgaard på bænken, men nu var han altså ophavsmand til FCMs tre mål....

vildt at man kan spille så to forskellige halvlege...
Man Utd og OB. Ikke altid lige nemt - men i medgang og modgang..
Skrevet af Darios Joint
@Fuckedupiskalle
Kaastrup er i Aarhus næste mandag.
Skrevet af Augenthaler taler for sig selv
Dalsgaards kvaliteter har altid været størst i det fremadrettede spil, og han blev kun omskolet til forsvarer, fordi hans træfsikkerhed var for ringe som angriber. Nu er han i et forsvar, hvor han skal være en af de bærende kræfter, og det udstiller desværre hans mangler, som ikke er blevet mindre udtalte med alderen. Det helt store problem for FCM og Dalsgaard er dog, at Sviatchenkos niveau er raslet nedad i de seneste sæsoner. Uden den fornødne sikkerhed fra de to mest rutinerede kræfter i defensiven, kommer FCM under tiden til at ligne Bambi på glatis når der skal forsvares.
Skrevet af Fuckedupiskalle
Næste mandag lyder mere plausibelt.
Skrevet af netr0m
Skidt, at FCM ikke formår at vinde kampen mod en oprykker med et tremåls-forspring.
Skrevet af ALTID BLÅ OG HVID !
KONGEBLÅ !!!
Skrevet af tjek
Skrevet af Fjellerup
I går 22:36
En 3-0 er aldring tidligere sar over styr - bortset fra håbløse FCM.
Ingen disciplin, organisering eller rygrad


------

Det er desværre sket før for EFB:

https://www.superstats.dk/kampe/3706

Havde EFB holdt fast i 3-0, havde de fået bronze.

Skrevet af tjek
Og så leverede EFB den lige en gang til mod Randers:

kortlink.dk/google/2gcym

I øvrigt sidste kamp for Anders Dreyer i EFB.
Skrevet af voldstiv
Av Av fik helt hovedpine i 2. Halvleg
Stor respekt for Lyngbys comeback, men må aldrig ske i FCM. Dahlsgaard spiller 2 vidt forskellige halvlege. Og anden halvleg koster de 3 point. Hans usikkerhed forplanter sig til resten af holdet. Samtid spiller han med alt for stor risiko. Olafsson har ikke overbevist mig efter han er kommet tilbage efter sin skade. Som om han er blevet bange for at komme ud i duellerne. Og på stregen er han ikke noget vidunder. Samtidig gør hans elendige pasninger at det ender som en duelbold hvergang han får den.
Idag startede vi fint ud og kom jo hurtigt foran med 3. Derefter tror jeg spillerne tunede hen på Benfica kampen og blev magelige. Det kostede et mål inden halvleg.
Hvilket gav lyngby blod på tanden. Sikkert med den viden at vi havde spillet en hård kamp et par dag forinden og derfor nok ikke kunne spille med samme energi i anden halvleg. 3-2 og vi fik i panik og som det så ofte sker endte den go 3-3. Sjovt sad faktisk og tænkte at jeg skulle smide en plovmand på at den endte 3-3 da de reklamerede for Oddset et par minutter inden de scorer til 3-3 til odds 5 😊
Skrevet af VIF57
Sådan Lyngby, mega fortjent.
Skrevet af Docmartensen
Stærkt comeback, tillykke LBK med flot point
Tilhænger af FCN siden det hed Farum BK og foregik i 1. Div.
Skrevet af JesperA46
Lyngby var favorit på eget græs, så godt resultat af midtjyderne.
Skrevet af JesperA46
Lyngby var favorit på eget græs, så flot resultat af midtjyderne
Skrevet af Jeg mener FCM
Nu må Svia og de I truppen som stadig ser sig som Danmarks bedste hold snart kunne røre jorden igen så vi kan få gang i noget seriøst bold i stedet for at vi styrede og kontrollerede men var uheldige bl.a. bl.a. find de midtjyske dyder frem med hårdt og ydmygt arbejde. Så kan i spejle jer i medaljerne når sidste kamp er spillet i stedet for før hver kamp.
Tak
Skrevet af Matters
Og fortjente endda at løbe med det hele - FCM heldige
Skrevet af Lundquist
Ha ha 😂.. konge kommentar! 🤣
Skrevet af Poor Scouser Tommy
WOW! Stærkt af Lyngby. Men FCM er da inde i lidt af en krise, når man tager foråret med. De må trøste sig med, at FCK også skranter.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
annonce
0