Snak

Mere indhold efter annoncen

Lynge ked af fan-protester

søn 11. mar 2012
Flere grupperinger af AaB-tilhængere boykotter dagens kamp mod Lyngby på grund af debatten om blandt andet oprettelse af fanregister, og det ærgrer sportschef Lynge Jakobsen.

Læs hele nyheden her
Han har da egentlig fuldstændig ret. Han formår at formidle budskabet meget klart, og det er netop de grunde hvorfor det i mine øjne ikke er fornuftigt at boykotte kampene. :)
Odense Boldklub Landsholdet
Vi var nødt til at handle hurtigt, og derfor var der ikke tid til at tage alle med på råd.


Hvorfor var man nød til at handle hurtigt? Og hvorfor inddrog man ikke "alle" (fansne) med i beslutningen?

Fordi det simpelthen er blevet hypet så meget nonsens op i medierne omkring den kamp i Aalborg. Det var slet ikke nødvendigt at melde disse restriktioner ud, bare få timer efter.

Havde man slået koldt vand i blodet, haft en god dialog med fangrupperne, og alligevel kommet frem til dette resultat - ja, så er jeg overbevist om at fansne ikke havde boykottet kampen i dag.
Smag mit offerkort!
Dette er en latterlig reaktion, fra en gruppe "fans" der ikke ved hvad de protesterer imod... Intet er anderledes nu, end det var i sidste uge... bliv I bare væk fra kampene... det er et frit land vi lever i, så I bestemmer selv om FCK´s tåbelige tåbelige "fans" skal være skyld i at AaB´s "fans" bliver væk fra Aalborg stadion...
Kibele.
Ja det er sgu meget godt sagt.

Og en anden ting - hvis man ikke har noget at skjule, hvorfor så ikke hjælpe fodbolden istedet for at spille fornærmet og krænket.
Den dag en af de fornærmedes børn bliver ramt af et romerlys kommer de nok på andre tanker.
Danmark: AGF Italien: Juventus Tyskland: 1860, HSV Spanien: Betis Holland: Ajax
ja jeg kommer på energi arene som altid!
Lynge har nemlig fuldstændig ret, vi har ikke brug for de fjolser, de vil ikke fodbolden noget godt, kun skabe uro og vold. Fjolserne burde melde sig til militæret, og få deres overskud af kræfter ud der. Syntes det er fint hvis de bliver væk for altid. Ægte fans har også forståelse for, at sikkerheden kommer i første række. Utilpassede drenge hører ikke hjemme på stadion. Håber i andre fornuftige bakker Aab op i dette. Lad os så få 3 point mod Lyngby....
Jaja, lad dem blive væk lidt. Dem som kommer for klubbernes og fodboldens skyld skal nok komme igen og dem der ikke gør kan det sikkert også være ligegyldigt eller måske endda en fordel at de ikke er der mere.
Hooliganisme er som en ond byld. Kan man ikke komme af med det på andre måder, så må det skæres væk. Fair play på og udenfor banen giver de bedste oplevelser. ACH-Here we go
passer mig fint at de boykotter kampene! gerne fra nu til evig tid... så kan os der har fodbolden som førsteprioritet jo se kampene uden afbrydelser - og fædre kan tage deres sønner med til kampe, som tidligere var for risikable (Fck, Brøndby)

Utroligt at en minoritet kan pyldre så meget over ikke at være taget med på råd... saml sutten op, overvej jeres liv en ekstra gang - og vær så venlig at holde kaje...
JUVENTUS, Hellas Verona, B52/AALBORG FC
Ja necken, for et stadion fyldt med børnefamilier skaber bare en super stemning.. Hvad med at have lidt respekt for dem som bruger meget af deres tid og penge på at skabe stemning, både ude og hjemme. Og du har jo fuldstændig misset pointen fra AaB fansene, det er jo frustrerede over at de skal straffes når de har opført sig eksemplarisk over en lang periode.. Eller også taler du bare om noget du ikke ved noget om.
Der er absolut ingen garanti for, at fodboldbøllerne bliver væk fra diverse stadions rundt omkring i Danmark fordi de er forment adgang til udebaneafsnittene. Problemerne kan derimod eskalere, hvis de ved et uheld bliver lukket ind på neutrale områder. Lynge nævner at FCK netop rammer dem man gerne vil ramme, deri er jeg uenig. Bøllerne er ligeglade, men alle andre rigtige fans bliver også straffet.

Jeg ser ikke det her som værende løsningen. Dog vil jeg gerne lige påpege at det er godt at der er fokus på propblemerne, der SKAL tages hånd om situationen - men også tænkes efter!

Mvh. R
annonce