Snak

Mere indhold efter annoncen

Målmager forlader Tyrkiet uden løn

Skrevet af bold
man 19. dec 2011
Skotske Kris Boyd har forladt tyrkiske Eskisehirspor efter et på alle måder mislykket ophold for angriberen.

Læs hele nyheden her
Skrevet af R15n14y
Hvis jeg var fodboldspiller, ville jeg ikke turde sætte mine ben i en græsk eller tyrkisk fodboldklub.
Skrevet af Lunst
Kunne Sunderland evt. ikke bruge ham?
Kevin Keegan: "You can't play with a one-armed goalkeeper - not at this level!" Støtter Vejle Boldklub
Skrevet af BoroDane
Ikke nogen overraskelse der. Kris Boyd er en tyksak der er for doven og til en alt for stor løn. Alt i alt en dårlig kombination. Han havner nok i Rangers igen, hvor han igen vil begynde at lave mål, som følge af et par skridt ned af rangstigen til den skotske liga.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Punter.
Det er en opførsel, som kun er en bananrepublik værdig.

Lad os håbe at flere spillere læser disse historier fra Grækenland og Tyrkiet, inden de bliver lokket af solskin og Efes.
Mazacar! We Aint Got No History... https://twitter.com/FootballFunnys/status/328100851300311041/photo/1
Skrevet af Eddienator
@borodane. Dårlig eller ej. Han skal da have sin løn. Det er uanstændigt af klubberne fra visse lande, at de gang på gang behandler spillere på den måde.
Skrevet af YSamanci
Nu er der faktisk andre klubber som godt kan finde ud af det.:)
Skrevet af nixcha
Det er ikke fair at skære alle tyrkiske klubber over én kam; der er faktisk (som anden ganske rigtigt skriver) mange tyrkiske klubber, der har fint styr på deres økonomi og lønudbetalinger.

Typisk er det jo klubber med en anstrengt/urealistisk økonomi, der må ty til den slags metoder; bare spørg Jonas Troest, der var igennem samme tur.
Skrevet af Imparator_GS
-R15n14y


Så er det jo knald godt at du ikke er fodboldspiller...
Skrevet af Roberto Pellegris
Det er direkte pinligt at sådanne tilfælde kan forekomme.. De nationale fodboldforbund må sku stramme lidt op i sig selv, og hvis de ikke gør, så bør FIFA kunne sanktionere dem.

Hvis spilleren har levet op til kontraktens vilkår, så bør han kompenseres lige meget hvad. At han så er doven og har et lavt niveau, som nogle skriver, er i og for sig irrelevant da det er en juridisk bindende sag.

Skrevet af Jakes87
Punter.: Er det en skræmmekampagne du har gang i, eller er du decideret uvidende!?

Du aner vel ikke engang hvad ordet Bananrepublik stammer fra, så derfor virker det ret absurd at bruge det i denne kontekst.

P:S lad være med at generalisere..GS
Skrevet af Donny
Spansk fodbold: http://espn.go.com/sport…-goes-ahead

Citat fra artiklen: "The conflict is about wages as players look for guarantees with clubs owing up to $72 million in unpaid salaries to more than 200 players."

Det er altså ikke kun noget der sker i Tyrkiet og Grækenland. Hvis man gerne vil være sikker på at få sine penge og lappet sine stænger sammen ved en skade, tror jeg bare man skal blive i norden...

Den helt igennem urimelige behandling Michael Gragård fik i Nantes kommer jeg også til at tænke på.
FC Skjoldhoegene
Skrevet af Imparator_GS
-Punter

Jeg vil da gerne lige vide hvad du egentlig ved om Tyrkisk og Græsk fodbold, lige udover artiklen her, siden du skriver "Lad os håbe at flere spillere læser disse historier fra Grækenland og Tyrkiet, inden de bliver lokket af solskin og Efes." ???

Også lige udover artikler om Rajko Lekic som fik ikke nogen kontrakt pga hans elendighed og Jonas Troest som også er piv elendig..
Skrevet af Punter.
Rolig nu drenge.

Det var tydeligvis en joke og jeg troede at de fleste ville fange den.
Mazacar! We Aint Got No History... https://twitter.com/FootballFunnys/status/328100851300311041/photo/1
Skrevet af a j o o b a
Når du skriver: "Også lige udover artikler om Rajko Lekic som fik ikke nogen kontrakt pga hans elendighed og Jonas Troest som også er piv elendig.. "

Så er man fristet til at tro at folk med samme tankegang styrer klubber som den her. Så længe spilleren er elendig eller ikke præsterer, så fortjener han ikke løn. Det er noget pjat

Klubberne skal straffes hårdere
"Maradona good; Pelé better; George Best."
Skrevet af Guarana
LIdt vildt. Klubben ligger i top fire. Jeg havde umiddelbart regnet med, at der var tale om en bundprop. Kan godt forstå hans beslutning, for hvem gider arbejde gratis.
Har som mange andre brugere haft en udmærket karriere i Football Manager. Jeg er ofte langt klogere end både trænere, assistenter, managers og andre med faktisk viden om de fodboldforhold, jeg udtaler mig om.
Skrevet af 3. halvleg
@Guarana
Dem findes der faktisk mange af.. De kaldes frivillige.. Velkommen til 2011 min ven..
Skrevet af Eddienator
Hed hensyn til Grækenland er det nu ikke mange dage siden, der var en artikel her på bold.dk omkring forholdene dernede. Det var i et af afsnittene i julekalderen. Her kom det frem, at selv Rene Henriksen, der var i en stor klub som Panathinaikos og vist også var anfører, ind imellem havde problemer med at få sin løn. Grækenland er selvfølgelig ikke Tyrkiet, så jeg skal nok lade være med at generalisere, men hvis en stor klub som Panathinaikos kan pisse på sine spillere mht. lønudbetalingen, så synes jeg det siger mere om den generelle mentalitet på de kanter. Men ok, men Grækenlands statsøkonomi i tankerne, så viser det vist også med alt tydelighed, at det der med penge ved de ikke så meget om dernede.
Skrevet af h91kb
Hvis man ikke arbejder får man sgu da heller ikke sin løn.
Fodbold handler kun om penge...
Skrevet af Biz bize yeteriz
"Hvis man ikke arbejder får man sgu da heller ikke sin løn."

Det noget andet i fodbold, der har man en kontrakt der siger man får løn ugentligt eller hvordan deres kontrakter nu er.
Kewell gitti -ALEX BURADA Elano gitti -ALEX BURADA Lincoln gitti -ALEX BURADA Giovani gitti -ALEX BURADA Kleberson gitti -ALEX BURADA Marcelinho gitti -ALEX BURADA Ribery gitti -ALEX BURADA Delgado gitti -ALEX BURADA Ricardinho gitti -ALEX BURADA Tab...
annonce
0