Snak

Mere indhold efter annoncen
3-1 havde været meget mere retvisende. Bayern ville og kunne mest.

I grunden ret ynkeligt så lidt Real Madrid har fået ud af alle de penge de har spenderet på verdensstjerner de sidste 10 år.

Bayern i finalen - halleluja
♥ FC Bayern München (siden 1985) ♥ FC Midtjylland (siden 1999) https://www.rt.com/on-air/
Vildt at Howard W. kan dømme godt når det ikke er premier league....

Tak for en god aften, Bayern, Allianz Arena, og Mr. Webb! Er dommeren af samme standard i returopgøret i Madrid så kan Bayern måske hive den hjem. Jeg håber det - Bayern og fodboldverdenen fortjener det.
Snudeskaftet: Du ved godt UEFA ikke kigger ind på Bold.dk´s blog?

OT: Fortjent Bayern Sejr, Men ikke en umulig opgave for Real MAdrid, da de er klart stærkere på hjemmebane og Bayern har deres total off - day på udebane. Men respekt for Bayern fordi de fortsate deres pres på Real Madrid. Klart Real ikke ville noget, når man har en god udebane mål og man også kun har indkaseret et enkelt mål...
Nu må Real Madrid tilhængere snart erkende, at der ikke eksisterer hæmninger for visse Madrid-spillere, når de ikke kan følge med på banen. Vi har set det flere gange mod Barcelona men her er det let at sige: "UEFALONA", "Skuespillere" osv.! Så hvad nu?

Det ville klæde jer, hvis I erkendte, at når holdet møder modgang, bliver det en dræbermaskine. Og det er selvfølgelig altid dommeren eller Uefas skyld - aldrig dem selv. Pinligt.
Hold nu kæft alle jer barca fans der udelukkende deltager i tråden for at svine Real til. Bold.dk er efterhånden pinlig at følge.
Danmark: AGF England: Arsenal Spanien: Real Madrid Kom så DE HVIIE
@ insermin

Nej men det er jo kun det alle real, barca, osv osv haters sidder og venter på....

at de kan springe durk ind på bold.dk og udstille deres iQ på de 60...

er ganske enig med WIII på den her... folk er sku nogen idioter nogengange...
- Danske landshold ( I medgang og modgang! ) Derudover: - Mallorca - Spurs
@ insermin

Ja Will, selve fodbolden var fin, men Real skal da ikke bare tro, at de kan slippe uden nogen konfrontationer overhovedet, når de spiller så svinsk?


Der var da tacklinger fra begge hold i den kamp? De eneste to, der skiller sig ud, er vel Robbens og Marcelos. Robben fik fortjent gult og Marcelo KUNNE have fået rødt.. Men igen så gør du Marcelos evt. overophedning til noget symbolsk for hele Real Madrid, hvilket er direkte dumt! Hvem er "de", som du snakker om? Pepe spillede da en fair kamp idag rent moralmæssigt, og hans spil idag var verdensklasse! Hvad med at anerkende sådan noget, i stedet for at skrive om "de", som slet ikke eksisterer!
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Så må den tyske liga jo være bedre end den spanske? :)

God spillet af Bayern.
Silkeborg IF
Snudeskaftet.

Du ved virkelig intet om Mou ?

Opfordrer han spillerne til at være nogle svin ?

Hold nu op. Det har ikke en skid med Mou at gøre. Det er noget der kommet til Real igennem en årrække hvor de gang på gang er rullet af Barca. Der var intet af det pis med Zidane, Ronaldo og hierro på holdet.

Og mht Mou. Så man lign svinestreger i Chelsea og Inter. Ikke noget mindeværdigt.
Real Madrid 4!? Så ved du, hun er en svin.
annonce