Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Baristo
8305>
Jeg er bange for at du forveksler kampsport med kontaktsport. Hvis fodbold var en kampsport ville sensei Mou og Real MMAdrid sikkert være de største...
| Arsenal | Barcelona | Brøndby |
Skrevet af Samba-fussball
@Ronaldo var ikke dårlig idag, han lavede ganske få fejl. Til gengæld bortdømte dommeren ham konstant i første halveg, og generelt Real. Tydeligt hands på bolden ved hans frispark, flere gange blev han sparket ned, uden at få frispark. Inden for 5 min. blev Real snydt for 3-4 frispark farlige steder, det ene klokkeklart, hvor De Maria laver kanal og bliver væltet i en kæmpe obstruction. Det virker nærmest bevidst Webb nærmest nægter at give Ronaldo og De Maria frispark, da han står godt placeret i samtlige aktioner.

Ligeledes var der både hands og offside på Bayerns første mål, så de der taler om at Real fik dommerhjælp burde måske holde sig til deres syskole, når de tydeligvis intet ved om fodbold.

Nu handler fodbold jo om at score mål, så jeg synes det er vanvid man skal helt hen på 10. side herinde, før at én påpeger, at Bayerns første mål aldrig burde være givet. Er det bare Barca-pigebørn der er herinde for at svine Real, eller?

Udover et mål, der aldrig skulle være tildelt, der kan afgøre hele balladen og de ovennævnte situationer, synes jeg Webb dømmer en fin kamp. Marcello kunne have fået billetten ud, men omvendt er det de fatale tidligere dommerfejl, der gør at Real overhovedet bliver presset ud i at blive frustrerede.

Omvendt er det fortjent nok den ender 2-1, når Mourinho går i defensiv, som vi overhovedet ikke kan finde ud af. Modsat de der tror, at det er en sikker Real-billet, er jeg bange for vi ryger ud. Vi spiller slet ikke flydende for tiden- heller ikke på Bernabeu, og den eneste grund til de seneste sejre hjemme er at Ronaldo har reddet os more or less.
Så - er bange for at endnu en dommerfejl (ved 1-0 målet), skal koste os dyrt.
Spændende bliver returen i hvert fald under alle omstændigheder.
Skrevet af Münchner
Mia San Mia http://www.youtube.com/watch?v=EilxydtcAYg
Skrevet af petermols
Åh skrid nu alle Barca Putas.. Vi må se om dommeren er neutral i aften eller om han er Barca mand som sædvanlig. Klart at alle Barca spillerne ikke bliver frusteret, da dommeren er på deres side i 95 % af kampene!!!!
Real Madrid since 1994 Vejle Boldklub since 1994 Sympatisere med Dortmund & PSG Guti****Glavevski****Raul****De La Red****
Skrevet af bold.forside
Ronaldo var ikke dårlig idag, han lavede ganske få fejl. Til gengæld bortdømte dommeren ham konstant i første halveg


Han er nok utilfreds med at Ronaldo forlod Utd ;)
Om Barca-legenden Johan Cruyff: \"se mea en los pantalones cuando se enfrenta al Real Madrid\" - Diaz Vega
Skrevet af Samba-fussball
@bold.forside

Haha. Good one! ;)
Skrevet af Samba-fussball
@petermols
Du har fuldkommen ret. Og når de er lidt i knibe, så sniger dommeren lige en foræring ind - senest i La Liga-runden med et yderst tvivlsomt straffe...For ikke at tale om det mod Milan. Det er efterhånden åbenlyst de har købt og betalt for samtlige mesterskaber. Bare vent og se på lørdag - der vil dommeren som minimum forære dem et straffe/mål, eller frarøve Real Madrid fra et straffe/mål. Jeg tør næsten sætte en tusse på det! Sådan har det jo desværre været de seneste El Clasicos, så jeg kan ikke se hvorfor det ikke skulle gentage sig. De har jo stadig betalt for hjælpen, og betales den forud for en sæson, må det jo stadig gøre sig gældende ;-). Desværre...
Skrevet af Grillo
Er der nogen der kan forklare mig, hvorfor er der IKKE blev dømt offside på Bayerns mål til 1-0?

Gustavo (tror jeg det var) - står jo klart og blokerer Casillas udsyn?!?
Fulgte med Laudrup til Real Madrid, og er blevet der lige siden!
Skrevet af Samba-fussball
@Grillo
Ja jeg forstår det heller ikke. Imponerende at nærmest ingen her i tråden har nævnt noget så skelsættende for et opgør. Det kan nemt komme til at blive afgørende for, hvem der går videre.
Skrevet af NUFC Dinho
@Grillo og Samba-fussball

Fordi han jo tydeligvis ikke blokerer for Casillas udsyn. Se scoringen fra vinklen bag målet og i vil tydeligt se, at Casillas er placeret til venstre og Ribery og Bayern spilleren i offside, er placeret til højre for Ribery, hvorfor han selvfølgelig på ingen måde generer Casillas.

@Samba-fussball

Når du tydeligvis ikke magter at se tingene bare nogenlunde neutralt, så er din mening omkring Barca om dommertække nok også pænt ubrugelig. Som Real man har man næppe noget at brokke sig over. Dine seneste indlæg skriger jo langt væk af ondt i bagdelen.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af TheSkeptic
Havde det været United-Køge havde der sikkert ikke været problemer med sendingen.
MANCHESTER CITY FOOTBALL CLUB.
annonce
0