Snak

Mere indhold efter annoncen
@ Mahala

Tja,med alle de gange Bayern spillerne filmede burde de vel ha´ fået et par advarsler eller 5... per styk (det skal dog siges at jeg ved at 2 gule = rødt :) ) ?

Men at Bayern skal bruge hånd og offside for at score det første mål siger alt om kampen...


Kan du ikke lige agere tolk for mig her: hvad er det lige præcist, at det siger om kampen?
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Mahala

Du er da helt væk. Der er sgu ingen der filmer mere end Madridspillerne. Hold da kæft hvor de ligger sig ned, hver eneste gang en Bayernspiller nærmer sig. Og især frk. glathår, hold da kæft hvor han tuder!
Danmark - SønderjyskE Tyskland - FC Bayern München
@ Muchabe

Jeg er ikke enig. Real Madrid har været suveræne i år. De har klasket alle hold i ligaen og tilsvarende i CL. Men når de har mødt et bedre hold/modgang sker det: temperamentet koger over, og så kommer Ramos, Pepe eller Marcelo flyvende. Og hver de har mødt den modgang har dommeren fået skylden, selvom Madrid i virkeligheden skal ånde lettet op.

Ved du hvad?! Som fodboldfan er det træls at være vidne til det samme cirkus hver gang. Og nej jeg er hverken tilhænger af Bayern eller Barcelona, og jeg er som mange andre træt af, at spillere falder let og ruller rundt, når der tackles.

Men jeg kender ikke Madrid mere. Bortset fra Zidane som sportschef (eller hvad han nu er) - det er fantastisk for klubben. Ham og den rigtige Ronaldo var en fryd for øjet + Carlos. Et helt andet hold.
Hvorfor har barcelona OG Madrid tilhængerne herinde trang til at udpege modstanderens spillere/hold/træner ?

Har i virkelig ikke noget bedre at tage jer til i jeres fritid?

Der blev gået til stålet, og det var super godt at se. Jeg synes ikke at Ramos´ takling var synderligt svinsk, Marcelo kortsluttede i et sekundt, (han kunne godt have fået rødt), men Bayern lavede altså også nogle svinere.

Alt i alt en super god kamp, med masser af fight og gejst fra begge hold. En fornøjelse at se.

Jeg er så evigt træt af alt det mudderkast mellem Real og Barca fans. Tag jer nu sammen!
Odense Boldklub F.C Internazionale - ‎\"I am sure Javier Zanetti has three lungs. Zanetti has no age, he is ageless - like an original highlander.\" Barcelona
@ Kneehow

Tak for info & link. Så godt nok ikke kampen via YouSee ("godt vi har Rusland"), men havde også problemer med det lige før kampen. Nu kommer der så penge retur fra YouSee - herligt.
Nej til slutspil. Følger efter sæsonen 2015-2016 kun dansk fodbold i pokalturneringen samt i europæiske sammenhæng, så længe slutspilsstrukturen findes. DBU løj for os. God fornøjelse til jer andre, der gider slutspil.
Folk kaster da godt og grundigt med sten.

Real Madrid filmer? Hvad med Ribery i første halvleg?

Hold nu kæft og se indad først. Barcelona fans især, i har absolut INGEN TING at whine over. Der er ingen der har sagt at Marcelo ikke gjorde noget dumt eller at det havde noget med dommeren at gøre at vi tabte. Så hold nu kæft og lad være med at proppe ord i munden på os... Det er for klamt.
@ MonseL

Du er da helt skæv på den. Se lige taklingen af Ramos flyvende bagfra igen. Så tror jeg nok at vi begge bliver enige, om at han skulla have været i bad!!


Okay, Ramos skulle måske, måske ikke have været tidligere i bad.. Det er hans første frispark i kampen, som den tyske kommentator fuldstændig korrekt noterer sig, og desuden er Real ikke i modgang på det tidspunkt - de har det resultat, som de helt åbenlyst går efter, så hvordan kan det nogensinde være et frispark, der bunder i, at Reals spillere er "oppe i det røde felt" og "viser deres sande ansigt"?

Vi er helt enige om, at Marcelo koger over tit, men det er jo manden, der er problemet, ikke klubben og slet ikke de andre spillere!

At Ramos så laver én hård tackling i kampen, der KAN give rødt, men det er bestemt ikke nogen selvfølge. Kampen var ikke ond, i hvert fald ikke på det tidspunkt, og Ramos er da normalt ikke en usympatisk spiller - eller er jeg stadigt helt skævt på den?

@ TjaaHoldNu

@Will - Lad nu vær med at være ignorant.


The fuck?! Ignorant?

Det er jo langt fra første gang man ser dette fra Real spillere og specielt Marcelo, det skal nævnes og det skal stoppes. Xabi Alonso havde også i dag sine små svinestreger som ikke bliver lagt mærke til og det kommer når de er i modgang.

Men sandt Pepe spillede en god kamp uden nogen dumheder det var da fremskridt men bare vent til El Classico så skal vi nok få ham at se i fulde 5 spring igen.


Mht. "når de er i modgang", hvornår er det så lige, at du mener, at Real Madrid var i modgang, og hvor man så alle de små svinestreger? Det er jo reelt set kun, da Bayern har scoret til 2-1, at de er modgang, da de spiller på af få 1-1 og trækker sig tilbage, hvilket kun naturligt giver Bayern mere plads, hvilket er helt okay og ikke særligt frustrerende, da det jo bare er ren taktik.

Og mht. "men bare vent til El Classico" - Så er det PRÆCIS det, som jeg har skrevet mine indlæg med grund i: du udtaler dig om Pepe grundet andre kampe, og det er jo det, som alle dem, som jeg skrev mod har gjort. De nævner "Real sande ansigt".. Hvad ER Reals sande ansigt idag? Der er jo ingen svinske tacklinger, som skyldes holdet og holdånden - det er jo Marcelos hjerneblødning og så Ramos, der ikke normalt er en svinsk spiller, ene tackling, og du ved da lige så godt som jeg, at selv den bedste spiller kan lave noget gement en gang imellem? Kampen var da ikke ond på nogen måde, og Real Madrid skal da ikke svines, fordi de spiller specielt svinsk idag, hvilket DE ikke gør... Marcelo spillede svinsk i modgang, det gjorde Real Madrid ikke! Det er vanvittige subjektive kommentarer vi har med at gøre - det samme er din kommentar og fourdsigelse mht. El Classico!

https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Fuldt fortjent! Alaba er jo for vild!!!!
Jeg vil sige, det kunne have været værre. Ikke godt resultat for Bayern, og det mener jeg. Den kamp kunne og burde være vundet større. Ærgerligt at Real får et offside mål godkendt, det kommer til at koste. Det er Manchester-dejavu, Bayern skal trylle noget helt fantastisk op af hatten hvis de skal gå videre. Jeg tvivler.
Hold nu kæft og se indad først. Barcelona fans især, i har absolut INGEN TING at whine over. Der er ingen der har sagt at Marcelo ikke gjorde noget dumt eller at det havde noget med dommeren at gøre at vi tabte. Så hold nu kæft og lad være med at proppe ord i munden på os... Det er for klamt.


Jeg er fuldstændig enig. Der er bare nogle folk som skal tie stille.
Odense Boldklub F.C Internazionale - ‎\"I am sure Javier Zanetti has three lungs. Zanetti has no age, he is ageless - like an original highlander.\" Barcelona
annonce