Snak

Mere indhold efter annoncen

Mæhle startede da Atalanta erobrede førstepladsen

Skrevet af bold
lør 15. okt 20:37

Joakim Mæhle startede på banen lørdag aften, da Atalanta hentede en 2-1-sejr på hjemmebane mod Sassuolo i Serie A.Læs hele nyheden her
Skrevet af grumblesnake
Rigtig god første halvleg af Mæhle hvor han lignede den version vi kender fra landsholdet, men faldt lidt i niveau i anden. Derudover ser Højlund bedre og bedre ud for hver kamp der går og det eneste der manglede for at gøre hans indhop perfekt var et mål.
Skrevet af FodboldFest
Fuldstændig enig i dine betragtninger, Grumblesnake. Jeg sad og blev ret opløftet over Mæhle, ikke mindst i 1. halvleg, det var den Mæhle vi ønsker at se. Med selvtillid, yderside-indlæg og non-stop løb i dybden - og hvad skribenten ikke får nævnt er, at Mæhle var den spiller der smed den lækre bold ind foran ved 2. mål. Han var blevet lidt træt i 2. halvleg, fint han blev skiftet ud efter den arbejdsindsats han gav, da han var på banen. Han får meget spilletid nu, og han ligner en spiller i form til VM.

Og ja, jeg synes også Højlund gjorde det godt, med en vilje og attitude, som nok er meget god at have, som ung udenlandsk spiller i Italien. Synes også det var det bedste jeg har set fra ham i Atalanta, selvom han ikke fik scoret i dag.
Savner: https://www.bold.dk/fodbold/kampe/standard/
Skrevet af grumblesnake
Ja, det er som om at Gasperini havde sluppet ham lidt mere fri. Måske også fordi at han er begyndt at implementere en større dynamik i positionerne, for det er jo også det der fungerer så godt på landsholdet, at når han forsvinder fra sin position, så går Delaney bare ind dækker af.

I det hele taget kan det godt blive rigtig interessant med det her Atalanta hold, for det plejer jo først at være i den sidste del af sæsonen at de virkelig kommer i omdrejninger.
Det tyder jo godt hvis de kan ligge i toppen af tabellen i deres "dårlige" periode.

Så må vi se om han stadig er at finde i klubben efter VM.
Skrevet af FodboldFest
Ja, det er som om at Gasperini havde sluppet ham lidt mere fri.
Ja, jeg tænkte det samme i løbet af kampen, så mærkbar var forandringen i Mæhles offensive spil - lad os håbe, at det er tilbagevendende, i det mindste jævnligt, hvis det er det, der ligger bag, for Gasperini må i så fald kunne se gevinsten, på trods af at Mæhle så kan blive fanget lidt længere fremme.

Så må vi se om han stadig er at finde i klubben efter VM.
Ja, det er ikke til at vide, men hvis han og Gasperini kan blive enige om det vi så i dag, og det ikke bare var en enlig svale, så tænker man jo næsten, at Mæhle kunne give det en chance mere og, måske, være med til at hæve trofæet til sommer, sammen med Højlund.
Savner: https://www.bold.dk/fodbold/kampe/standard/
Skrevet af Mr Enrich
Tjah, i Corriere dello Sport får kun Boga lavere karakter end Mæhle (og Højlund)...
Skrevet af jesaustralia
│Saa maa Corriere delo sport til at se kampene istedet for bare at dele karaktere ud til dem med laekkert haar - Maehle var den klart bedste spiller for Atalanta - syntes endda han stak ud fra flokken - det var dejligt at se hvordan han spillede som den Maehle vi kender fra landsholdet - og saa var han taet paa at score 2 gange - han virkede farlig og livlig - men hans plads paa holdet den er midlertiddig - Hans konkurrent Hateboer mener jeg han hedder sidder ude med en karantaene dom og giver Maehle chancen - tror ikke det aendre noget naar hans konkurrent bliver klar igen - Maehle viste sig godt frem i 90 minutter det er det vigtigste - Han skal stadig videre til Januar hvis han vil have spilletid│

Atalanta spillerne generalt er en flok klovne der ikke har noget overblik over sine medspillere - man ser saa ofte at der staar en spiller fri som aldrig ser bolden fordi spillerne spiller for deres egen vindings skyld - ikke for holdets - jeg hader saadanne hold og mentalitet hvor man ikke kan se hvad der er bedst for alle - saadan en mentalitet passer ikke til danske pro spillere│

Hojlund kaemper virkelig med teknikken - han er spiller typen som ikke skal have mange boldberoeringer - det forste gangs afslutninger eller lange traek uden om forsvar og afslut - hojt i maalet ☻- Han minder mig om Preben Elkjaer som spillertype - tror godt han kan blive en succes i Italien men det aegrer mig at han er i en klub hvor han ikke er 1.valg - til gengaeld er der ikke langt til startopstillingen hvis de bruger 2 front men - han skal lige have 1 aar til at vurdere tingenes tilstand og saa videre hvis det er samme rolle fra traeneren aka indskiftning ved 65-70minut - holder jo ikke│

Wow den flugter fra ham Graekeren hos Sassuollo - Det var sku godt nok KONGE!!
»Plads Til Alle - Eller Ingen!!«
Skrevet af Sauer
Flot første halvleg af Mæhle. Som andre nævner, virkede han til at have fået mere fripas fremad i banen. Pressede helt oppe i modsstanderens straffesparksfelt, mens andre dækkede af længere tilbage i banen.

Skabte tidligt flere situationer, der burde være blevet farlige - men synes særligt Muriel tog nogle dårlige beslutninger.
Skrevet af FodboldFest
Tjah, i Corriere dello Sport får kun Boga lavere karakter end Mæhle (og Højlund)...
Det lyder godt nok som elendigt journalist-arbejde. Har du et link?
Savner: https://www.bold.dk/fodbold/kampe/standard/
annonce
0