Snak

Mere indhold efter annoncen

Mål fra midten da SønderjyskE slog Kolding

tir 30. aug 18:55

Brøndby-lejesvenden Rasmus Wikstöm scorede fra midten, da SønderjyskE slog Kolding ud af pokalturneringen med en 2-0-sejr. Læs hele nyheden her
2-0 og vi er videre i pokal turneringen... Det dejligt.... meeeeen hold nu fast der er plads til mange forbedringer... spillet var jo ganske forfærdeligt i store dele af kampen. Selvom Kif fik korrekt smidt en mand ud kunne man bestemt ikke se at vi fik overtaget.
Dommeren vil jeg ikke kommentere på...
Der var så lige en episode som kom bag på mig... nogle hjernedøde KIF fans prøvede at løbe bag om SE fans for at provokere til slagsmål men kontrollanterne var hurtig på pletten og fik situationen under kontrol.
SønderjyskE fan I medgang og modgang
DOM
Der desværre nogle der er udenfor pædagogisk rækkevidde fra den fraktion der kaldes Woodside. Dem har vi ikke noget at gøre med. Var ikke selv på stadion.
Ej hvor jeg dog håber de styrker truppen med en 2 - 3 spiller. De har godt nok været svingende i deres præstationer på det seneste.
2-0 og så videre. Fint resultat. Forstår ik helt at der klages over præstationen. Vi stiller med meget få fra den normale start 11.
2-0 kan man ikke sige meget til men igen trækker vi håndbremsen når vi er foran og lukker Kolding ind i kampen. Hvorfor? Vi ser næsten i hver kamp, at vi i perioder falder helt ud af kampen.
Nu kan det da snart ikke blive ringere - min hund dømmer bedre !
Hvor er det træls at Woodside kan få lov at klubben dårlig omtale igen og igen.
Det ville klæde KIF at tage afstand fra dem.
Schmidt - KIF.
Fuldstændig enig med dig. Alle de bøder pga brug af pyroteknik. De er en skændsel for vores gamle klub.
Hvor er det træls at Woodside kan få lov at klubben dårlig omtale igen og igen.
Det ville klæde KIF at tage afstand fra dem.


Fornemmer nærmest det modsatte. At de anerkender dem på KIF´s sociale medier.

Skal siges at det var tre personer der forsøgte at klatre over hegnet til udebaneafsnittet i går og kom ret langt. Det er jo et fåtal af de 3000 Koldingtilskuere. Det plejer nu for det meste at være hyggeligt at komme på Kolding Stadion. Også som neutral.

Men ærgerligt alligevel at det skal ødelægge en ellers god dag for de mindste SE-tilskuere som blev bange og hvor flere fans, især dem med børn, ikke rigtig turde at forlade stadion med en synlig lyseblå trøje på bagefter.

Nu var jeg ikke selv på Autocentralen Park, eller hvad den hedder i dag, og opleve kampen i går, men har fra meget pålidelig kilde fået fortalt om en far, som lige før kampstart kom gående med sin søn iført SønderjysksE bluse, lige forbi Koldings fan afsnit, og vupti, så fik han lige et helt bæger øl kylet lige i ansigtet -
Ingen vagter så det, og derfor fik dette sikkert ingen konsekvenser, men en skandaløs adfærd.
Florafobi
Det er lige netop de episoder vi og klubben skal gøre noget ved.
Det er efterhånden hver kamp, ude eller hjemme, vi får en negativ omtale.
Det er synd for dem i KIF Support der arbejder hårdt for en god og velfungerende support gruppe i klubben.
Det er også synd for klubben der arbejder hårdt for hele tiden at ligge på og tage et skridt op i liga systemet. Forskellen her er, at klubben kan gøre noget aktivt for at adressere disse problemer. Og det ser jeg desværre ikke tegn til.
Det er lettere nu hvor vi trækker 500 tilskuere og de fleste hold kommer med næsten ingen udebanefans. Men i Nordic Bet vil der være mange kampe med risiko for ballade.
Ikke alle fans opfører sig så godt som Sønderjyskes i går.
Klubben må på banen og så må der etableres et bedre udebane afsnit. Forhåbentlig kommer der snart en afklaring på det nye stadion.
Jeg var ikke selv på stadion til Esbjerg kampen, så ved ikke hvad der helt nøjagtigt skete.
Men det må aldrig gentage sig.
annonce