Snak

Mere indhold efter annoncen
Kæmpe fejlkendelse kostede BIF en ellers velfortjent derbysejer. FCK mangler energi og virker yderst tamme i front.
Det er som det plejer at være. Man får ikke noget forærende i Parken hos Fuck. Tvivlsomme kendelser går altid kun en vej. Er dommerne bange for fjeldaben? De forstår vel dårligt hvad han siger. Dommeren kan nemt være et tudefjæs efter kampen,. Men har det nogen konsekvens? Han skal degraderes til serie 6. Der passer tempoet til ham.
Kort sagt. Synd at en blind tumpe kan/skal ødelægge en ellers god kamp.
Pmpete..eneste tudefjæs her, er vidst dig. Snøft.
Sikke en masse sure opstød over dommeren :-) man glemmer hurtigt i Brøndby hvor tit man selv får hjælp!
@Vallensbæk Ståle er fantastisk i medgang, men i modgang virker han ikke. Der er brug for nytænkning. Der er brug for at skabe chancer. De kreative spillere skal ikke bare være bold flyttere. Der skal være mange flere indlæg. Der skal være angribere i det lille felt når indlæggene kommer, de hovedstødsstærke spillere der er i nærheden skal støde frem, der skal søges afslutninger.

Wind skal prygles indtil han tager de hårde kampe inde i feltet i samme stil som N´Doye. God fysik og 190 cm skal udnyttes til det sidste. Men for tiden er han en brik i det uendelige boldflytteri = han er udenfor feltet når fløjene får bolden og der er ikke nogen foran målet = bolden spilles tilbage igen.

FCK kan ikke satse på hurtige kontra spillere da de fleste hold de møder trækker sig tilbage når FCK er i form. Og da angriberne også skal kunne deltage i defensiven bliver afstanden hurtigt for stor alligevel. Men så skal de til gengæld kunne omsætte indlæg til mål = Vi skal bruge høje, fysisk stærke, hovedstødsstærke angribere. Til det formål har vi stærke 190 cm Wind og kæmpe 185cm N´Doye. Ved den mindste skade til 20 årige Wind eller 35 årige N´Doye så er angrebet ligegyldigt. Og så bliver begge skadet..Ståle har spillet fallit da der intet er at falde tilbage på. Vi har brug for en 2 meters voldsom Englænder der giver 103% i enhver duel. Modstanderne skal vide at blodet kan springe hvis man går i duel med ham. At man skal have tyre cojones før man overhovedet overvejer duellen.. Og vi får 153 cm høje Santos hvis speciale er at kigge fodbold...

Jeg har ikke nogen problemer med Bengtsson, han skal nok få sendt nogle indlæg ind... når han får nogle angribere i feltet. Biel det samme, hvad er det han skal gøre nu hvor alle medspillere slår en ring om feltet , han prøver i det mindste at skyde på mål engang imellem når alle andre har slået op i banen.
Og samme egentlig med forsvaret, det normale forsvar har ikke ret meget at lave da modstanderne normalt kun angriber med 5 - 6 spillere. Det er tidens svaghed der udsætter hele forsvaret mere end normalt. (Ikke at jeg er den store fan af Bjelland).

I min verden kunne en kvalitets angriber løse alle problemerne, jeg ville bruge alle 75-100 millioner på denne position. Problemet ved det er at det vil han kunne i de fleste klubber hvorfor FCK´s lønloft ikke er specielt attraktivt for de fleste kvalitets angribere.
https://ekstrabladet.dk/112/derby-slaaskamp-i-koebenhavn-kro-blev-omringet/8200913


Desværre blev det københavnske derby for gud ved hvilken gang skammet af hooligan optøjer mellem FCK og Brøndby tilhængere. Der er simpelthen for mange hjernedøde idioter blandt de to holds fans, der gang på gang skal ødelægge det for almindelige mennesker og spilde politiets tid, fordi et utal af betjente skal bruge deres dyrebare tid på at mandsopdække sådan nogle åndsamøber.
fck får virkelig smæk i EL snart. føj hvor er de elendige, og får kun point på grund af dommeren

Ludo. Helt spot on, og i det store hele, det jeg skriver.

Cornelius type= drømmen.

Det falder tilbage på Ståle, der har prioriteret helt forkert. ( Eller måske alle vores Scouts burde sparkes ud. Hvad har de fundet de sidste par år?.
Vores “egen” CV finder en gratis Maxsø, og bif har det bedste forsvar i årevis.

Biel og Santos hvad kostede de, og hvad er lønnen? For de penge burde man gå ind og være dominerende fra dag 1 uanset hvordan vi spiller. Det er superligaen vi taler om. De 2 koster vel mere, end halvdelen af trupperne i SL.

Hvad vi har præsteret i slutspillet efter en lang pause( ingen Europa undskyldning) er direkte skandaløst.

PT er vi lysår fra FCM, og det er skræmmende.

Med tanke på, hvad fcm har af økonomiske muligheder pt. Muligt Europa og Brentford penge, så skal der ske noget.

Er Ståle brændt ud, og har vi brug for nyt blod?
Vores scout afdeling trænger til et gevaldigt eftersyn.
Er vores pengemænd klar til en gevaldig afskrivning, og en kæmpe pose penge til revitalisering.

Vi ser seriøst pinlige ud imod Brøndbys masterclass spillere.

Uagtet uheld, skader osv så er denne sæson en lang ørkenvandring. Når årets spiller i fck ved en 2 eller højst sandsynligt en 3 plads er målmanden, så er fiaskoen fuldendt.

Uagtet hvem vi har mødt i denne sæson, så har man været nervøs for udfaldet.

Man kan sagtens afskrive en og kun en sæson efter skader uheld osv. Men vi kigger ind i en ny sæson, hvor vi er milevidt efter FCM.Så lad da den kamp spilles uden tilskiøuere.
Eller fratrække dem point..
Bare gør noget
Dk. OB Eng. newcastle IT. Parma TYSK. leverkusen. SP. barca.
CV vender BIF skuden - Priske sørger for guld og sejre og vi i FC står tilbage med Staale...... som siger han er magtesløs..... RAUS !!!
Ville være rart med nye ejere der interesser sig for fodbold ! Hverken PSE's bestyrelse eller direktion har en klap forstand på fodbold !
annonce