Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvor er han dog uintelligent at høre på. Er manden seriøst idiot eller ved han bare ikke bedre ?
Muller - underholdende, fantastisk og nej landsholdstrøjen var en fejde mellem FCB ledelse og Löw.
FC Bayern München - rigtigt mange år :-)
djdehn
Siden hvornår har AGF været en konkurrent til fck ? ;)
Lige præcis Dayot salget var jo på grund af en frikøbsklausul. Så der havde Leipzig ikke et valg, nej.

Nagelsmann var der også noget særligt omkring, hvorfor Bayern skulle hoste op med ca. 200 mio. kr for at købe ham - og slå den daværende rekord for ´trænerkøb´ med mere end 1 gang.
"...hvis du vil tages seriøs, så formulere dig korrekt" - pibbles|FCBayern
Lyder sku også som fck model haha


I FCKs seneste trup var Jens Stage den eneste der var hentet fra en anden Superliga-klub.

Åh ja Bayerns største konkurrent RBL, historikken de to klubber imellem går langt tilbage!


Alternativt forholder Bayerns ledelse sig til nutiden og ser fremad når de vurderer deres konkurrenter. Leipzig blev nr. 2 sidste år, det ville da være komplet idioti at afskrive dem som en konkurrent alene fordi de ikke kæmpede med om gulvet tilbage i 90´erne. Det relevante er deres niveau nu og om de kan true. Det kan da ikke blive mere ligegyldigt om de var gode for mange år siden.

I har overvejet at det måske hænger sammen med at tyske klubber generelt ikke har råd til at lave handler som PSG, Chelsea, City, United, Real Madrid osv?


Jeg har stor respekt for måden Bayern driver deres klub på. Jeg kan heller ikke blive pissed når de henter spillere i Leipzig, sådan er fodboldverdenen og Leipzig kunne have ladet være med at have klausuler eller solgt til en anden, det er spillet.
Jeg forstår til gengæld ikke den offer mentalitet jeg ofte stæder på her i kommentarsporet og egentlig også i efterhånden flere udtalelser fra München selv. Hvorfor skal PSG hele tiden nævnes? Skal vi have ondt af Bayern fordi de ikke har råd? Mig bekendt har de lige hentet historiens dyreste træner, eller tager jeg fejl? Er Lucas Hernandez historiens 3. dyreste forsvarsspiller, kun overgået af VvD og Maguirre?

Jeg har intet problem med at Bayern ind i mellem køber dyrt ind, men at de konstant forsøger at dreje projektørlyset over på PSG eller andre når vi snakker om dem er ved at blive en anelse anstrengende. Ja, der er klubber med flere penge end Bayern, men der er godt nok også mange med færre. Hele Bundesligaen for eksempel. Jeg kan oprigtigt godt lide Bayern og måden de kommer til penge er selvfølgelig også på sin vis mere reel end PSG eller City, men jeg er efterhånden træt af at høre hvor hårdt det er for Bayern med alle de klubber i England og Paris der kan fyre penge af, når de selv er længder foran deres konkurrenter i Tyskland.

Og RBL er jo ikke blevet snydt, spilleren og klubben kunne jo bare have valgt en anden handel end den Bayern tilbød. Profilflugten fra bundesligaen skyldtes altså ikke at Bayern har købt rub og stub som i så gerne vil have det til at fremstå.


Enig. Debatten er blevet for meget hate for hate´s skyld. Bayern er sgu ikke ansvarlige for at Leipzig indgår kontrakter med frikøbsklausuler eller er villige til at handle. Og de er heller ikke værre til at hente spillere hos klubber under dem i fødekæden, de er bare større og får derfor mere skyld for det, hvilket ikke er fair. Jeg savner bare at Bayern, og her mener jeg måske især deres fans og Muller i dette tilfælde, kalder en spade for en spade. "Ja, vi har hentet spillere hos vores direkte konkurrent, vi er sikre på at de kan forstærke os". I stedet for at fable om PSG som om Bayern er et eller andet form for offer.
Tænk hvor stærk den tyske liga ville være samlet, hvis Bayern stedet for konsekvent at støvsuge egen liga for de største talenter, giv på rov i andre ligaer. Det kunne være tæt på at være på højde med PL.
Tænk hvor stærk den tyske liga ville være samlet, hvis Bayern stedet for konsekvent at støvsuge egen liga for de største talenter, giv på rov i andre ligaer. Det kunne være tæt på at være på højde med PL.


Tror du seriøst selv på det du skriver der?

Altså at hvis Bayern ikke købte spillere i Bundesligaen, så blev ligaen næsten PL?

Og du tror bare, at hvis ikke Bayern køber spillere i den hjemlige liga, så køber ingen dem?
Nej, du er ikke neutral.
I har overvejet at det måske hænger sammen med at tyske klubber generelt ikke har råd til at lave handler som PSG, Chelsea, City, United, Real Madrid osv? Bayern inklusive, økonomisk er man nødt til at agere forsvarligt hvis man vil konkurrere med klubber der har fået eller løbende får tilført en masse kunstig kapital.

Hvad er det med Bayern-typer, der vrøvler om hvordan deres klub ikke har nogen penge?

https://www2.deloitte.com/uk/en/pages/sports-business-group/articles/deloitte-football-money-league.html

Bayern svømmer i penge. De andre tyske klubber gør ikke, men Bayern gør. Og når de penge ikke bliver brugt på hverken store indkøb eller vanvittige lønninger, hvad bliver de så brugt til?
Tænk hvor stærk den tyske liga ville være samlet, hvis Bayern stedet for konsekvent at støvsuge egen liga for de største talenter, giv på rov i andre ligaer. Det kunne være tæt på at være på højde med PL.


Hvis ikke Bayern (eller Dortmund, Leipzig etc.) gør så gør netop Premiere League klubberne det jo. Werner, Havertz, Sancho, Konate… I den kontekst så holder Bayern jo snarere talenterne i tysk fodbold. Når en spiller som Havertz eller Werner rammer loftet i Leverkusen eller Leipzig og begynder at drømme om trofæer så er der jo ret få klubber i Tyskland der kan imødekomme deres ambitioner, primært Bayern. Hvis ikke Bayern gør det, søger de udenlands til eksempelvis Chelsea hvor pengene og ambitionerne er større end hos Dortmund, Leipzig og Leverkusen.
Forskellen er ikke Bayern, men at der i Premiere League er 4-6 klubber som kan (om ikke andet tæt på) matche Bayern økonomisk. Så længe spillere fra Dortmund, Leipzig, Leverkusen og Gladbach kan få fordoblet deres løn i Tottenham, Chelsea, Arsenal, City, United, Liverpool osv. så vil de jo søge derhen, hvis ikke de får muligheden for at komme til Bayern. Tag en spiller som ligger i periferien i de Barca, Real, Skive, PSG, hvis vedkomne vil skifte og Bayern ikke melder sig vil de klubber som vil hente ham og som har pengene, sandsynligvis være engelske.

Logikken fejler dig.
Hvor er det bare dejligt let at hade Bayern, og særskilt også Müller. Bare kom med flere udtalelser uden indsigt og fornemmelse for hvordan mekanismerne på transfermarkedet fungerer, og uden indsigt og følelse for andre klubbers frustration og had til Bayern. Keep it up Müller.
annonce