Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvor er det dejligt at se hvor lavt niveaut er herinde omkring viden på tysk fodbold og Bayern generelt.. Den danske curling kultur skinner igennem... Igen.

Bayern er den mest veldrevne klub i verden.
Skylder ingen penge. *host*Barca *Real *inter *+ alle premier league klubbers sugardaddys og psg.

Bayern står hvor de står i dag fordi man selv har skabt fundament og driver en sund forretning.

Sæt jer ind i tingene inden i hater.

Sabitzer. Bayern fan fra barndommen billede med beviser på Bayerns SOME.
Upamecano afviste premier league og la liga.
Nagelsmann er født i delstaten Bayern og ville "hjem".

Thomas müller er en af de få spillere i Bayern München der har lov til at sige som han gør, der bliver lyttet til ham.
Han er mr Bayern München og ender forhåbentlig som one club player.
Hvor er det bare dejligt let at hade Bayern, og særskilt også Müller. Bare kom med flere udtalelser uden indsigt og fornemmelse for hvordan mekanismerne på transfermarkedet fungerer, og uden indsigt og følelse for andre klubbers frustration og had til Bayern. Keep it up Müller.


Det er dejligt du kan få afløb for dine røvsmerter, de virker til at være rimeligt markante. Du kan opsøge din læge og få udskrevet noget mod det.
Bayern står hvor de står i dag fordi man selv har skabt fundament og driver en sund forretning


Er der nogen der har benægtet det?
Flæske øf, ro på sømand. Der er grænser for hvor arrogant og empeti forladt man kan udtale sig. Med specielt Müller, af spillerne, er grænsen for længst nået. Nu er alt han lukker ud, i mine øjne, bare lårt. Men jeg er jo også farvet af, at mene at Bayern ikke er andet end højrøvethed og låååårt.
Bayern er den mest veldrevne klub i verden.
Skylder ingen penge. *host*Barca *Real *inter *+ alle premier league klubbers sugardaddys og psg.


Tror de fleste er enige om at Bayern er drevet flot, men det er ligesom ikke det kritikken går på. Den går på at de har umådeligt travlt i øjeblikket med at tude os ørene fulde af hvor uretfærdig verden er mod Bayern når PSG bare kan købe alle mulige spillere. Samtidig skøjter de så henover det faktum at det samme gør sig gældende i Bundesligaen, hvor Bayern selv kan hente de spillere de vil, selv spillere hos deres nærmeste konkurrenter.

Igen, der er ingen der bebrejder dem at de gør det, det er en del af spillet og Leipzig kunne bare lade være med at sætte frikøbsklausuler, men det er altså lidt svært at have sympati med Bayern når de brokker sig over PSG, alt imens de plukker de bedste spillere og trænere hos deres hjemlige konkurrenter. Samtidig bliver de ved med at tale om hvordan de ikke kan være med på de priser andre klubber køber for alt imens de har hentet den dyreste træner nogensinde og råder over den 3. dyreste forsvarsspiller.

Jeg kan godt lide Bayern og har stor respekt for hvordan de driver klubben, men det klæder ingen at påtage sig en offerrolle, særligt ikke en så stor klub som Bayern München.
annonce