Snak

Mere indhold efter annoncen

Målmaskinen Nunez lavede fire da Liverpool slog Leipzig

Skrevet af bold
tor 21. jul 19:16

Liverpools helt store sommerindkøb, Darwin Nunez, lavede hele fire mål, da Liverpool torsdag aften slog Leipzig 5-0 i en testkamp. Læs hele nyheden her
Skrevet af VIF57
En fed spiller, der kommer til at lave ravage i PL.
Skrevet af Pnadwe
Er Hr. Betjent mon tilfreds i dag? Hvem skulle have troet, at mere end en uges træningspas ville gøre underværker for en ny spiller!
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Godkendt indhop.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af REM 96 YNWA
Klasse Darwin, så er vi igang. God sommer derude. YNWA
Be Proud That You’re A RED !
Skrevet af Slettet(101631231501)
Uhyre farlig med nogle rigtig poacher mål + et hovestød, der blev flot reddet, men som var med til at vise, hvad Darwin bringer til klubben - Lige det vi mangler. Det skal nok blive godt! Ros til alle og især fremhævelse af Darwin, Elliott samt Davies i målet og Stefan Bajcetic på 17 år, som jeg absolut intet kendte til. Han greb sin chance og var meget deltagende, lagde godt pres og var god på bolden og i sin boldomgang. Fremragende kamp af the Reds.
Skrevet af Mr.Slotved
så må man sige han er stemplet ind :D
Skrevet af Hr.Betjent
Pnadwe:

Jøsses, endnu en umoden besked. Bliver du ikke selv træt af det?

Uanset hvor mange mål han scorer i dag, så mener jeg stadig han så kluntet ud i sidst. Hvilket jeg ikke var ene om.

Hvor vil du egentlig hen?
YNWA
Skrevet af TheSnake
Det lyder selvfølgelig dumt, når han laver fire mål, og tiden vil sikkert ælde sådanne kommentarer som denne rigtigt skidt, men han ser altså stadig lidt “dårlig” ud i mange aktioner rent teknisk. Indgår ikke godt i relationerne og har kluntede elementer i sit spil. Lægger for hårde afleveringer osv.

Her er alle hans aktioner fra Leipzig-kampen:
https://m.youtube.com/watch?v=KRh4FjwGz_U

Men igen, så scorer han sikkert 25 i ligaen i år 🤗
Skrevet af miks
Here we go!
Skrevet af Norupz
Dejligt at Darwin kom i gang! Elliott og Carvalho ser sultne ud!!
Liverpool FC Real Madrid Hobro og ellers bare stor tilhænger af god underholdende & respektfuld fodbold
Skrevet af Pnadwe
@Hr.Betjent

Som jeg sagde sidst: jeg kan forstå at fans fra rivaliserende hold driller og troller lidt omkring et nyindkøb. Men Liverpool-fans burde kende bare lidt til konteksten af en ny signing. Hvordan kan du forvente, at en nyindkøbt spiller ser god ud, når følgende gør sig gældende(?):
- Han havde trænet under en uge med et nyt hold i et nyt land
- Han ankom i semi dårlig form - som Klopp nævnte efter United-kampen, så var han totalt død efter de første sprints i kampen, fordi holdet hele tiden søgte ham
- Han er for første gang en del af en Klopp pre season, som virkelig trækker tænder ud - hvorfor det fysiske overskud til at lave de rigtige handlinger på banen let kan mangle.
- Han spillede med vabler i den omtalte kamp

Min første kommentar til dig skal også ses i det lys, at internettet gik i total selvsving over Nunez´ første 60 minutter. Han er jo blevet totalt latterliggjort og folk har allerede lavet fail compilation videoer med ham. Det er selvfølgelig slet ikke der vi er her, men jeg savner simpelthen bare en smule forståelse, som jeg med rette synes man kan forvente fra andre medfans. Nunez har i øvrigt altid set kluntet ud, så det forventer jeg fortsat at han vil, selvom han nok skal forbedre sin teknik og first touch. Efter min mening er spillere som Mané og Tsimikas også relativt kluntede - det behøver ikke at være noget stort problem.
Skrevet af TheMercySeat
Sir Roger Hunt, John Toshack, Ian Rush, John Aldridge, Robbie Fowler, Fernando Torres, Luis Suarez - Darwin Nunez - nævner det bare!!!
I’ll Never Walk Alone
Skrevet af TheMercySeat
Har ikke scoret sit sidste mål, Darwin
I’ll Never Walk Alone
Skrevet af Ikkebuse
Mere umodent end stædigt at holde fast i et negativt syn på en fodboldspiller der scorer fire mål i sin anden kamp, fordi du synes han ser "kluntet ud til sidst"?
Skrevet af Hr.Betjent
Pnadwe:

Du insisterer bare på at jeg troller eller ikke har forståelse for at han er ny. Det er virkelig som om du nægter at læse hvad jeg skriver.

Det eneste jeg har skrevet om ham indtil videre er det jeg skrev efter sidste kamp om at jeg synes han i den kamp så lidt kluntet ud. Jeg skrev også at jeg heller ikke synes han blev sat godt i scene. Og så skrev jeg at jeg håber det bliver bedre.

Det kan godt være at der er noget jeg misser her, men hvordan du kan få det at være total uretmæssig kritik som berettiger dine umodne ‘angreb’ forstår jeg sket ikke - og endnu mindre når du selv giver mig ret i første punkt. Resten er jo ikke kritik af ham, men netop en anerkendelse af at han er ny og at man jo må håbe det bliver bedre end det har set ud indtil forrige kamp.

Hvad andre fans laver af YouTube videoer og andet, bekymrer mig ikke. Jeg stoler på at han er godt scouted som Klopp og teamet plejer at gøre det når de betaler mange penge. Så jeg stoler på og tror på at han bliver en succes.

Det vil være fint at lukke den her. Nu håber jeg i hvert fald at jeg har forklaret godt nok, at jeg (1) absolut ikke tror at Nunez falder igennem fordi jeg tror han er godt scouted og (2) at jeg håber han kommer stærkere ind på holdet end vi så i forrige kamp.
YNWA
Skrevet af Hr.Betjent
Ikkebuse:

Jeg forstår ikke din kommentar. Det har jeg aldrig skrevet.

Jeg har - i øvrigt - ikke et negativt syn på Darwin. Jeg håber og tror det bedste.

Jeg så heller ikke kampen her, så jeg aner ikke hvordan jeg skulle have en holdning til hvordan han så ud til sidst i kampen.
YNWA
Skrevet af Hr.Betjent
Et helt andet spørgsmål;

Hvordan spillede Bobby i de 45 minutter han fik? Ligner han også en der er klar til den nye sæson?
YNWA
annonce
0