Snak

Mere indhold efter annoncen

Macron bad Mbappé om at blive: Mit ansvar

Skrevet af bold
søn 5. jun 19:01

Frankrigs præsident, Emmanuel Macron, indrømmer, at han tog en snak med Kylian Mbappé inden forlængelsen med PSG, hvor han rådede ham til at blive i landet.Læs hele nyheden her
Skrevet af Udafkommunen
Mette Frederiksen skulle vist også have haft fat i Rasmus Falk sidste sæson.
Skrevet af Campeones35
Det er så ødelagt at det er i orden at en præsident for et land blander sig i en transfer. Fuldstændig slukket. Og nej, jeg er ikke butthurt over Mbappe ikke kommer til Real, jeg havde haft fuldstændig samme holdning hvis det var en anden spiller og et andet land der var tilfældet. Jeg synes oprigtigt det er noget svineri og jeg synes det er helt i orden der klages over det.
Der findes kun Real Madrid.
Skrevet af petermols
"Jeg har aldrig grebet ind i en transfer"

Grebet ind, nej det er rigtigt, men prøver at påvirke en transfer, ja.
Real Madrid since 1994 Vejle Boldklub since 1994 Sympatisere med Dortmund & PSG Guti****Glavevski****Raul****De La Red****
Skrevet af loldude
Rasmus Falk :DDDD
Success is temporary, Loyalty is forever
Skrevet af Slettet(021211222109)
Men politik og sport er totalt adskilt og har intet bånd til hinanden
Skrevet af Fl@skebøf
Decideret klamt og usmageligt.
Skrevet af raNdOMiNAtoR
Det er jo helt galimatias, at han skal blande sig på denne måde.

Ham Macron kommer vi til at se mere til. Vi har jo lige stemt for, at vi skal hjælpe ham med at rydde op i de tidligere kolonier og beskytte franske interessenter i området.
Skrevet af Slettet(462334220310)
Lidt pudsigt, at folk herinde har travlt med at slå fast at sport og politik hænger sammen. Heriblandt statstøtte menneskerettigheder og mellemøstlige ejerforhold m.m.
Selve samme gruppe føler sig nu stødt over at den franske præsident har blandet sig og haft en snak med Mbappé. Hykleriet og dobbelmoralen er så tyk at man kan skære i den med den gammeldags hobbykniv.
Skrevet af Mainsquad
Usmageligt.
Skrevet af AaBager
Hvordan fanden kan man blive forarget over det?

Han er Frankrigs præsident og har dermed ansvaret for befolkningens velvære, herunder fodboldklubber og fans. Det er en kæmpe gevinst for Ligue 1 at Mbappé valgte at blive i PSG og derfor er det da helt ok, han har taget en uformel samtale.

Han har jo ikke haft nogen bestemmende indflydelse og det er jo ikke fordi han har ladet staten købe. PSGs træningsanlæg for at finansiere kontrakten.
Skrevet af Slettet(462334220310)
@Aabager
Foragelsen er den, at den franske præsident blandede sig på sådan en åbenlys måde, at Mbappé blev i Psg. Til kæmpe forargelse for alle Real Madrid tilhængerne på bold.dk
Skrevet af Fremad Amager på Landsholdet
Macron er psg fan, han har jo ikke tvunget Mbappe til at blive, blot opfordret ham til at blive i Frankrig, vildt at man kan blive sur over det.
Skrevet af Allan Loe
Ja, det er jo heeeelt vanvittigt og sker KUN i Frankrig.

Kunne man f.eks. forestille sig at Italiens præsident, som samtidigt var landets rigeste mand og ejer af landets største mediekoncern der kontrollerede en lang række af landets største tv-kanaler, aviser og forlag og også ejede lad os sige AC Milan?? (Og så behøver vi ikke engang nævne korruption og mafiaforbindelser)
Skrevet af cf srednar
Hans er så fan af Marseille.
Danmark:Randers FC England:? Tyskland:? Spanien:? Italien:? -kun én klub!!
Skrevet af Sab
Krænkelsernes tid lever fortsat i bedste velgående. Selv kan jeg knapt se at der er en historie i det han siger... Prøver han ikke bare at sikre lidt letkøbt støtte fra sine landsmænd.

At vi heroppe i Danmark overhovedet kan have en mening, siger lidt om den kultur vi er havnet i. Man kan snart ikke ytre en holdning uden LGBT, rødstrømperne og andre minoriteter råber op og fægter med armene.

Hey, solen skinner sommeren er endelig kommet. Smil lidt i stedet for. I morgen er endnu en dejlig dag
Skrevet af Lollywood
Jeg synes egentlig bare Macron skal lukke skuffen og takke af. Klamt at han prøver at fiske popularitetspoint hos franske fodboldfans gennem sådan en udmelding. Men man forventer ikke andet af den lille djævel.
Ham kommer vi desværre nok til at hør og se mere til, som en anden også hentyder til herinde.
Skrevet af Sab
Ja, lad os da endelig få Marine Le Penne til magten i stedet. Køre nationalistisk og blindt ind i de næste 50 år, uden en fælles front mod de autokratier der stille og roligt får mere og mere magt... Det er ikke en verden nogen af os har lyst til at leve i tror jeg.
Skrevet af Rm4life
Så længe vi er bedre end city så er alt godt ;)
Skrevet af MR11
Allan at Berlusconi også er et dumt svin, der på ingen måde burde have haft mulighed for at være involveret i en fodboldklub, blåstempler ikke Macrons handling.

Sab: For eksempel det autokrati som Frankrig under Macron er ved at blive? :)
De største forbrydere bærer jakkesæt
Skrevet af Slettet(451210220308)
Man nyder efterhånden det daglige tuderi fra real fans herinde. de er virkelig blevet såret dybt af mbappes afvisning. alt hvad der omhandler ham, bliver angrebet af real fans.
annonce
0