Snak

Mere indhold efter annoncen

Macron bad Mbappé om at blive: Mit ansvar

søn 5. jun 19:01

Frankrigs præsident, Emmanuel Macron, indrømmer, at han tog en snak med Kylian Mbappé inden forlængelsen med PSG, hvor han rådede ham til at blive i landet.Læs hele nyheden her
Mette Frederiksen skulle vist også have haft fat i Rasmus Falk sidste sæson.
Det er så ødelagt at det er i orden at en præsident for et land blander sig i en transfer. Fuldstændig slukket. Og nej, jeg er ikke butthurt over Mbappe ikke kommer til Real, jeg havde haft fuldstændig samme holdning hvis det var en anden spiller og et andet land der var tilfældet. Jeg synes oprigtigt det er noget svineri og jeg synes det er helt i orden der klages over det.
Der findes kun Real Madrid.
"Jeg har aldrig grebet ind i en transfer"

Grebet ind, nej det er rigtigt, men prøver at påvirke en transfer, ja.
Real Madrid since 1994 Vejle Boldklub since 1994 Sympatisere med Dortmund & PSG Guti****Glavevski****Raul****De La Red****
Rasmus Falk :DDDD
Success is temporary, Loyalty is forever
Men politik og sport er totalt adskilt og har intet bånd til hinanden
Decideret klamt og usmageligt.
Det er jo helt galimatias, at han skal blande sig på denne måde.

Ham Macron kommer vi til at se mere til. Vi har jo lige stemt for, at vi skal hjælpe ham med at rydde op i de tidligere kolonier og beskytte franske interessenter i området.
"AAb har ikke en chance.. Jeg ænder gerne mit navn til "aabelsker" - hvis de ikke ryger en tur i 1.division.." - engelsborg1896, 19-03-23
Lidt pudsigt, at folk herinde har travlt med at slå fast at sport og politik hænger sammen. Heriblandt statstøtte menneskerettigheder og mellemøstlige ejerforhold m.m.
Selve samme gruppe føler sig nu stødt over at den franske præsident har blandet sig og haft en snak med Mbappé. Hykleriet og dobbelmoralen er så tyk at man kan skære i den med den gammeldags hobbykniv.
Usmageligt.
Hvordan fanden kan man blive forarget over det?

Han er Frankrigs præsident og har dermed ansvaret for befolkningens velvære, herunder fodboldklubber og fans. Det er en kæmpe gevinst for Ligue 1 at Mbappé valgte at blive i PSG og derfor er det da helt ok, han har taget en uformel samtale.

Han har jo ikke haft nogen bestemmende indflydelse og det er jo ikke fordi han har ladet staten købe. PSGs træningsanlæg for at finansiere kontrakten.
annonce