Snak

Mere indhold efter annoncen
@Aabager
Foragelsen er den, at den franske præsident blandede sig på sådan en åbenlys måde, at Mbappé blev i Psg. Til kæmpe forargelse for alle Real Madrid tilhængerne på bold.dk
Macron er psg fan, han har jo ikke tvunget Mbappe til at blive, blot opfordret ham til at blive i Frankrig, vildt at man kan blive sur over det.
Ja, det er jo heeeelt vanvittigt og sker KUN i Frankrig.

Kunne man f.eks. forestille sig at Italiens præsident, som samtidigt var landets rigeste mand og ejer af landets største mediekoncern der kontrollerede en lang række af landets største tv-kanaler, aviser og forlag og også ejede lad os sige AC Milan?? (Og så behøver vi ikke engang nævne korruption og mafiaforbindelser)
Hans er så fan af Marseille.
Danmark:Randers FC England:? Tyskland:? Spanien:? Italien:? -kun én klub!!
Krænkelsernes tid lever fortsat i bedste velgående. Selv kan jeg knapt se at der er en historie i det han siger... Prøver han ikke bare at sikre lidt letkøbt støtte fra sine landsmænd.

At vi heroppe i Danmark overhovedet kan have en mening, siger lidt om den kultur vi er havnet i. Man kan snart ikke ytre en holdning uden LGBT, rødstrømperne og andre minoriteter råber op og fægter med armene.

Hey, solen skinner sommeren er endelig kommet. Smil lidt i stedet for. I morgen er endnu en dejlig dag
Jeg synes egentlig bare Macron skal lukke skuffen og takke af. Klamt at han prøver at fiske popularitetspoint hos franske fodboldfans gennem sådan en udmelding. Men man forventer ikke andet af den lille djævel.
Ham kommer vi desværre nok til at hør og se mere til, som en anden også hentyder til herinde.
Ja, lad os da endelig få Marine Le Penne til magten i stedet. Køre nationalistisk og blindt ind i de næste 50 år, uden en fælles front mod de autokratier der stille og roligt får mere og mere magt... Det er ikke en verden nogen af os har lyst til at leve i tror jeg.
Så længe vi er bedre end city så er alt godt ;)
Allan at Berlusconi også er et dumt svin, der på ingen måde burde have haft mulighed for at være involveret i en fodboldklub, blåstempler ikke Macrons handling.

Sab: For eksempel det autokrati som Frankrig under Macron er ved at blive? :)
De største forbrydere bærer jakkesæt
Man nyder efterhånden det daglige tuderi fra real fans herinde. de er virkelig blevet såret dybt af mbappes afvisning. alt hvad der omhandler ham, bliver angrebet af real fans.
annonce