Snak

Mere indhold efter annoncen

Mads Bidstrup fortsætter i FCN på ny lejeaftale

tir 5. jul 11:05

U21-landsholdsspilleren Mads Bidstrup fortsætter i FC Nordsjælland i hele den kommende sæson, efter klubben har indgået en ny lejeaftale med Brentford.Læs hele nyheden her
Vigtigt for at komme i top-6. Tror han kommer til at være endnu mere dominerende næste sæson.
En spiller med både potentiale og niveau. Han bliver klart en profil i Superligaen.

Til gengæld dårligt nyt for Rocco Ascone som var min favorit til at overtage pladsen.
FCN
Sikke en dejlig nyhed og vigtig forstærkning

Nu har jeg lidt større forhåbninger til kommende sæson

@jenner kunne man ikke forestille sig at Rocco fik chancen i stedet for Kof?
Tilhænger af FCN siden det hed Farum BK og foregik i 1. Div.
Enig det er stort. Betyder så meget for holdet på mange måder. Klart min favorit pt og tror hans betydning kommer til at vokse
Jaddak!
Klasse spiller
@DocMartensen

Rocco er vist udpræget 6´er om end han har noget Laudrupsk i sine fremadrettede afleveringer, så måske i en lidt blandet 6/8´er rolle.

Der er ingen tvivl om, at Bidstrup er en øjeblikkelig her & nu forstærkning og sikkert også en spiller der bliver bedre i sæsonen. Under alle omstændigheder vil en spiller der balancerer på kanten af at kunne spille PL være blandt de absolut bedste på sin position i Superligaen.

Der er efterhånden mange der banker på til midtbanen. På den defensive del er det pt. Jaxe, Bidstrup, Rocco, Coulibaly, Walta som vel alle er i spil til max to pladser. Mit personlige bud er at de alle kan bidrage. Så er der Diomande, Schjelderup, Francis til 8/10´er rollen. 8 mand til 3 pladser er vel lidt i overkanten.
FCN
annonce