Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af miks
Der var klasseforskel. Vildt Barca har så lavt et niveau. Koeman ligner en slagen mand. Det bliver spændende om han kan holde hele sæsonen.....det er nok det mest spændende der er tilbage i Barca (udover eventuelt konkurs) desværre..
Skrevet af Slettet(312327221205)
Hatten af for Mbappe, hold fast hvor er han skarp! Mht PSG tænker jeg Pochettino kan nå langt med dette mandskab! Alle spillere gi´r sig 100% - i hvert fald mere end hvad man kan sige om Barca.
Efter udligningen lignede Barca nogle der ikke gad mere. Fantasiløse og klodsede i opdækningen! Dette tror jeg ikke de kommer tilbage fra.... men der var jo engang for 4 år siden :D
AaB - hele Nordjyllands hold Tottenham Hotspur - Come on You Spurs! Barcelona - Més que un club
Skrevet af Hynkjii
Havde på forhånd frygtet en lussing i Bayern størrelse, så er egentlig tilfreds med det ikke bliver et større nederlag.
Vi har et middelmådigt hold og at man sætter pique på banen, for mig til at tænke vi også har en middelmådig træner!!
Mbappe virkelig en oplevelse og vores bedste mand ter stegen havde ingen chance idag.
Messi bør finde en anden klub, det her hold er håb imod ham, og jeg tror egentlig Barca har brug for en frisk start med egne talenter, også grundet økonomien.
Tunge sorte skyer hænger over min favoritklub, desværre.
Skrevet af Mrwho
Barca fans fyrværkeri show i nat hjalp og så pisse meget. Karma is a bitch. Det så fedt!!!!
Skrevet af pibbles|FCBayern
Det er sgu en god følelse jeg sidder med, især efter at jeg er blevet svinet til herinde for at mene, at PSG er langt bedre end det nuværende Barcelona hold.


Det er nu ikke derfor, men lad det nu ligge.

Tillykke med sejren.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af bruger
PSG begår en KÆMPE fejl ved at hente Messi til Paris. Han vil destruere det hold.
Skrevet af Math553e
Så tror jeg bare at vi skal sige tak for indsatsen til Pique, Busquets og Koeman. Specielt Koeman viser vel lige præcis idag, de taktiske mangler og virker nærmest helt lamslået. Det kamp blev grebet helt forkert an. Farvel og tak.
Skrevet af Allez Paris!
@pibbles|FCBayern

Det har det bestemt været, i tråde der omhandlede dette opgør.
Ici, c'est Paris!
Skrevet af a j o o b a
Barcelona er det bedste hold i dette årtusinde. Det er fint de får en nedtur
"Maradona good; Pelé better; George Best."
Skrevet af Allez Paris!
@km2014

Det kommer an på hvordan han bruges. Hvis man henter ham til at være falsk 9er, er det en god handel. Han vil passe godt ind mellem Neymar og Mbappe. Han skal dog ikke hentes som erstatning for hverken Neymar eller Mbappe - der er begge spillere bedre end ham og som du siger, vil han svække holdet.
Ici, c'est Paris!
Skrevet af crn85
Hvorfor kan barca ikke bare ryge ud på normal vis.

Ryge ud til Roma hvor man vinder stort i første kamp.
Ryger ud til LVPOOL med en 3-0 sejr først
Barca-Bayern behøver vist ikke sige mere
Og nu i aften..

Hold op det er hårdt. Men levnede nu heller ikke barca mange chancer - barca lukker konstant mål ind.
Så det skulle gå den vej. Tror messi har fået nok.

Jeg forstår ikke altid den kritik af ham, når forsvaret laver fejl på fejl. Hvad forventes der så af messi og de andre i angrebet, at de scorer 4-5 mål i hver kamp?

Men nu kan de koncentrere sig om top 4. CDR er jo desværre også væk. Tror ikke på de kan score 2 samtidig med at de holder nullet.

Hårde tider som barca fan.
Skrevet af Cerezo
Fortjent sejr til PSG. Det har selvfølgelig været undervejs et stykke tid, men denne aften føles det som om vi var vidner til den endelige detronisering af Messi-æraens Barcelona og Mbappés definitive indtræden i klubfodboldens absolutte top og rækkende ud efter den snart ledige rolle som verdens bedste fodboldspiller efter et langt tilløb.

Det kan meget vel have været Messis sidste CL-kamp på Camp Nou, hvilket føles en smule vemodigt efter så mange store fodboldoplevelser de seneste 15 år.
Skrevet af langtfraliverpool
Et tidligere storhold slået af et nyt, moderne storhold. PSG er fandeme en prisværdig klub. Man får jo lyst til at se mere fransk fodbold, hvis ikke for andet, så for den smukke fodbold de leverer i Paris. Tillykke til deres få aktive fans herinde - en af jer fik ret.
gunner since 94’
Skrevet af Mr Andersen
Går Barcelona en fremtid som Milan i møde?
Skrevet af JallaKongen
Grise transferen bliver bare dummere for hver kamp som går, shit hvor er han overvurderet.
Skrevet af haraltidret
Mbappe og PSG udstillede Barcelonas middelmådighed, og viste samtidigt hvor godt et hold de rent faktisk er. Og så havde PSG ikke en gang Neymar med i truppen til aftenens kamp. En ren magtdemonstration der sikkert ikke er gået Messi´s næse forbi. Jeg ved ihvertfald godt hvilket hold jeg helst ville spille for de sidste år af min karriere, hvis det altså var mig der stod med det valg.
Skrevet af Slettet(002353223001)
Primera División er falmet under corona-krisen.

Sagen er: det giver ingen mening at give individuelle karakterer til Barca i aften. Det handler om noget andet.

Spillere som De Jong (ja, selv ham), Pedri, Griezmann, veteraner som Alba og selveste Messi virkede komplet uforberedt på den modstand de mødte. Barca er bare ikke vant til at møde den kraft og hurtighed på ugentlig basis, ikke engang fra Real M., Atletico, Sevilla...

Spansk topfodbold har et problem. Det her var rystende, nærmeste mere rystende end Bayern M. sidste sæson, nu burde man vide bedre, men nej, holdet havde intet modtræk.

Selvfølgelig havde PSG Mbappé, men det var ikke kun ham. Man kunne se det allerede efter 5 minutters spil - det her ender galt. Og det gjorde det.
Skrevet af esha9751
Braithwaite med er par fine aktioner, da han kom ind. De nåede faktisk at blive farligere med ham på banen.
Mere fodboldnørd end fan...
Skrevet af pibbles|FCBayern
Det har det bestemt været, i tråde der omhandlede dette opgør.


Måske. Men nu har jeg lagt mærke til, hvordan du fremfører dine synspunkter og hvor tit du gør det om den her kamp. Jeg tror mere, at det er det som folk reagerer på.

Jeg spillede selv imod Barcelona, da den var forventelig, men har ikke behov for at fortælle det op til flere gange i flere tråde.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af Allez Paris!
@langtfraliverpool

Tak - kan varmt anbefale dig, at følge med i den franske liga. Godt nok er PSG garanteret at vinde ligaen før den overhovedet går i gang, men de øvrige hold er skam ganske underholdende at se spille. God og underholdende fodbold med en masse teknisk dygtige spillere. Du vil ikke blive skuffet.
Ici, c'est Paris!
annonce
0