Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Junkerr
@Khaleesi

Nej, det synes alle sku ikke. udover Messi fået en Ballon d´Or 6 ud af 12 gange og Ronaldo 5 ud af 11 gange i top 3 af Ballon d´Or så giver det jo ikke mening bogligt. Udover det vil Paolo Maldini altid være min Nr 1 Da han vandt CL som fast mand i AC Milan 41 år gammel . så ikke alle
Frank Lampard
Skrevet af Claus145
Man får det næsten dårligt, når flere personligheder og medier beretter om kvindelige spillere til sammenligning
Skrevet af Pep Guardiola
Måske. Men nu havde Messi ikke større mod end at spille i Europas femte bedste række. Og netop mod og ambitioner er forskellen på de to


Man bliver træt. Er man verdens bedste fordi man skifter klub og liga flere gange? Det er et lidt specielt parameter at bruge til den kåring. Hvad med at kigge på hvordan de rent faktisk spiller og hvad de præsterer?

I øvrigt ved jeg ikke hvor modigt det er at skifte til de 7-dobbelte mestre i Italien når alt peger på at de også ville nappe den 8. med eller uden Ronaldo, men det er irrelevant for hele dit argument er i forvejen ganske hullet som det er.

For mig er der ikke nogen tvivl om at Messi er den bedre af de to, alene qua at han har langt flere facetter i sit spil. Han er bedre på stort set alle parametre foruden mål hvor det er enormt tæt og skifter lidt fra år til år, hvem der laver flest (jeg er faktisk ret overbevist om at Messi også vinder denne hvis vi ser på minutter pr. mål). På stort set samtlige andre end mål er Messi entydigt foran hvilket statistikkerne også bekræfter.
Men det er ligegyldigt for selvfølgelig skal der være plads til holdninger og jeg kunne ikke være mere ligeglad hvad andre mener. Messi har givet mig de største fodboldøjeblikke og for mig er han nr. 1. Klart endda.
Jeg tror Daniel ha ør fået sine største oplevelser med Ronaldo, så for ham er CR7 nr 1. Fair nok for det.

Uanset om man er til den ene eller anden er der altid typer som Daniel der insisterer på ar forcere sine holdninger på andre, hvorfor ikke bare anerkende at det er to utroligt dygtige spillere og så ade folk have deres præferencer. @Daniel, får du det bedre hvis du tror at du får overbevist hele verden om at Ronaldo er bedst? Kan det ikke være ligemeget hvad andre synes?
Skrevet af pinkfloydhomer
Luk nu måsen, Daniel9595. Du er hverken neutral eller objektiv selv.
Skrevet af Lionel Xaviiiesta
Man skal vist være sublim Ronaldo fan for at mene at han er den bedste..
Der er jo verdener til forskel i deres opbyggende spil - hvor Ronaldo er lidt over middel, imens Messi vel er blandt de 3 bedste playmakere nogensinde.
Argumentet med at Ronaldo kan afslutte flere steder fra, er vel ligegyldigt når de stortset laver det samme antal mål?

Anyways, fair nok at Maguire taler sin holdkammerat op. Det er jo heller ikke fordi at det er fuldstændigt sort snak.
Skrevet af losamigoss
Der kan vel ikke være så stor debat om at konkurrencen i La Liga mens Ronaldo og Messi spillede der var så lille, at der nærmest kun eksisterede de to giganter. Så det kunne da have været sjovt at se Messi i en liga hvor top et/to ikke var givet på forhånd :)
Skrevet af RasLas1997
For mig vil Messi altid være den bedste, jeg nogensinde har set spille, men hvis man mener, at det er Ronaldo, så er det jo fair nok. Det er bare noget værre vrøvl at skrive, at alle "objektive" fodboldfans kan se, at Ronaldo er den bedste. Nyd dog bare dem begge, mens de stadig spiller.
Skrevet af Det bidske bæst
Jeg er Real fan og stor CR7 fan..

Objektivt set må man jo nok indrømme at rent fodboldmæssigt er Messi bedre end CR7, men nu er fodbold jo ikke "bare" fodbold.

Man bliver også nød til at se på hvad CR7 også kommer med.
Han har en ærgerrighed og vindermentalitet som aldrig har set sin lige over så lang tid.
Hans mentale egenskaber er ganske enkelt unik og man skal således aldrig afskrive en kamp så længe CR7 er på banen. Det så vi senest i sidste landskamp.

Samtidig opildner han sine medspillere når det gælder allermest, hvor det tydeligt viser sig at han er den fødte leder.
Det er vel, udover hovedspillet, den største forskel på de to. Man har ofte set Messi gemme sig når der er allermest brug for ham i de helt store kampe.

Af den grund vil CR7 altid være den første på mit holdkort.

Blot min egen holdning :-)
Makelélé - 88
Skrevet af Iskoldere
Nu er det en lidt gammel debat. Men jeg faldt over linket til den såkaldte "supercomputer".

Det er simpelthen det skøreste forsøg på at ende diskussionen omkring de to spillere.

Hvorfor har man ikke sammenlignet alle årene, hvor de to spillere spillede i La liga og kun de fem sidste? Hvorfor ikke de fem første? Hvilken værdi har en tackling?

Jeg får nok ikke et svar. Men jeg kunne se, at det er den samme pressemeddelelse, som alle medier bare har skrevet ukritisk af. Ingen bringer noget reelt indhold.

Jeg er dog enig i, at Messi nok er den bedste fodboldspiller nogensinde helt objektivt.
Skrevet af Young_Buck
Enig med Daniel. Ronaldo er en bedre og mere komplet spiller end Messi. Uden tvivl. Messi kan kun drible og har et godt venstrehug. Ronaldo scorer med hovedet, højre, venstre, brystet og hælen. Messi skifter til den 6. bedste liga, Ronaldo skifter til en kriseramt klub i den stærkeste liga.
Skrevet af Black Spider
Selvfølgelig er du enig med et halvhjernet tågehorn, der ikke kunne fremføre et fornuftigt argument om så han bare skulle læse det op.

Ronaldo kan score med flere kropsdele, men han kan ikke ret meget andet. Han har i grunden en fremragende teknik, og hans fysik er ganske overlegen, men han har tabt acceleration i sine ældre år, og han kæmper lidt mere med fysikken nu end tidligere, hvilket koster lidt på hans teknik. Men det Ronaldo primært er, er en målscorer. Det er det, han kan.

Messi er en spilskaber OG en målscorer. Det er stort set uhørt. Spilskabere skaber chancer som andre afslutter. Messi er mig bekendt den eneste, der har formået at have stats for chanceskabelse på niveau med tidens bedste playmakere og samtidigt matche eller overgå samtidens bedste målscorere.

Vi kan selvfølgelig gå i mange flere detaljer, men hvad er pointen, når argumentet for Ronaldos overlegenhed blot er "Ronaldo scorer på hovedstød"?

Nå ja, og bare som en afslutter, Messi havde sin dårligste produktion i La Liga i mere end ti år sidste sæson. Det var stadigvæk en bedre G+A end Ronaldo nåede op på i nogen af de tre sæsoner, hvor han spillede for det absolutte tophold i en relativt nemmere liga.

Afsluttende, jeg siger ikke, at Messi er bedre end Ronaldo, men jeg savner altså et tilnærmelsesvist seriøst argument for, at Ronaldo utvetydigt er bedre end Messi.
Skrevet af tue69
Jeg har altid været større fan af Ronaldo end Messi, ja til trods for mit Liverpool-bias. Hans eksplositivitet, vindergen, evne til at score mål ud af ingenting og måden, som han, ligesom Zlatan, passer og plejer sin fysik på, gør at han er en ener.

Men at påstå at alle neutrale er enige i, at han er den bedste, er simpelthen noget sludder. Jeg tror den hælder mod Messi.

Det kan så fint koges ned til det her fine indlæg:

Baseret på den generelle uenighed der hersker om dette spørgsmål, forekommer det mig, at du tager fejl her.
Skrevet af tue69
I øvrigt er jeg da egentligt glad for, at det aldrig har fyldt så meget for mig, hvem der er bedst. Det har gjort det så utroligt meget nemmere bare at nyde, at to af de allerstørste nogensinde havde deres storhedstid samtidigt. Det er sgu da en fornøjelse.

Godt nok har man sit favorithold, men vi er vel først og fremmest fodboldfans.
annonce
0