Snak

Mere indhold efter annoncen

Maguire: Ronaldo er den bedste nogensinde

tor 2. sep 2021

Manchester United-anfører Harry Maguire jubler over at have Cristiano Ronaldo tilbage i klubben og mener, at portugiseren er den bedste nogensinde. Læs hele nyheden her
Tja, han havde nok sagt Messi hvis det var ham der var skiftet til klubben. Men helt fin velkomst til Ronaldo. Bliver spændende hvordan hans sæson forløber.
Måske. Men nu havde Messi ikke større mod end at spille i Europas femte bedste række. Og netop mod og ambitioner er forskellen på de to.
Den mest latterlige fodbolddebat er uden tvivl GOAT.

Jeg kan gå med til at diskutere den bedste i hver generation, for fodbolden ændrer sig hele tiden og man bliver let fanget i nuet og glemmer fortiden.

Med 80ernes lovlige tacklinger, var det ikke sikkert at Messi og CR7 havde sat så stort et aftryk, som de har gjort i dag.

Når det er sagt, så er det selvfølgelig El Fenomeno der er GOAT´en ;-)
Ronaldos kæmpe helte mod har bragt ham ud i store udfordringer som Real og Juve. Det er vitterligt det dummeste argument i Messi/Ronaldo debatten, skal man sammenligne to så gode spillere, så gør det for spillet inde på banen..
Før alle går i gang med en Messi/Ronaldo/g.o.a.t debat skal man bemærke at Maguire bruger ordene "for mig" altså en helt valid holdning for en spiller der ikke er gammel nok til at have oplevet meget andet end de to spillere ifht g.o.a.t og da Ronaldo brugte mange år i England som spiller er det vel ikke overraskende at de er hans holdning?
Den franske liga er sjette bedste. For de er lige blevet overhalet af Portugal.
Jeg vil hellere sige at Ronaldo er den bedste af sin alder nogensinde. Det er jo vanvittigt at han bare bliver ved :)
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Stop nu med den Messi - Ronaldo sammenligning. Ronaldo er en LANGT bedre fodboldspiller end Messi. Ronaldo har spillet i Serie A, Premier League, La Liga og IGEN i Premier League som !!!!36!!!!! årig. Dertil et EM med Portugal, som langt fra var favoritter til at vinde det. Messi har puttet sig hele livet i en spansk liga med tvivlsom konkurrence. Nu tager han så skridt ned til hvad man må kalde farmers league, mens Ronaldo bare fortsætter med at udfordre sig selv og bevise sig selv. Messi er ikke i nærheden af Ronaldo, hverken fysisk, mentalt eller som fodboldspiller.
Manchester United Not Arrogant Just Better
Der er en grund til, at Messi er favorit til at vinde sin syvende Ballon d´Or-titel til december. Han er ganske enkelt en bedre fodboldspiller.

En supercomputer har indsamlet data og sammenlignet de to spillere, resultatet er ikke til at tage fejl af.

https://www.thesun.co.uk/sport/football/11831647/messi-better-than-cristiano-ronaldo-supercomputer/

En score på 1,21 mod 0,61. Messi er i en klasse for sig.
Pedro Erobreren
Fodbold er ikke kun kvantitativt. Hvis du måler kvalitativt, så vil alle neutrale og objektive mene, at Ronaldo er langt bedre. Han har som sagt bevist sig i de største ligaer og på et middelmådigt portugisisk landshold. Messi har først lige vundet noget med et argentinsk landshold, der reelt kun konkurrerer med Brasilien i Copa.

Ronaldo er indiskutabelt en bedre fodboldspiller.

Messi turde ikke engang at skifte til City.
Manchester United Not Arrogant Just Better
annonce