Snak

Mere indhold efter annoncen
@daniel9595 så med dit argument så er Zlatan en klart bedre spillere end dem begge to, fordi altså han spiller jo i serie A som 39 årige, alle de der argumenter kan man ikke bruge til ret meget. Synes ikke man skal samligne Messi og Ronaldo, synes bare man skal nyde dem mens de stadig spiller.
@Daniel9595

"Hvis du måler kvalitativt, så vil alle neutrale og objektive mene, at Ronaldo er langt bedre."

Baseret på den generelle uenighed der hersker om dette spørgsmål, forekommer det mig, at du tager fejl her.
En objektiv supercomputer har konkluderet, at Messi er en langt bedre fodboldspiller, end Cristiano er.

Det er ganske velkendt for de fleste. Det er noget, som det gennemsnitlige menneske og fodboldentusiaster i al almindelighed sagtens kan spotte uden hjælp.

Personer som Daniel fra ´95 skal dog have hjælp til at forstå virkeligheden, og det er i denne forbindelse dejligt med en computer, der knastørt kan gennemarbejde tal, helt objektivt, og sætte to fede streger under, hvorfor den argentinske troldmand er flere niveauer over Cristiano.

Fodbold er ikke kun mål, og heldigvis for det.
Pedro Erobreren
Hold op hvor du vrøvler, Daniel.

Jeg er ikke "fan" af nogen af de to (synes selvfølgelig, de begge er fremragende), men rent objektivt er Messi bedre end Ronaldo. Blandt andet opnåede han langt bedre karakterer på whoscored.com i SAMTLIGE år, hvor begge spillede i samme liga. Kom igen.
En supercomputer har udelukkende taget stilling til den tid, hvor de begge spillede i La Liga - ikke deres samlede karrier. Så det er KUN ift. deres tid i La Liga

In the interest of fairness, they looked at only years the two stars both played in LaLiga - with Messi at Barcelona and Ronaldo then at Real Madrid - focusing on 2013-14 to 2017-18.


Husk nu at læse artiklerne, som I linker til :)
Han siger bare det alle udemærket godt ved, Cr7 er den bedste fodboldspiller nogensinde..
Jeg synes det er virkelig flot og imponerende, når Ronaldo som i går vender en kamp på hovedet. Alligevel overrasker det mig, at der ikke skal mere til for at nogle forsøger at ændre det, som vel var blevet en objektiv sandhed, nemlig at Messi er den bedste af de to. Det var ligesom fastslået.

Men fint med et spræl fra Ronaldo-lejren, jeg tror dog ikke det ændrer på den generelle opfattelse.

Jeg tror alle nyder begge spillere og Ronaldo er virkelig, virkelig, virkelig god, men man føler jo at en fyr som Haaland kan komme på niveau med ham. Messi er noget helt unikt.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
@Daniel

Stop nu med den Messi - Ronaldo sammenligning


...fulgt af en lang sammenligning af... - jep.

Men i øvrigt i store træk enig med dig...;-)

Og det er da fedt, at Ronaldo kommer tilbage til PL og sin gamle klub. Selvom det ikke just er min klub, er der da en dejlig rest af romantik over det, og det kan nærmest ikke undgå at blive nogle fede kampe.

Selv 80-90 pct. Ronaldo er jo et tårnhøjt niveau, men det vil han næppe nøjes med...
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Hvis du måler kvalitativt, så vil alle neutrale og objektive mene, at Ronaldo er langt bedre.

Det virker selvmodsigende at snakke om objektive folk i forbindelse med subjektive vurderinger. Dertil er det åbenlyst håbløst, at du helt uden tøven insisterer på at lægge en bestemt værdi på alle "neutrale og objektive" folk. Man fristes jo til at tro, at du på ekstremt børnehaveagtig maner forsøger at konvertere din egen subjektive holdning til et objektivt faktum.

I de gamle dage her på siden, så ville vi nok have peget på dit indlæg som et argument for ikke at spise egen afføring, alt imens vi fandt på kreative måder at insinuere, at du er dummere end belægningen på en brandhane i et område med mange hunde-ejere. Ja, det lyder hårdt, men sådan er Bold.dk´s historie nu engang. Vi var simpelthen lidt mere frigjorte i sprogbruget dengang.

Nu om dage er den slags sprog ikke velanset her på siden, så jeg må nøjes med, selvfølgelig respektfuldt og fuldstændigt uden at insinuere noget, at pointere, at dit indlæg virker mere end en anelse påvirket af personligt tilhørsforhold (og/eller plakater inden for synsafstand af din seng) og ikke indeholder nogen overbevisende argumentation.

Kvalitativt tror jeg i øvrigt, at neutrale fodboldfans ville kigge på to forskellige spillere og bemærke, at de begge er meget gode til hvad de gør, men reelt gør de ikke det samme på banen.

Ronaldo er primært en ekstrem fysisk målscorer, der i sine yngre dage var en god dribler, men som man fandt ud af var en endnu bedre målscorer og løber foran bolden. Ronaldo kan meget, men han var simpelthen bedre at have foran bolden.

Messi er primært en ekstremt teknisk spilskaber, der også scorer sindsygt mange mål. Han er ikke fuldstændigt elendig foran bolden, men hans evne er primært på bolden, som dribler, som playmaker, eller som afslutter. Det er ikke Messi, der skal lave de aggressive løb foran bolden og håbe på en aflevering.

Det eneste, Messi og Ronaldo egentlig har til fælles, er at de er fabeltagtigt gode angribere, der scorer ubegribeligt mange mål. Men tanken om, at objektive folk nødvendigvis må vurdere, at Ronaldo er "langt bedre" trods konsekvent dårligere produktion er, sagt i klart sprog, fuldstændigt skudt i låget.

På sit bedste kunne Messi både skabe chancer på et niveau over samtidens bedste playmakere, han kunne drible på niveau med samtidens bedste driblere, og han scorede mål på et niveau, der overgik alle andre, Ronaldo inklusiv. Det er ikke "indiskutabelt" dårligere end hvad Ronaldo præsterede.
Han var den bedste på et tidspunkt.
HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
annonce