Snak

Mere indhold efter annoncen

Maguire undskylder kostbare fejl: En del af spillet

Skrevet af bold
tir 27. sep 08:13

Den engelske landsholdsstopper Harry Maguire undskylder for fejlene, han lavede i tirsdagens 3-3-kamp mod Tyskland.Læs hele nyheden her
Skrevet af Sebalist
Han bliver efterhånden hånet på niveau med Karius efter CL-finalen. Jeg har sgu ondt af ham - ´det virker ikke som om, at han har mentaliteten til at rejse sig igen.
"Que la chupen y sigan chupando"
Skrevet af enriques
bare rolig. han får selvtillid igen i januar når han kommer til Derby
Skrevet af Vincent Gigante
Han er desværre blevet et omvandrende meme - og han kan næsten ikke løbe 10 meter uden at det bliver en video på tik tok og YouTube.

Det er ´synd´ for manden. For så ringe spiller er han slet ikke, bare malplaceret/overmatched i Man. U og meget ramt på selvtilliden pga. den negative opmærksomhed.

Han var et bæst i Hull.
.
Skrevet af K9Cox
Maguire bliver hånet meget hårdere end Karius. Godt han er millionær
Skrevet af D.B.R. ©
Maguire bliver hånet meget hårdere end Karius. Godt han er millionær

Bliver hånen da nemmere at tage fordi man har mange penge?
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Gshock
siden hans slåskampe med de græske betjente er det gået helt galt for ham.
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Luis Suarez
Han er også en rigtig chav.
Men flad nok med alt det håneri vil jeg tro
LFC naturligvis
Skrevet af Bobbymo05
Det er sgu også blevet en egenskab for Maguire at komme med en masse gode undskyldninger både i interviews og på diverse sociale medier.
Hvor mange gange har man ikke hørt/læst ham komme ud efter en kamp og udtale/skrive, at ´´fejl er en del af spillet, og nu står vi stærkere sammen som gruppe og vil kæmpe os ud af det sammen og vokse som hold og bla bla bla.´´
Ingen passion, og som Roy Keane så rigtigt siger, så minder han mindre som en anfører og mere som en robot, der spiller på repeat efter enhver dårlig kamp, som der ved Gud er rigtig mange af efterhånden.

Manden er bare ikke god nok til topfodbold. Det er da fint at være god på Championship-niveau eller på et dybtstående Leicester-mandskab, hvor man står kompakt som hold og skal heade en masse bolde væk. Han har dog intet at gøre på et hold, der vil dominere og spille med en høj forsvarslinje som de fleste tophold. At han så har kostet 80m pund er grinagtigt, og dette køb af United må kandidere til at være et af de største flopkøb i fodboldens historie.
Skrevet af Esbjerg - fan
Harry Maguire, Harry Maguire, he drinks the vodka, he drinks the jaeger, his head´s f****** massive!"

We’ve got Stones, Rice and Shaw.
We can take them to the Floor.
We’ve got Maguire at the back.
So don’t forget our Super Jack.

We’ve Got Pickford, We’ve Got Mings.
We’ve got Sterling on the wings.
We’ve got Walker at the back.
Don’t forget our Super Jack.
Skrevet af Equi
@DBR
Tænker da det er federe at blive hånet for at gøre sit arbejde ognkunne køre hjem i en dyr bil til en luksusvilla end fx at få en sviner fordi man fx er billetkontrollør i offentlig transport.
Men det er måske bare mig der tænker sådan.

Edit: ikke at det gør det til en fed ting på nogen måde, men nemmere? Ja, det ville jeg sige
Danmark Pøwl FCK Partizan Beograd
Skrevet af Jpp
"ikke at det gør det til en fed ting på nogen måde, men nemmere? Ja, det ville jeg sige"

Det er selvfølgelig individuelt og har ikke en skid med penge at gøre. Har du aldrig hørt om mennesker med ondt i sjælen og røven fuld af penge?

Måske har Maguire et pissenederen privatliv uden rigtige venner og en kedelig kæreste. Mens billetkontrolløren kan have det stikmodsat og derfor have større ballast til bedre at stå imod pres fra sit arbejde.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af Equi
Det er muligt, det skal jeg ikke gøre mig klog på, og prøver også at kommunikere i mit indlæg at det selvdølgelig ikke er en dans på roser uanset indkomst :-)
Jeg har desværre selv haft utaknemlige jobs, og var klart "størst fan" af det der gav mest på kistebunden, men det er bare min egen holdning - nu er jeg ikke over det indkomstniveau hvor en million til eller fra ikke betyder det vildeste :-)
Danmark Pøwl FCK Partizan Beograd
Skrevet af Pep Guardiola
Det er sgu også blevet en egenskab for Maguire at komme med en masse gode undskyldninger både i interviews og på diverse sociale medier.


Han er under et absurd pres, ville du hellere at han gav efter og sagde at han var alt for dårlig?
Det er jo ikke en mulighed. Jeg er enig i at han er havnet på en for høj hylde og at han falder igennem. Men at bebrejde ham for at han ikke “ligger sig ned og ruller sig” synes jeg ikke er fair.

Måske har Maguire et pissenederen privatliv uden rigtige venner og en kedelig kæreste. Mens billetkontrolløren kan have det stikmodsat og derfor have større ballast til bedre at stå imod pres fra sit arbejde.


I så fald havde han nok også haft det uden pengene på kontoen.
Du har helt ret i at penge ikke nødvendigvis er lykken, men alt andet lige gør det da ikke livet sværere at slippe for alle de økonomiske bekymringer vi andre går med ikke er en faktor - oveni en venneløs tilværelse...
Synes så ikke at det er så relevant i denne kontekst. Uanset om man tjener mange millioner eller ingen bør ingen gennemgå denne kritik som efterhånden tenderer mobning på landsplan.

Jeg har virkelig ondt af ham. Han er et menneske og ja, han er laver fejl og har mangler som fodboldspiller, men det må være umenneskeligt at leve med så stort et pres som han gør. En tid på bænken, ude af rampelyset kan måske hjælpe ham tilbage. Han er pt et for let offer og burde blive skånet og beskyttet i højere grad, for alles skyld.

Jeg tror at det var Pep der udtalte at engelske medier er specialister i at bygge stjerner op for så at rive tæppet væk og smadre dem. Jeg er meget enig. Kritikken af Maguire er for længst gået fra saglig og fair kritik til mobning. Hvordan kan man fortælle sine børn at mobning er forbudt og samtidig forklare dem at behandlingen af Maguire er i orden? Jeg kan ikke.
Hans trænere har også et ansvar og jeg er nået til et punkt hvor hans egen holdning er underordnet, forstået på den måde at han formentlig selv vil sige at han vil og er klar til at spille, men det er tid til at han får en pause, kommer lidt ud af rampelyset og får lidt ro på. Negativiteten fylder for meget som det er.
Skrevet af Zinras
Maguire er virkelig en gåde for mig. Den mand har lavet flere selvmål og assists til modstanderens angribere i hans United-tid end de fleste laver i en hel karriere på det niveau: Og dertil kommer landsholdet. Alle de der webms og videoer hvor han tackler sine egne holdkammerater i feltet så modstanderen scorer, fejrer sit eget selvmål m.m. er utroligt morsomme givet hans prisskilt.

Når man koster over 800 mio. kroner og hæver noget der ligner 10 mio. pund om året i løn, så er det altså også fair at man gør grin med ham. Det er jo heller ikke forbudt at sige man skal bruge en pause fordi det hele sejler, det ville hverken være første eller sidste gang det skete for en spiller. På et eller andet tidspunkt må det vel også gå op for ham at der er noget han skal arbejde med angående det manglende blik for spillet. Vi er jo ude i det helt klassiske med at kigge op inden du modtager og afleverer bolden, ikke noget der kræver mange års svære øvelser at forbedre.
annonce
0