Snak

Mere indhold efter annoncen

Mainz sender Fischer til FCK med stikpille

Skrevet af bold
ons 31. jan 2018
Viktor Fischer manglede tålmodighed og villighed til at gøre det bedste for klubben mere end antyder Mainz' sportsdirektør Rouven Schröder i sin afskedssalut til danskeren.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Jpp
Det er vist ikke verdens største stikpille. Men fair nok. Jeg kan sådan set godt forstå, at han var utålmodig - han har spillet meget lidt i flere år. FInt at han går et skridt ned, for, forhåbentlig, at tage nogle flere frem senere.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af Pegefingeren
Mainz kan da sende alle de piller, som de vil.

Jeg synes, at Fischer har taget et rigtig klogt valg her. Han kommer til at spille på et hold, hvor han er stjernen. Han får bygget meget op omkring sig, og han kan få lidt særstatus i FCK.

Ydermere kan han få gang i karrieren, hvor forudsætningerne - ud fra min betragtning - er langt bedre i FCK end i Mainz for Victor Fischer.

Klogt valg af Fischer, godt køb af FCK.
Skrevet af Aussie
Det lyder næsten som om sportsdirektøren troede at han havde købt en teenager der skulle udvikles over tid, fremfor en 23 årig der skal have spillet nogle kampe såfremt at potentialet skal udnyttes...

Med VM til sommer (og en sportsdirektør der øjensynligt kun anser dig som udviklingsspiller) er det da klart at Victor Fischer hellere vil videre...
Skrevet af maxbakketop
Så skulle det hele vist være på plads for at Kusk kan flytte hjem til Aalborg.
"Nogle gange rammer man kassen, andre gange rammer man pølsevognen" - Søren Frederiksen Jeg drømmer om at se den hvide puma som chef i nordens Paris.
Skrevet af steady
Det er, i min verden, en ret stor stikpille. Specielt, når man tager spillerens historik in mente. Han er ikke sluttet positivt af fra en klub endnu, er han? AGF ville gerne have holdt på ham, Midtjylland ville gerne have han udviste lidt tålmodighed, Ajax var heller ikke en pæn skilsmisse osv.

Så når han vælger at sige, at det er spillerens manglende vilje til at sætte holdet forrest, så er det en besked til kommende arbejdsgivere.

Jeg har dog en god fidus til den her handel og ser et FCK med den her gode arrogance og selvsikkerhed være et godt match for Fischer.
Skrevet af Sir Alex F
Hvis han blev i Mainz, så var det jo også et farvel til VM.

Så det er da klart at han gerne ville have fuld spilletid her og nu.

Fantastisk køb af FCK.
Skrevet af quaz
Fischer har vel af naturlige årsager udtrykt bekymring for situationen i Mainz grundet VM, og Mainz har bedt om tålmodighed da VM selvfølgelig ikke vægter særlig højt hos dem. Mainz har ikke kunne love Fischer den mængde spilletid han skal bruge for at sikre en plads til VM, og derfor vælger han at søge nye græsgange.

Jeg synes ikke rigtig det er en stikpille, det er blot to parters interesser som ikke kan finde et kompromis.
København
Skrevet af TJensen
Hvorfor sidde og rådne op i bunden af bundesliga, når man kan få spilletid i toppen af Dansk fodboldt, komme med til VM (håber han på) og spille CL (Håber alle i FCK på).

Klogt skifte IMO.
Real Madrid siden 2003
Skrevet af Sykosæk
Tjensen:

Toppen af dansk fodbold?????????? Han skifter til et midterhold der køber i øst og vest pt uden en egentlig plan - har Falk, kusk og Thomsen været succeser??

Hvis man tror VF bare pløjer ligaen igennem er man mere dum end gennemsnittet - han får det langt sværere end en relativt ukendt da der vil være kæmpe opmærksomhed på ham fra både modstandere og medier. Og Netop VF har jo vist at han kan klare modgang og løfte et hold - eller noget....
Skrevet af jesperda
Falk har da været rigtig stærk, når han ikke har været skadet.
Fischer tror jeg nu nok har kvaliteten til, at kunne gøre en forskel i Superligaen.

Jeg tror det er et irriterende godt køb af FCK.
Skrevet af CitizenKane
Han skal virkelig dominere i suppen hvis han skal til VM, for mig og se er han lidt af en lotto kupon. Men fck har jo tidligere bevist de kan fremme fallerede danske talenter.
Skrevet af morcar
De kloge tysker har fortalt sandheden

En umoden dreng som kommer til FCK og håber på WM

Han bliver skadet i marts og så er han på bænken når de spiller nedryknings slutspil
Skrevet af miks
Spændende om han forbedrer sin indstilling og løfte sit niveau.
Skrevet af donfrankie
Tror at han skal ændre indstilling hvis han vil vil få det maksimale ud af hans talent.
Spændende at se om det er i FCK det sker, for talentet er der, men hovedet virker ikke til at være skruet helt rigtig på.
Håbløs fodbold romantiker der efterhånden hellere vil se de lokale serie hold end CL.
Skrevet af Travel
Jeg håber det bedste for FCK, selv om det ikke er min klub. Jeg tror ikke på den store succes. Gætter på en del fruskrationsfrispark når han opdager at han ikke kan gå på vandet. Ståles kontakte stil er præcis det som VF ikke kan samarbejde med. Jeg ser ham, hans personlighed, som et dårligt match til de fleste danske klubber. Han har ingen faglig stolthed og arbejder kun for sig selv, aldrig klubben. Det var problemet i Ajax og nu tydeligvis også i Mainz. Hvis nogen skal få ham til at slå til, er Ståle nok et af de bedre bud.... men jeg tror ikke på det.
Skrevet af Duknukem
Hvis alt flasker sig for Fischer i denne sæson, så ender han måske med at sikre FCK sig slutspillet.
Skrevet af nylerisk
@Sykosæk

Tjensen:

Toppen af dansk fodbold?????????? Han skifter til et midterhold der køber i øst og vest pt uden en egentlig plan - har Falk, kusk og Thomsen været succeser??

Hvis man tror VF bare pløjer ligaen igennem er man mere dum end gennemsnittet - han får det langt sværere end en relativt ukendt da der vil være kæmpe opmærksomhed på ham fra både modstandere og medier. Og Netop VF har jo vist at han kan klare modgang og løfte et hold - eller noget....


Man må give dig at du prøver. Men at generalisere FCK som et midterhold får bare resten af dit indlæg til at falde fuldstændig sammen. Ja, FCK ligger i midten at tabellen denne sæson - hvor har de ligget de sidste 10? Hint: Ikke midten.

Falk vil jeg sige har været en succes når han ikke har været skadet, Thomsen fik vi skadet og har ikke haft en ordentlig mulighed for at komme ind på holdet. Kusk derimod er nok det tætteste af de 3 vi kommer på en ikke-succes, selvom jeg har en kæmpe fidus til ham, men tror personligt det er Ståles skyld han ikke er fast starter.

Nu har jeg læst de fleste tråde omkring købet af Fischer, og kan ikke lige se der er nogen der påstår at han vælter suppen med det samme? Derimod tror og håber alle på at han nok skal blive en succes i FCK - hvilket jeg bestemt også tror han bliver hvis Ståle kan spille ham ordenligt. Men vil sige FCK har haft flere successer end fiaskoer med danskere der "kommer hjem".

DRØMME STARTOPSTILLING:

Robin
Ankersen - Vavro - EJ - Boilesen
Thomsen/Skov - Zeca - Kvist(Matic) - Kusk
Fischer - Santander

- Kommer så nok ikke til at ske med kuskens afgang, og Ståles "ændring-af-startopstilling-der-passer-til-de-spillere-man-har-handicap" :-)

Skrevet af Peter Nielsen
Mon ikke valget har været imellem at blive i Mainz og kæmpe for spilletid, at blive udlejet til en mindre klub eller at blive solgt. Som jeg læser det har Fischer ikke haft lyst til at blive i Mainz og kæmpe for sin plads og slet ikke til at blive udlejet til en mindre klub.

Jeg kan for så vidt godt forstå Fischer hellere vil til FCK end til en tysk klub under Mainz´s niveau. Mainz kunne naturligvis vælge ikke at ville sælge, men hvis Fischer nægter at lade sig leje ud, for at kunne udvikle sig i en mindre klub, og han samtidig ikke er god nok til Mainz, har Mainz vel i virkeligheden ikke noget valg. De er tvunget til at sælge Fischer.

Skrevet af claush24
Men vil sige FCK har haft flere successer end fiaskoer med danskere der "kommer hjem".


Det er ikke min oplevelse, men jeg kan tage fejl. Jeg mindes Zanka, Jørgensen, Grønkjær og (efter noget tid) Cornelius. Men også fx Stadsgård, Okore, Daniel Jensen, Kim Christensen og Kusk
Skrevet af badeklovn
Det er ikke min oplevelse, men jeg kan tage fejl. Jeg mindes Zanka, Jørgensen, Grønkjær og (efter noget tid) Cornelius. Men også fx Stadsgård, Okore, Daniel Jensen, Kim Christensen og Kusk


Lars Jacobsen, Ankersen, Kvist og Hjalte Nørregaard må da også regnes blandt succeserne. Boilesen virker også til at være godt på vej til at blive det.

Nikolaj Thomsen har så ikke været det.
annonce
0