Snak

Mere indhold efter annoncen
Kampen viste desværre med al tydelighed det man har kunnet frygte hen over sommeren; Der er stadig ingen Plan B.

Malaga stiller sig op som Chelsea-light med 11 bag bolden på en bane de lige har glemt at passe i et par uger, og bum! Barcelona kan absolut ingenting. Barcelona skal ikke regne med at møde en klub i resten af denne sæson, der ikke studerer Malagakampen på forhånd. Hvis ikke der findes et modtræk hurtigt, kommer Barca til at møde hold der spiller antibold i rigtig mange kampe (særligt udebane) og så bliver det i den grad en lang sæson.
Det er da ikke nødvendigvis det samme. Hvis Ronaldo falder nemt i en situation, hvor der bliver frispark, så er det måske, da han lige som Messi, blot "hjælper" dommeren til at dømme korrekt.


Det er ikke Messis eller Ronaldos job at hjælpe dommeren med at dømme korrekt ved at smide sig.

I tilfældet i dag skal Welligton naturligvis vises ud og så generer det mig ikke at Messi, ikke gør noget for at blive stående, da han rent faktisk bliver skubbet bagud.


Selvfølgelig skal han vises ud, men Messi kan godt blive stående. Jeg er aldrig væltet af, at nogen har grebet fat i min kæbe.

Du har jo egentlig ret i meget af det, du siger. Det er bare ærgerligt, at d
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
Kampen igår viste med al tydelighed, at Barca er om muligt endnu mere prisgivet end de var i sidste sæson når modstanderen parkerer bussen.
Jeg er ikke bange for en hær af ulve, som bliver ledet af et får. Jeg er bange for en hær af får, som bliver ledet af en ulv.
Det er ikke Messis eller Ronaldos job at hjælpe dommeren med at dømme korrekt ved at smide sig.


Nej ikke i den perfekte verden hvor dommerne ser alt. Det gør det så desværre ikke i virkeligheden hvilket man f.eks. kunne se flere gange i kampen i går. Wellington havde allerede lavet et grimt frispark på pedro inden bataljen med messi. Noget som ikke gav gult kort.

Den defensive spiller har små spark og andre bissetricks til at få sat modstanderen ud af spillet mens den offensive overdriver for at gøre dommeren opmærksom på dette og trække et gult kort hvilket betyder at den defensive spiller må stoppe. Sådan er gamet og hvis man ikke kan lide det så kan man starte med at brokke sig over den defensives spiller frispark.

Det skal lige understreges at jeg her snakker om overdrivelser efter forseelser der er til frispark. Ellers er det film og det tager jeg voldsomt afstand fra.
Ingen afslutninger på mål fra Barcas side i 90 min?! Wauw, det "farligste" i hele kampen var da Messi var lige ved, at blive kvalt til bevidstløshed midt på banen.

Dejligt at Malaga kunne give noget modstand. Imponerende at Barca endnu engang holder clean sheet!
Nu orker jeg simpelthen snart ikke høre mere på Barca´s undskyldninger med at modstanderen stiller med 10 mand bag bolden! Så må i jo finde en løsning på at få scoret det nummer 1 mål alligevel så i kan få åbnet kampen! Når det så er sagt så skal der sgu 2 til tango, og hold nu kæft hvor er der efterhånden mange kedelige kampe i LA liga netop grundet den her ultradefensive indstilling flere hold møder op med både mod Real & Barca. Vi er vel efterhånden tilbage i Italien i 98?

Noget jeg ikke forstår er Messi´s nye rolle. Ja, vi er enige i at der skulle ske noget nyt, da alt spil ikke kan være koncentreret omkring Messi, netop fordi modstanderne er blevet bedre til at lukke ham ned med 5 mand. Men hvorfor smide en mand der har kapaciteten til at score +90 mål i en sæson længere væk fra målet? Han er jo ultra skarp foran mål og har vel et bedre skud/mål snit end Ronaldo, som jeg virkelig også syntes er en dygtig spiller!. Det giver ingen mening. Man skulle da hellere holde Messi deroppe sammen med Suarez når han er klar og så købe en fantastisk playmaker der kan sætte bolde op til dem? Igår var beviset på at der manglede 1 oppe foran mål der kan sætte 2-3 mand når intet andet duer.

Og hvor er Neymar i alt det her? Ja, han scorer 2 mål på assist af Messi sidst, men syntes han bidrager med utrolig lidt, lidt for ofte. Syntes han er langt under hvad man bør forvente og det er tydeligt at hvis ex. Malaga koncentere sig om Messi så er barca ikke farlige på andre parametre.

Rakitic var ikke god igår, mildt sagt.

Pedro arbejder som en gal, men tydeligt at spillet ikke længere er bygget op omkring ham.

Douglas var ekstremt ufarlig fremme på banen og tog generelt 1-4 sekunder for længe om at beslutte sig. Syntes dog ikke han var dårligere end så mange andre så at afskrive ham pga. kampen igår forstår jeg ikke.

Adriano var en elendig indskiftning og jeg så hellere at man fik sat Xavi ind noget før når man nu ikke har andre alternativer...


Edit: Nå ja, og så er det her citat direkte skræmmende:

"Malaga spillede godt, vi skulle selv have været mere tålmodige, vi smed for mange bolde væk, fordi vi angreb for direkte. Det var ikke en god kamp for os, sagde Enrique efter kampen til klubbens hjemmeside."

Welington: "Messi me llamó hijo de puta" - Sport.es

http://www.sport.es/es/n…uta-3547839

Ikke at det retfærdiggøre Welingtons ekstreme voldshandling, men bare så det hele kommer lidt i perspektiv.
Suk, stop nu med at snakke om det Wellington vs Messi stunt. Der er vel ingen tvivl om at W skulle smides ud. Der er heller ingen tvivl om at alle fodboldspillere er nogle piger der smider sig for at forværre situationen. Der er heller ingen tvivl om at "ord" ikke retfærdiggøre vold. Videre.
Ja det er squ ikke pænt at se på når det ene hold parkerer bussen.
Hvis bare flere hold kunne gøre det imod Real Madrids kontra maskine også så ville de have det meget svært imod mange hold. De har heller ikke en plan B.
Romario 1994, Ronaldo 1996 - 1997 - 2002, Rivaldo 1999, Ronaldinho 2005-2006, Messi 2009-2010-2011-2012-2015-2019. Alle kåret som verdens bedste spillere. Og så den bedste Dansker nogensinde, Michael Laudrup. Gæt hvad for et hold.
Fryd oh fryd.
Always In My Heart. LIVERPOOL FC AAB Y.N.W.A.
annonce