Snak

Mere indhold efter annoncen

Malmö FF er videre efter drama mod Rangers

tir 10. aug 2021

Jon Dahl Tomasson og Malmö FF formåede tirsdag at gå videre i kvalifikationen til Champions League, da de slog Rangers med 2-1, selvom de spillede med en mand i undertal i hele anden halvleg.Læs hele nyheden her
Fede mål fra Colak.
Landsholdet/OB
Flot præstation.
Den må gøre ondt hos Gerrard og Rangers.
Respekt til Malmö. Kunne godt unde dem noget succes. Mon ikke de har gode chancer for CL nu imod Ludogorets.
Helt galet av Malmö! Att score to med en man mindre. Nu må de göre alt for at sikkre up Colak for de 3 mio Euro som ham kostar innan noen annen klub snupper ham.

Sen må jeg säga at den danske ligaen nå ær minst i klass med den skotska. Med det menar jeg at ni gör rätt og som er 1-2 bra steg upp fra Allsvenskan, men også at den skotska ikke er det de en gang var då Celtic kunde spela Europa League-finale.
Syntes godt nok det er flot hvad svenske og norske hold har præsteret på det seneste med et budget der er langt under de danske hold
Skottsk fotboll är skit. Nu tar vi Ludogorets!
Dagens bedste sejr. Sådan Jon og Malmø
Nu må Rangers og Celtic altså til at forlade den skotske liga og søge om optagelse i den engelske. De har vel efterhånden ikke klasse til den bedste men alligevel.

To klubber med et fremragende brand, historie og 50000 tilskuere til hjemmekampene er ved at gå helt til rotterne!
Ja, man må sige at Colak viser klassen og begge kasser er godt og køligt sparket ind. Og imponerende at Malmö vinder på Ibrox på trods af at de spiller med kun 10 mand i hele 2. halvleg.

Jeg tror at det bliver to ret lige kampe mellem Malmö og Ludogorets, hvor de små marginaler bliver afgørende.
Godt at få danskerholdet Malmø videre i CHL kvalifikationen. Og det overrasker ikke at de store skotske hold igen skuffer i Europa. Niveauet er bare ikke til mere end højst EL.
annonce