Snak

Mere indhold efter annoncen

Manchester United får ny PL-kamp udsat

tor 16. dec 2021

Manchester United skulle lørdag have spillet mod Brighton, men den kamp er torsdag blevet udsat, oplyser Brighton. United kan ikke stille hold.Læs hele nyheden her
Super godt. Det er vigtigt at have a truppen klar i kampen om top 4. Dertil en taktisk fordel, så Rangnick får mere tid på træningsanlægget til at køre den nye spillestil ind.
Det er vist en ommer, Danni. Hvis de ikke er raske til kamp, så er de heller ikke raske til træning.
Manchester United Chicago Bulls
Det er simpelthen en fordel at størstedelen af truppen lige nu er smittet med corona og kampene bliver udskudt i et allerede stramt program? Rangnick kan da ikke træne dem når de ikke er tilstede.

Eneste positive er vel at man røg ud af Pep cuppen så tidligt, og man måske kan putte nogle af de udsatte kampe ind i de kampdage.
Manchester United Brøndby IF
@Danni

Hvorvidt det er en fordel eller ej, kan jeg godt være usikker på.

Der er næppe vild gang i træningsbanen hos United i øjeblikket, og man går samtidig glip af et relativt "nemt" kampprogram, hvor det havde gjort mindre, at et nyt system ikke var helt på plads.
Ydermere får United også senere hen et mere presset kampprogram, hvor der er mindre tid til at restituere, hvilket ikke går godt i spænd med højintensiv presfodbold.
Eftersom der kun er 7 spillere fra førsteholdstruppen til rådighed pt, så tvivler jeg stærkt på, at det er en fordel.
Det er faktisk et problem, at kampene ikke afvikles. De gange, hvor en klub har fået flere kampe udsat, har holdet grundet manglende træning også præsteret mindre godt. Så alt i alt en træls situation.
Der smittede kan jo også være hårdt ramt og få senfølger.
Manchester United (Selvom de er elendige) B93 (Østerbro dreng)
annonce